>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Bukmacher Bwin - Wpłata/wypłata pieniędzy

schu 0

schu

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
dzis wplacilem 50pln na pokera, mialem mile zaskoczenie jak zobaczylem ze mam na koncie 21$ - oczywiscie do czasu bo teraz mam 200$ a po przeliczeniu na pln w bwin wychodzi 460pln:kwasny4565: a nie 620pln zgodnie z kursem $
zastanawie mnie teraz czy przypadkiem nie zamierzaja znowu okradac liczac w najblizszych dniach dolara nadal po 2,5pln
byla juz kiedys taka sytuacjia? ktos sie zpotkal z czyms podobnym?
jak to rozwiarze bukmacher?

B 0

buczo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Centrum
Oplata Za Przelew
Witam
Ile mnie będzie kosztować oplata za przelew z BWIN do WBK?, jest to druga wyplata w miesiącu.
Pozdro

vader 2,5K

vader

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Galante peFFki
Witam
Ile mnie będzie kosztować oplata za przelew z BWIN do WBK?, jest to druga wyplata w miesiącu.
Pozdro
Teoretycznie powinno Ciebie to kosztować coś jeśli wypłacasz poniżej pewnej sumy ( chyba 1500 €)... Ale w praktyce naliczają opłaty po chyba 3 lub 4 wypłacie w miesiącu. Dużo też to nie kosztuje. Kilka złotych od sum rzędu 1-2 tysiące.
Nie masz się czym martwić nie wezmą od Ciebie żadnej prowizji.

K 0

karol24101991

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Chcuialem dzisiaj wplacic po raz pierwszy karta kredytowa i pokazal mi sie taki komunikat : Ze względu na zastosowane przez nas środki bezpieczeństwa wpłata nie mogła zostać przeprowadzona. Wybierz inny sposób wpłaty . Co mam zrobic zeby ta tranzakjcja sie udala ?

raczeq 0

raczeq

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gorzów/Wroclaw
Mam pytanie. Jeśli wpłaciłem kase przez MB (100 zł) dostalem bonus 50 zł, obróciłem wszystko tak jak trzeba tzn 1x100zł i 3x50zł, to czy nie będzie problemu wypłacić tego na konto bankowe? Oczywiście konto w bwin i bankowe na te same dane, skan dowodu wysłany.

Edit: no własnie sie tego obawiałem, no trudno to pójdzie z powrotem przez MB. Dzięki.

vader 2,5K

vader

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Galante peFFki
Nie wypłacisz na konto. Najpierw musisz dokonać tą metodą czyli przelew na konto depozyt. Tak nie da rady.

radzio_xp 311

radzio_xp

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
kumpel wpłacił mi przed 13,00 50 zł na konto w bwinie przez PEKAO aa kasy jeszcze nie ma...
pokazywał mi druczek i wszystko jest ok...
bwin tylko w jakichś określonych godzinach dopisuje kasę czy jak to jest? babka ponoć powiedziała, że pieniądze już zostały dopisane, a na koncie nie widać... ????

D 0

djork

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Zawsze trzeba długo czekać na odpowiedź supportu? Poza tym to totalnie beznadziejne jest to &quot;pytanie pomocnicze&quot;.

D 0

dixeland

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
witam jaka jest minimalna wpłata i wypłata przelewem bankowym?

B 0

bodek89

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Można wpłacic mniej niz 40 zl przelewem. Ja w niedziele przelalem 10 zl przez iPKO i we wtorek juz mi sie pokazalo na koncie.

krycha18 16

krycha18

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Zary
Czy sa na bwin przelewy gdzie po 15 min jest kasa na koncie tak jak np w Expekcie .

D 0

dario

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
W którym miejscu są na Bwin &quot;przelewy24&quot;, bo jakoś nie mogę się dopatrzyć?
Wydaje mi się, że dostałem maila, że jest możliwość takiej wpłaty do Bwin.
Ktoś pomoże?

D 0

dario

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
O.K. Dzięki. Rozumiem, że jak ktoś nie ma konta na mb to też może wpłacić, bez żadnych opłat.

D 0

dario

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
O.K. Zrozumiałem mój błąd. Niestety nic nie wniosłeś do tematu.:zoltakartka:

B 0

bukmacher.w

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam!

Mam pytanie czy jeśli zapłaciłem przelewem z pko na bwin pieniadze z konta bankowego brata, który nie ma jeszcze 18 lat to czy będą jakieś problemy ?