>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Cash-point 10 Euro Free

fokus 0

fokus

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kielce
wczoraj dostalem 10e po raz drugi, postawilem wszystko i wygralem 39e, dzisiaj zlecilem wyplate na konto w banku. zobaczymy...

kamil00 34

kamil00

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
dzięki kolego że napisałeś, i z ciekawości też się zalogowałem i o dziwo mam drugie 10 e ???? nie wiem o co chodzi ale tak jak już było wyżej pisane mają burdel niesamowity hehe
he he to samo 10 e na kacie

D 0

davvidos

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
za taki burdel to ja dziękuję - jedni dostają 2 x 10 euro a innym nawet nie odpiszą na 50-tego maila, wciąż z tą samą treścią: &quot;where is my Xmas bonus ?&quot;

wilu 9

wilu

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Nysa
Ja wysłałem jakieś 5 maili i otrzymałem mail od nich że mam więcej niż jedno konto co jest totalną bzdurą. Odpisałem i dziś przyszedł kod na koncie 37,40 PLN

M 4

mariuszxxx6

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja napisałem raz wczoraj i dziś już dostałem bonus. Wiecie co, gdybym ja był &quot;support&quot; i ktoś mi by wysyłał po X-maili to też bym zwlekał z przyznaniem bonusu. Panowie więcej cierpliwości a mniej natręctwa a sądzę że wszyscy będą zadowoleni. Pozderko ????

uzytkownik-15140 306

uzytkownik-15140

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lbn
Ja napisałem raz wczoraj i dziś już dostałem bonus. Wiecie co, gdybym ja był &quot;support&quot; i ktoś mi by wysyłał po X-maili to też bym zwlekał z przyznaniem bonusu. Panowie więcej cierpliwości a mniej natręctwa a sądzę że wszyscy będą zadowoleni. Pozderko ????
Miałeś tylko i wyłacznie szczęście.... że ci odpisali, robią to wyrywkowo...

19krako91 44

19krako91

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Zabrze
Kurcze ale zdziwienie mnie ogarnęło.Sprawdziłem teraz i dostałem maila z kodem.Czekałem miesiąc cały ale jest ;)

the-maro 8

the-maro

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
No ja już próbowałem wszystkiego ????

Dzisiaj napisałem do nich esej i dostałem kod.

Acha, jeżeli komuś nie działa jako bonus.card wklepcie kod w prepaid.card i powinno działać.

Po 3 tyg ale sie wywiązali ????

radek03 90

radek03

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Info odnośnie minimum do wypłaty 50e jest nieprawdziwe, ja na próbe zleciłem wyplate 15e i dzisiaj kasa na koncie

pietaszek89 1,6K

pietaszek89

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Ostrawa/Praga
Kasa po około 5-6 mailach w końcu na koncie. Także po tym co tu piszecie zostało tylko troszkę zarobić i można swobodnie wypłacić.

xonlyx 3

xonlyx

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z miasta jeleni
To nie ze ktos sobie tak pisze ...
Tak jest w ich regulaminie a to ze mozna wyplacic mniej to juz inna bajka ..
Maja burdel i tyle :jezora:

rpg 483

rpg

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Rzeszów
Wkurzyłem się i napisałem im ostrą wiadomość i poszła seria 10 takich samych. Może wreszcie mnie dostrzegą, bo rejestrowałem się kilkanaście minut po tym jak ktoś tutaj podał o tym info. Jak nie to zamykam konto, bo jak się coś obiecuje to się tej obietnicy powinno dotrzymywać