>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Cash-point 10 Euro Free

pawsonoks 0

pawsonoks

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
mozna np takie cos napisac :
hello, I would like to ask you to give me a Christmas bonus, because so far it has not received

amaruti 89

amaruti

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
dokad?
heeh ,chyba wszedłem im na ambicję ,napisałem,że są nie fair i mnie olewają i po jakiejś godzinie przyszedł mail z kodem ????

V 256

vernix

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Czy nadal aktualne? Bo jest napisane, że promocja do 20.12 była...

M 12

m@estro

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
polska
Znaczy się jak się zarejestrujesz to raczej na 95% tej kasy nie otrzymasz:-?

konradinho2 0

konradinho2

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nawet jak byś się zarejestrował przed 20.12 to i tak na 90% byś kasy nie otrzymał ????

arbiter_erhan 136

arbiter_erhan

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
( Repubblika ta' Malta ) - La Valletta
Nawet jak byś się zarejestrował przed 20.12 to i tak na 90% byś kasy nie otrzymał ????

Cos w tym jest , wyslalem tak jak pisalem ponad 20 mailow, roznej tresci, w niektorych ich lekko zbesztalem (kulturalnie oczywiscie), w inncyh lekko na litosc :jezora::jezora::jezora::jezora::jezora: w jeszcze innych domagalem sie kasy a w inncyh prosilem.. rowniez pisalem o tym ze nie wywiazuja sie z promocji...

Ja juz napewno nie dostane.. hehehehe

mic1984 356

mic1984

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kepa
Dear Customer! To activate Your X-Mas Bonus please do the following: 1. Log on to www.cashpoint.com 2. Klick on &quot;Deposit/Payout&quot; 3. Using the &quot;Inpayment&quot;-tab choose &quot;Bonus.Card&quot;. 4. Now enter this code and confirm: xxx With best regards Your Cashpoint.com team
rejestrowałem się 16 grudnia

K 0

karpiu1234

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
mic1984 a na jaki adres pisales e-maila?? i mniej wiecej jaka tresc (mi sie cos nieudaje)

gilberth 24

gilberth

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
no własnie na jaki adres wysyłacie te maile ze oni wam odpisują??

the-maro 8

the-maro

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
po 8 mailach chyba nareszcie odpisali. ale ...
pisza ze zalozylem wiecej niz jedno konto co jest jakas bzdura ... od razu mowie nie nie mam wsoplnej sieci itp itd. Takze cos kreca aby jak najmniej dac tych free 10 euro.

Dear Customer, a routine check of our system showed that You signed up with more than one account. Please tell us which one You will be using in the future, since we can give You the bonus just once. We hope for your understanding for this measure, but the wagering permits only a single login. With best regards Your Cashpoint.com team

greg2008 0

greg2008

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bombelandia
niewiem śmieszy mnie ten bukmacher .. support normanie yba na wakacjach albo polacy tak zasmiecili im skrzynki że nie umieją się z tego wygrzebać ;p paranoja

uzytkownik-15140 306

uzytkownik-15140

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lbn
ja już dawno przestałem wysyłać 0 jakiejkolwiek odpowiedzi, w sumie nie przyznali mi ani bonus 25e za pierwszy depozyt, i tego kodu też mi nie wysłali, cóż ostatnio napisałem im maila z prośbą o usuniecie konta, i też 0 odzewu N/C

jawek 313

jawek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
no dobra - Dear Customer, a routine check of our system showed that You signed up with more than one account. Please tell us which one You will be using in the future, since we can give You the bonus just once. We hope for your understanding for this measure, but the wagering permits only a single login. With best regards Your Cashpoint.com team Sie schrieben: when i get bonus ?
tyle mi napisali i to oznacza ze co mam wybrac ?:p

radek_p123 6

radek_p123

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
greatfun.pl
Podobno masz dwa konta i musisz wybrać na które chcesz otrzyma bonus, nawet jeśli nie masz to wybierz swoje i po kłopocie.

D 0

davvidos

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Zero odzewu supportu : prośby, pytania etc. nic - ani przez ich kontakt ani te imienne maile, które podajecie w postach . Chyba trzeba zapomnieć o 10 euro

H 0

hillpl

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Nowy Sacz
Buk nie godny polecenie ???? to 10 euro mogą sobie spokojnie wziąść płakał i lamentował nie będę:jezora: