- Reaction score
- 0
- Punkty
- 0
czy ten kod dostaliscie przez sms czy napisaliscie wiadomosc do nich?
Kurierem z DHL przychodzi , razem z choinka na nastepne swieta...
czy ten kod dostaliscie przez sms czy napisaliscie wiadomosc do nich?
jak masz tak odpowiadać to daj se lepiej spokój, na mnie wrażenia to nie robiKurierem z DHL przychodzi , razem z choinka na nastepne swieta...
jak masz tak odpowiadać to daj se lepiej spokój, na mnie wrażenia to nie robi![]()
jak masz tak odpowiadać to daj se lepiej spokój, na mnie wrażenia to nie robi![]()
Ja na szczęście dostałem 10 Euro i to dość szybko, mam 60 Euro, lecz wypłatę mogę zlecić tylko jak na razie na konto bankowe, chcieć na mb to pierw wpłacić muszę a jak na razie moje konto na mb. ma 0,00. Gdy ktoś chciałby pożyczyć na dzień ( wiadomo wypłata idzie do 24 godz. na konto mb ) chętnie pożyczę, oczywiście oddam ciut więcej niż 10 Euro, wymianę możemy ustalić na mb, lub w jakimś odpowiednim temacie. Propozycje mile widziane.
Pozdrawiam. :spokodfhgfh::spokodfhgfh:
No to zapraszam na pw osobę, która zleciła wypłatę właśnie po przez przelew bankowy. zapraszam !
Głupie pytanie, ile szła wam kasa na konto bankowe, z ludzi tych co wypłacili ?
3-4 dni robocze
Ja dostalem po 2. Ale to nie reguła i moze sie przedluzyc .
Niektorzy nawet tydzien czekali .
dzięki kolego że napisałeś, i z ciekawości też się zalogowałem i o dziwo mam drugie 10 e ???? nie wiem o co chodzi ale tak jak już było wyżej pisane mają burdel niesamowity heheja się loguje dzisiaj na konto a tu stan konta:10e , a wcześniej już dostałem kod z bonusem. może też ktoś będzie miał;-)