>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Cashpoint 100% do 45 Euro

S 2

stevie

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
czy bonus jest nadal aktualny? bo na stronie CASHPOINT nie moglem nigdzie znalezc informacji o bonusie 100% do 45 EURO

S 2

stevie

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
hmm, no ale nigdzie nie ma o tym bonusie wspomniane na ich stronie...
a znasz moze warunki z tego bonusu?
napisalem do nich maila, jak odpisza to wkleje tu tresc

al_capone 6,2K

al_capone

Gangster
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Chicago
Informacja razem z regulaminem była jak klikłeś rejestracja. Teraz tam jest tylko info że jest bonus100%, bez żadnych informacji. Albo jestem ślepy albo faktycznie już tych warunków na stronie nie ma.
Bonus był 25 euro, które wystarczyło raz obrócić bez minimalnego kursu

K 0

kolorowanka

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
przemysl
Wszystko pisze na ich strone ale lepiej wybrać angielski jeśli chcecie dowiedzieć się o warunki obrotu bo w polskiej wersji języki im się pomieszały,zresztą napisałem do nich z wykazem głównych błędów.Co do bonusa to jest100%do50euro ale tylko poprzez moneybookers pozostałe metody wpłaty to25euro ,obrót 6 razy po min.kursie1.5.Wypłaty przez moneybookers prawdopodobnie są już dostępne,zalecam wybranie konta w euro.Same warunki bonusu pokazują się po kliknięciu w &quot;Bonus&quot;po lewej stronie;)a następnie &quot;SignUpBonus&quot;a tam są już warunki.

L 0

lukaszf3

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam mam pytanie w sprawie obroty... wplacilem 50 euro i otrzymalem bonus, a teraz mam pytanie czy musze 6 razy obrocic bonusem czyli 300 E czy 6 razy cala kwota? Moze mi ktos pomoc?

K 0

kolorowanka

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
przemysl
Postawisz zakłady na łączną kwotę300euro(min.kurs1.5)i po obrocie ale o to zawsze lepiej pytać support,swoją drogą po weryfikacji konta wypłata na moneybookers znalazła sie po 2-3godz.co mnie bardzo zaskoczyło.

K 0

kolorowanka

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
przemysl
Sprawdziłeś sam czy to działa,no i oczywiście czy to jest zgodne z ich regulaminem czy też to jakiś rodzaj nazwijmy to&quot;nadużycia&quot;.

M 4

michaszek250

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
sprawdzalem 3 kupilem ale to bylo z 4 miesiace temu od niemca przeciez bonami do baha to nawet na allegro handluja

al_capone 6,2K

al_capone

Gangster
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Chicago
Pisz do supportu, oni ewentualnie później przekażą je do odpowiedniego &quot;działu wewnętrznego&quot;, że tak to nazwie.

L 0

lukaszf3

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ok dzieki... bo wczoraj wyslalem meila na temat warunkow weryfikacji oraz obrotu bonusu i zero odpowiedzi... ale ok poczekam

B 0

bombay22

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
witam
czy tylko ja tak mam czy to u nich normalne że nie da się nic postawić ?
udało mi się 2 kupony po 20e... akumulatora na małe kursy z premier league i bundesligi za całe 60e nie chcieli przyjąć.... parodia po prostu

J 0

juja47

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Bonus 10E przysługuje tylko przy wpłatach poprzez moneybookers... wszystkie inne formy wpłaty kwalifikuja do premii 5E

R 0

rafi1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Czy ktoś skorzystał z tego bonusu 10Euro ? Bo ja wczoraj wpłaciłem kasę przez MB a bonusu ani widać ani słychać mimo że napisane jest że dodają automatycznie. Ciekawe ile im to zajmie....