>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Cash-point 10 Euro Free

pablozks 4

pablozks

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Tarnów
chłopie dopiero jest 4 luty... a zleciłeś w czwartek , mogli przyjąć w piątek , sobota i niedziela nie pracują, kasa pewnie przyjdzie coś koło piątku - poniedziałku.

pawsonoks 0

pawsonoks

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
hehe troche smieszny ten buk ???? ostatnio po miesiacu pisania maili dostalem kod...no i przegralem ta kaske ???? ....a dzis po zalogowaniu na koncie 40 zl ????

M 0

mietek11

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
jakby nie liczyc 4 dni robocze minely ,cisnienie mam spore bo chcialem na bet365 wplacic a tak znowu trzeba do stacjonarnego buka smigac

M 33

mariobross111

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
jakby nie liczyc 5 dni roboczych minelo ,cisnienie mam spore bo chcialem na bet365 wplacic a tak znowu trzeba do stacjonarnego buka smigac

Dzisiaj po poludniu będziesz miał kaske.....

mefisto88 232

mefisto88

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
c e n t r u m
Ja czekam na pieniądze od 21 stycznia i jeszcze ich nie otrzymałem. Tracę wiarę, że w ogóle zobaczę od nich kaskę na koncie w banku. Wysłałem już do nich 3 wiadomości w ciągu ostatnich kilku dni, ale ani odpowiedzi ani tym bardziej kaski nie ma do dzisiaj :] A to już 2 tygodnie od zlecenia wypłaty... Sporo.

artur202 4

artur202

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
wczoraj otrzymałem 10 euro. Powiedzcie mi czy 10 euro znika po postawieniu 1 kuponu czy pozostaje razem z wygraną? Innymi słowy czy jest to freebet czy bonus?

radek03 90

radek03

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Jest to zwykły bonus, więc nie znika.

P 0

piotrciuba

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
WYplate zlecalem w sobote 31 stycznia dzisiaj 4 lutego o godzinie 13:40 kasa na koncie.
Buk jest swietny mam nadzieje ze znajomi udostepnia konta bankowe i swoje dane to se pozarabiam jeszcze troche na nim.

Robilem promocje z depozytu 25Euro.

Wplacasz 25EUro.
Stawiasz na livebet na jaknajmniejszy kurs potem robisz z free betem to samo na livebet
I wyplacasz pelne 50EUro.

NIe trzeba zadnych dowodow osobistych skanow rachunku czy innych pierdol.
Wplacalem przez karte debetowa (do bankomatu)

hugo997 37

hugo997

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
A mnie sie bank czepia zebym przeslal im fax ze spodziewam sie tej kasy co zlecilem od nich wyplate. wtf? :kwasny4565:

Z 0

zanies

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
zambrów
A mi przy próbie zlecenia wypłaty ciągle pojawia się że mój IBAN lub SWIFT jest za krótki. Ma ktoś podobny problem ? Pisałem z supportem ale oni raz odpisują raz nie...

P 0

piotrciuba

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
IBAN to numer twojego rachunku poprzedzony PL
swith to masz na stronce banku w pomocy albo w FAQ.

MOze zapominasz o tym PL na poczatku.

endriu 361

endriu

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
panowie, niech ktoś dokładnie powie o co chodzi, bo pisałem czy należy mi się bonus od depo, dodam że miałem już bonus z kodu i bonus od nich który mi przypisali:
Dear Customer, You must be make a first deposit, so we can give you the Double Bonus. You only had been received 2 Bonus.cards from us. With best regards.

T 50

tomex11

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
z tego wynika, chyba, że się nie należy, bo już ci podwoili te 10 euro

uzytkownik-15140 306

uzytkownik-15140

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lbn
panowie, niech ktoś dokładnie powie o co chodzi, bo pisałem czy należy mi się bonus od depo, dodam że miałem już bonus z kodu i bonus od nich który mi przypisali:
Dear Customer, You must be make a first deposit, so we can give you the Double Bonus. You only had been received 2 Bonus.cards from us. With best regards.
piszą że dostałeś dwa bonusy 10E od nich, i teraz ty musisz zrobić depozyt który ci podwoją....