arbiter co im napisales ze dostales dzialajacy kod? bo ja dostalem ale zly kod ;/
po serii maili dostalem dzialajacy kod. 37.40 na koncie ???? teraz pytanie czy ktos w ostatnim czasie wyplacil od nich ?
wysylales przez kontakt na stronie , czy emailowo ? ???? ja wyslalem przez kontakt na stronce i czekam,jak nie to zamykam konto ...Hahaha, wysłałem im 10 razy, pytanie dlaczego nie dostałem kodu mimo, że rejestrowałem się 16 grudnia i że zamierzam zamknąć konto i dostałem ten głupi kod!!
Odpowiedź w kilka minut
Seryjke 10 musicie wysłać ????
KOD DZIAŁA 37.40 PLN na koncie !!
To po co się tu wpisujesz jak nic nie wnosisz. Jest okazja, żeby wreszcie dostać to co się należy, więc już nie pisz swoich żalów o schodzeniu tematu na psy.Panowie przez niektórych temat schodzi na psy, to nie oaza i swej skruchy na dany temat tu nie wyżalamy, to również nie chat żeby co chwile pisac wysłałem xx maili 0 odpowiedzi. żenująca jest postawa niektórych, dalej rozpisywać się nie będe bo szkoda stukania w klawiaturę.
dobra przejrzalem i tego nigdzie nie ma - nie moge zlozyc zakladu. musze cale 10e od razu czy jak ? i nie moge zrobic zakladu podwojnego ;]