>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Bukmacher Bwin - Wpłata/wypłata pieniędzy

E 0

emcowy

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Okej, ostatecznie udało mi się rozwiązać mój problem z bwinem.

Po paru dniach oczekiwania na odpowiedź, dostałem wreszcie maila z międzynarodowego supportu (polski oczywiście mnie olał). Odpisali mi, zasłaniając się regulaminem, który zaakceptowałem, że mają prawo zablokować wypłatę i co nam pan zrobi? Faktycznie, jest to prawda, ale zagranie słabe. Od tej pory odpisywali mi błyskawicznie, poprosili o wypłatę przez konto bankowe. Niezbyt mi taka opcja leży z wiadomych względów, więc trochę się pospieraliśmy, ja prosiłem o odblokowanie skrilla, oni byli nieugięci. Okej, ostatecznie kwota jaką mam do wypłaty nie jest ogromna, więc stwierdziłem że odpuszczam i wypłacam już na to konto. Lepiej mieć swoje pieniądze niż nie mieć ???? .

O dziwo, moja prośba o wypłatę została zaakceptowana niemal natychmiast (a wiadomo, że u nich czasem się na to czeka 3 dni), więc już tylko w kwestii banku leży, kiedy uda się przelew zrealizować.

Sekundę po tym, jak przyszedł mi mail o zaakceptowaniu płatności... dostałem maila z polskiego supportu ( ???? ), że są bardzo szczęśliwi o możliwości poinformowania mnie, że mogę już wypłacać przez skrilla.

Okej, nie wiem o co im chodziło, tak jak wspomniałem, uważam że to było bardzo słabe z ich strony, ale na szczęście skończyło się dobrze.

O 5

oskarro

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Centrum Polski
Mam pytsnie. Jak wyplacic 1900zl z bet365. Skrillem chyba nie moge bo wplata byla z konta bankowego. Wiec jak rozlozyc zeby sie nie orzyjebali w banku? Np. 3przelewy od razu czy np 3przelewy ale 1 w msc? Pomocy kumple ;/

Nie sugeruj się do konca moją opinią, ale z tego co rozmawialem o tym sporo swego czasu na czacie bwina (jak jeszcze istnial ;) ze kwoty rzedu 2tys, do 2,5tys nie robia problemu. Na twoim miejscu bym podzielil zamiast wyplacac calosc jak juz nie chcesz ryzykowac (swoja droga skarbowka ma 5lat zeby sie o takie rzeczy dopierdolic wiec warto o to dbac) ale jesli juz masz dzielic i wyplacac ratami, to nie lepiej wyplacic 500zl na konto bankowe po to tylko zeby wplacic 100zl na skrilla a potem bedziesz mogl wyplacic na skrilla normalnie? Potrwa to krocej, a nie bedziesz miec potem gdzies cisnienia z tylu glowy. Swoją drogą, jestem tu nowy, ale mysle z jest gdzies oddzielny temat od takich rzeczy na forum. warto zebys poszukal.

Pozdrawiam!

O 5

oskarro

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Centrum Polski
Oczywisscie w ramach sprostowania, mialem na mysli, zebys wplacil na bet365 poprzez skrilla, po to bys mogl potem z niego skorzystac, moc na niego wyplacic zamiast bezposrednio na konto bankowe.

macko18 12,8K

macko18

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
Mam pytsnie. Jak wyplacic 1900zl z bet365. Skrillem chyba nie moge bo wplata byla z konta bankowego. Wiec jak rozlozyc zeby sie nie orzyjebali w banku? Np. 3przelewy od razu czy np 3przelewy ale 1 w msc? Pomocy kumple ;/

Możesz wpłacić jakąś drobniejszą sumę przez skrilla i postawić na jakiś zakład, po czym spróbować wypłacić całość właśnie na skrilla. Niby jest gdzieś powiedziane, że proporcja kwoty, którą można wypłacić danym sposobem jest określana w zależności od kwoty wpłaconej daną metodą, ale wydaje mi się, że już przechodziło wypłacanie całości jednym sposobem i to tym, którym doładowywało się konto tylko jakąś drobną sumą.

glodny-119195 0

glodny-119195

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Radom
Mam bwin premium i mi zawsze odpisywali w ciągu doby, a nawet czasem w ciągu 1 godziny. Może dlatego że mam już kilka lat tam konto i do tej pory nie miałem spięć. I to przyzwyczajenie do ich grafiki itd.
Niestety oferta bwin nie jest zbyt atrakcyjna. Ktos poleci coś na przyszłość?

G 0

gigantu

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gdansk
Mnie wkurza, że bwin całkowicie olał żużel. Kiedyś można było każdy bieg GP obstawiać w systemie live, a obecnie czasem nawet nie ma już kursów na ekstraligę... Ludzie wygrywali, to im się przestało opłacać... Ale jak jesteś duży to możesz więcej...

M 0

myseslaw

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Czy to normalne, że zlecona we wtorek wypłata na skrilla do tej pory nie pojawiła się na moim koncie? Cały czas jest &quot;Z naszych danych wynika, że poniższe żądanie/a wypłat(y) wciąż oczekuje/ą na realizację.&quot;

janusz_tracz 284

janusz_tracz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Tulczyn
atakuj ich na czacie, dziś sobota od wtorku sporo czasu minęło ???? ale bwin to coraz gorsza firma do gry, jest sporo lepszych

doberman 4,1K

doberman

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Czy to normalne, że zlecona we wtorek wypłata na skrilla do tej pory nie pojawiła się na moim koncie? Cały czas jest &quot;Z naszych danych wynika, że poniższe żądanie/a wypłat(y) wciąż oczekuje/ą na realizację.&quot;
Problem w Bwin jest od kilku miesięcy warto czytać opinię na temat danego bukmachera przed chęcią wpłaty do niego, zawsze to dodatkowa odpowiedź. Niestety w przypadku Bwin bukmacher rozmienia się na &#39;&#39;drobne&#39;&#39; kiedyś jeden z najlepszych dziś typowy średniak.

janusz_tracz 284

janusz_tracz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Tulczyn
wypłata doszła po 5 dniach (roboczych), kilka razy się dopominałem w międzyczasie na polskim i angielskim live chat, dziś kolejna wypłata - prawie dwa razy większa niż ostatnio, zobaczymy tym razem ile to potrwa

tommy83 298

tommy83

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
kolejne powinny juz isc w ciagu 24h - tez troche czekalem na pierwsza wyplate po dluzszej przerwie od grania u nich, teraz przewaznie mniej niz doba i kasa wyplacona.

W 0

wolkowyckia

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
wypłacaliscie od nich na niach kase? u mnie non stop przy wejsciu w wyplaty jest informacja ze musze wyslac dokumenty, wyslalem je kilka razy na czacie i mailowo mam potwierdzenie ze konto jest full zweryfikowane, ciagle twierdzą, że to blad techniczny i dotyczy wszystkich uzytkowników, czy tylko mi zablokowali wypłaty i scieme wala? tak jest od 3 dni i mowia ze nic nie moga zrobic, gdzie dalej z tym uderzyć?

tommy83 298

tommy83

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
znowu sobie wymyslili oplaty za depozyt/wyplate skrill/neteller w wysokosci 4.9% - kilka tygodni temu gamebookers/partypoker a teraz bwin.

A 45

as1996

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
Co za paranoja. Na realizację wypłaty trzeba czekać 24 - 72 h + do tego czas na wykonanie przelewu przez bank... Dlaczego tyle to trwa? Zakładałam konto z 3 lata temu, zweryfikowałam ale przeniosłam się do całorocznego. Każda wypłata tyle trwa, czy tylko pierwsza?

al_capone 6,2K

al_capone

Gangster
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Chicago
Mają zapis:
Czas wypłaty: Od 2 do 4 dni roboczych, po przetworzeniu transakcji.
Sama operacja trwa do 48h, czyli do tego czasu kasa pojawi się na koncie.

A 45

as1996

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
No właśnie od 2-4 dni roboczych, po przetworzeniu transakcji, a przetworzenie transakcji od 24-72 godzin. Kupa czasu łącznie, co by nie mówić...

Orientujesz się może, czy zostaną na rynku dla Polaków po 1.04 ?

al_capone 6,2K

al_capone

Gangster
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Chicago
Przetworzenie trwa kilka godzin, nie wiem skąd masz info.
Orientujesz się może, czy zostaną na rynku dla Polaków po 1.04 ?
Tak, po 1 kwietnia nic się w przypadku Bwin nie zmieni.