tak, gdybym pisał coś pod siebie do was, a nie odpowiadając na jakieś pytanie komuś z cytatem, można ale nie trzeba, gdy się kogoś cytuje !Nie obrażając Cię "endriu" , ale jako moderator powinieneś wiedzieć ,że edytuje się posty -regulamin tak stanowi.
kod pocztowy :spokodfhgfh:Co w pisaliście w polach: Indrizzo oraz Cap ? O.K. już wiem Indrizzo to adres a co to jest Cap ? Co tam wpisujecie?
próbuj grać tak jak teraz aż do momentu kiedy zniknie ci komunikat który masz na screenie, po kliknięciu w opcję którą ci podkreśliłem, wydaje mi się że gdy ten komunikat już zniknie to będziesz mógł zlecić wypłatę, z tego co widzę to masz dużą szansę na obrót skoro masz już tyle ojro jeśli oczywiście już nie wykonałeś obrotu :-Dmam juz 70 e, podpowiedzcie co zrobic , jak grac, zeby choc 10-20 e udalo mnie sie wyplacic?
próbuj grać tak jak teraz aż do momentu kiedy zniknie ci komunikat który masz na screenie, po kliknięciu w opcję którą ci podkreśliłem, wydaje mi się że gdy ten komunikat już zniknie to będziesz mógł zlecić wypłatę, z tego co widzę to masz dużą szansę na obrót skoro masz już tyle ojro jeśli oczywiście już nie wykonałeś obrotu :-D
![]()
tak, gdybym pisał coś pod siebie do was, a nie odpowiadając na jakieś pytanie komuś z cytatem, można ale nie trzeba, gdy się kogoś cytuje !
II. Na forum zabrania się: (...)
9. Pisanie post pod swoim postem. Do tego służy opcja edytuj.