>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Cashpoint 100% do 45 Euro

S 11

support75

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
wpłata poprzez m.b o 11:00
bonus dopisany o 21:00

obecnie na nich nie narzekam.

minus - 1 holederska, 2 belgijska, 2 szkocka itp trzeba grac w kombinacji z trzema meczami - tak jak to jest w sts itp ????

wnunio 0

wnunio

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wlodawa
Jak pisalem wcześniej że wpłaciłem kase w poniedzialek tydzień temu przez MB i nadal niemam na koncie, pisze do nich co dziennie! i ciągle piszą że przekazali informacje do dzialu finansowego... dzis napisali że to nie jest ich wina, zebym rozmawial z moneybookers czego im kasy nie przesłali! boze to jest karygodne! kasa z MB poszla, potwierdzenie wyslania pieniędzy mam a oni wyskakują z takimi tekstami...
Wku***łem się i napisalem maila juz troche ostrzej niz wczesniej! zobaczymy czy to podziala czy dalej zamierzają robić mnie w ch**a????

L 0

lukaszko1506

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam! Mam pytanie co do wyplacenia kasy: mianowicie dostalem 5 euro bonusu i obrocilem ta kwote juz 4 razy i nie wiem jak wyplacic te pieniadze bo przy probie wyplaty jest ze wyplata nieudana

marek1945 258

marek1945

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jak się nie mylę to wypłata na konto bankowe jest od 50 euro. Poza tym dziwna jest trochę Twoja decyzja o chęci wypłaty zaledwie 7 euro ale cóż to nie moja sprawa. pozdrawiam

uzytkownik-15140 306

uzytkownik-15140

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lbn
Dlaczego wypłata tylko na konto bankowe skoro depozyt robiłem przez MB? tak jest za każdym razem czy tylko przy pierwszej wypłacie?

R 0

radk

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
jak najdłuzej czekaliscie na bonus?? suport działa po polsku???

uzytkownik-7288 4

uzytkownik-7288

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lowicz
Ja czekałem 4 dni napsiałem ok 8 meili.
Dziś dostałem wiadomosc zebym im wysłal to samo ale po ang lub niemiecku.
Wysłałem juz 3 wiadomosci.
Nadal czekam.

zomber 9

zomber

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
elblag
ja miałem podobnie ale bonus wciąż nie doszedł
a oczekiwanie na odpowiedź trwa kilka dni
z pewnością już do nich nic nie wpłacę

goolbet84 0

goolbet84

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
jak by ten serwis był bardziej profesjonalny to z pewnością by miał duże powodzenie wśród graczy, ale jak na dzień dzisiejszy to oprócz bonusu to oni nie mają zbyt wiele do zaoferowania????

uzytkownik-7288 4

uzytkownik-7288

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lowicz
Po ok 11 meilach w tym 7 po polsku 4 po angielsku o po niemiecku dopisali bonus i to równe 100 zł a nie 88 ????
Ale oferta słaba i sporo błędów w polskiej wersji ;)

konradinho2 0

konradinho2

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Bonus na pewno dojdzie. Nie macie się co martwić jeżeli zrobiliście wszystko dobrze. Odpowiadają w zabójczo szybkim tempie ;) Ale ważne, że dobry bonus i w 100% wypłacalni.

uzytkownik-15140 306

uzytkownik-15140

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lbn
Bonus na pewno dojdzie. Nie macie się co martwić jeżeli zrobiliście wszystko dobrze. Odpowiadają w zabójczo szybkim tempie ;) Ale ważne, że dobry bonus i w 100% wypłacalni.
Kolego wydaje ci się że szybko odpowiadają chyba tylko tobie!!! a co do tego śmiesznego booka to już kilka dni czekam na bonus napisałem 2 maile więcej nie mam zamiaru do tych plew pisać i nadal bonus nie został dopisany tak więc po komentarzach kolegów z forum z dala od tej wichury⛔ zresztą czego można się spodziewać -C sporstbokie...

konradinho2 0

konradinho2

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Kolego wydaje ci się że szybko odpowiadają chyba tylko tobie!!!
To miał być żart oraz podsumowanie tego w jakim tępię pracują. Widzę, że niektórym trzeba pisać inaczej ;) Więc: Support stoi na bardzo niskim poziomie ;) Pozdro