>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Bukmacher Bwin - Wpłata/wypłata pieniędzy

bludek 367

bludek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
edytuj wiadomość i usuń , bo masz biały kolor czcionki i widać tylko po zaznaczeniu.

treść maila:
Dziękujemy za e-mail.

Ponownie informujemy, że nadal czekamy na odpowiedź w sprawie Pana wypłaty z dnia 28.03.2011.

Pragniemy zaznaczyć, iż z przyczyn niezależnych od nas, doświadczamy chwilowych opóźnień związanych z realizacją wypłat.

Zapewniamy ponownie, że jak tylko uzyskamy więcej informacji w tej kwestii, niezwłocznie się z Panem skontaktujemy.

Przykro nam z powodu wszelkich niedogodności z tym związanych i dziękujemy za Pana cierpliwość.

Prosimy o kontakt w przypadku dodatkowych pytań.

Z poważaniem,

Support Team z bwin

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
zbiniu30 +3 Punkty (Dzieki :) niezwrócilem uwagi na kolor czcionki:)))
M 33

mariobross111

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ciekawe... przed chwilą gość skarżył się że nie dostał wypłaty na Netellera teraz następny że nie dostał na Moneybookers. Napiszcie im maila albo zadzwońcie do nich i niech wam powiedzą co się dzieje czy mają jakieś problemy... raczej problemy natury finansowej chyba nie dopadły buka który ma ponad 20 milion użytkowników, ale kto wie.

Umiesz czytać ze zrozumieniem ?Pytałem ,czy dostał ktokolwiek wypłatę w poniedziałek.Niepotrzebne są twoje sugestie ,,gościu&quot;.

A 6

akh

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Umiesz czytać ze zrozumieniem ?Pytałem ,czy dostał ktokolwiek wypłatę w poniedziałek.Niepotrzebne są twoje sugestie ,,gościu&quot;.
Ja dostałem dzisiaj o 10 na moneybookers, zleciłem wczoraj o 20. Żadnych problemów.
Pozdrawiam

V 0

volvo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wpłaciłem 15 i doszło można grac ???? więc to 40zł to chyba PIC na wode by więcej kasy stracić :p

zksstal 3,3K

zksstal

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
siema, mam pytanie: przy drugiej osobie grającej na bwin zarejestrowanej na ten sam adres(nr domu) przy pierwszej wpłacie pisac do nich o nie przyznawanie bonusa (pierwsza osoba bonus otrzymała)? bo gdy nic nie napisze i oni przyznają powitalny bonus to przy wypłacie będzie problem, tak?

zksstal 3,3K

zksstal

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nie musisz pisać, gdyż druga osoba może skorzystać z bonusu na start.
Tak ale pierwsza osoba skorzystała z bobusa powitalnego i chyba cos z bonusu urodzinowego(byla taka opcja ze z okazji urodzin wpłata x2). i druga osoba moze skorzystac z bonusa na start? to o co bukom chodzi zeby nie robic wałków z bonusami?

a co do tego linka to du.a zbita bo wpłata już poszła a trzeba było się rejestrowac z linka podanego przez bwin.

al_capone 6,2K

al_capone

Gangster
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Chicago
i druga osoba moze skorzystac z bonusa na start? to o co bukom chodzi zeby nie robic wałków z bonusami?
Jeśli nie ma odpowiednich zapisów w warunkach i regulaminie promocji to można.

V 0

valery

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Mam pytanie, chce zrobić koledze przelew na konto bwin przez mooneybokers. Oczywiście dane kolegi konta bwin różnią się od tych w moooneybookers i na koncie bankowym. Czy w takim wypadku przelew dojdzie?

A 511

amigo007

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
Jeśli z tego konta moneybookers nie wpłacałeś jeszcze do bwin, to nie będzie problemu. Tylko pamiętaj, że później jakbyś sam chciał z tego konta dla siebie wpłacić/wypłacić to może być problem. A nie lepiej założyć koledze konto moneybookers, przelać pieniądze ze swojego konta moneybookers na jego, wpłacić do buka, po wygranej wypłacić :) , przelać z powrotem na swoje konto moneybookers i zrobić wypłatę? Więcej zachodu i troszkę drożej, ale bezpieczniej. I oczywiście nie polecam takich kombinacji, robisz to na własne ryzyko :)

Q 0

qbaboss

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja mam akurat problem z bwin, bo nie wyplacaja mi kasy... Doczepili sie chyba danych osobowych

hasiak 21

hasiak

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
witam, mogę zrobić znajomemu przelew z mojego konta mb bo on nie posiada swojego?