>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

CasiNETo 100% bonus do 200$

K 0

kamyk0

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Problemy z wyplata ...nie warto ani 1 zl tam wplacac

michal1090 1,7K

michal1090

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Legia Warszawa
dodatkowo oprócz tego :
Moneybookers First Deposit Bonus Promotion: 200% Bonus !
Min deposit : $20
Max deposit : $2000
jestem ciekaw,opinii na temat tego bukmachera.Bo promocja bardzo mocna i duża,dodatkowo oferta naprawdę dobra.Tylko pytanie czy wypłacalni.

kader 0

kader

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Grałem w casineto w zakładach sportowych. Bonus stary 100% do 200$ jest wypłacany po zrobieniu wymaganego obrotu, który nie jest taki prosty, minimalny kurs 2.00, obrót 6-krotny, czas na wykonanie 60 dni. Z bonusa 200% dla Moneybookers nie korzystałem( kurs minimalny 2,00 obrót 15-krotny). Marża ogromna, ale czasami można zagrać surebeta, jak przyśpią z kursami.Teraz w wakacje ciężko coś złapać, w sezonie zawsze coś się znajdzie. Buk jest raczej wypłacalny, tylko że czas wypłaty to od 2 do 4 tygodni albo i dłużej (reklamują się, że wypłacają w 48 godzin). Poza tym wolno rozliczają zakłady, oferta mała. Możecie poczekać kilka dni, napiszę coś więcej o wypłacie.

S 0

sirmavi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Z tymi wypłatami rzeczywiście ciężko. Po pierwsze najpierw trzeba wpłacić minimum 20$. Następnie to 20$ trzeba obrócić, a potem już czekać ???? Ja tak już czekam prawie 3 tygodnie. Opóźnienie usprawiedliwiają problemami technicznymi...