>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Bukmacher Bwin - Wpłata/wypłata pieniędzy

money 52

money

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bydgoszcz
ale Bwin to dno jak mozna nie miec opcji P24 &quot;zwykły&quot;bo dzisiaj chciałem sobie wpłacić pierwszy raz troche sianka a tu patrze Przelewy24 BY moneybookers a ja nie posiadam MB i nie zamierzam zakladac,zreszta to samo tyczy sie bet365 z tego co slyszalem to bardzo dobry buk ale brak opcji wplat P24 to wielki wielki MINUS

mataz 1

mataz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Mam pytanie, czy wypłacał ktoś ostatnio pieniądze z bwin na moneybookers, bo interesuje mnie ile trwa wypłata środków. Z góry dzięki za info.

vader 2,5K

vader

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Galante peFFki
Mam pytanie, czy wypłacał ktoś ostatnio pieniądze z bwin na moneybookers, bo interesuje mnie ile trwa wypłata środków. Z góry dzięki za info.
Jeśli wczoraj wypłaciłeś, tj. w piątek możesz spodziewać się kasy w poniedziałek a raczej bardziej we wtorek. Mniej więcej 2-4 dni. Ale w weekendy to oni śpią.

J 0

jarom

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gdansk
Witam kiedy trzeba opieprzyć to trzeba a kiedy pochwalić to pochwalić ????

Dzisiaj około 1 w nocy zleciłem wypłatę środków z konta razem z obróconym bonusem i tym co ugrałem. Rano dostałem maila o tym że wypłata przyjęta i jest realizowana a po południu już są pieniądze na koncie. Pozdro. ????

jagr 1,1K

jagr

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
powiec mi jedną rzecz przy wypłacie na konto bankowe pieniądze dochodzą odrazu na konto czy biwin potrzebuje jakiegos dowodu,typu kopji dowodu osobistego czy cos takiego &gt;&gt;?/
jest możliwosc wydrukowania blankietu z własnego konta Biwin ?? czy trzeba numer konta i dane przepisywać na blankiet ręcznie ??

IBAN,SwIFT i Kod banku odbiorcy nie podajemy przy wpłatach prawda ??

jagr 1,1K

jagr

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
Jesli pomyle nazwe odbiorcy a całą reszte napisze poprawnie to piniądze dojdą ??

al_capone 6,2K

al_capone

Gangster
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Chicago
Znając Bwin to przelew nie wyjdzie. Musi być odbiorcą ta sama osoba co konto w Bwin...

S 2

sid07

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Mogę gdzieś u nich sprawdzić ile bonusu już obróciłem? Tak jak to jest np. w bet365?
Dzięki Vader.

vader 2,5K

vader

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Galante peFFki
Czy moge wplacic kase od mamy , i wyplacic na mamy jesli konto jest zarejestrowane na mnie ?
Wiele razy był poruszany ten problem na tematów różnych firm.
Z zasady jest tak, że wpłacić możesz z konta osoby trzeciej (np. mamy) ale wypłata musi być na Twoje konto. Inaczej nie zlecisz wypłaty.

anonimowy 45

anonimowy

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Wiele razy był poruszany ten problem na tematów różnych firm.
Z zasady jest tak, że wpłacić możesz z konta osoby trzeciej (np. mamy) ale wypłata musi być na Twoje konto. Inaczej nie zlecisz wypłaty.
Okej , a jak (mama) ma inne nazwisko niz ja i gdzies indziej mieszka to moge wplacic i nie bedzie zadnych problemow ?

vader 2,5K

vader

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Galante peFFki
Okej , a jak (mama) ma inne nazwisko niz ja i gdzies indziej mieszka to moge wplacic i nie bedzie zadnych problemow ?
Nie będzie. Przecież piszę, że można wpłacać od osób trzecich. Dla nich przy wpłaci liczy się wyłącznie numer referencyjny jaki podajesz w tytule. Reszta ich nie obchodzi.

vader 2,5K

vader

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Galante peFFki
Ostatnio przyznane punkty reputacji:
anonimowy +1 Punkty (:))
F 0

foxer

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Siema, mam dosyć głupie pytanie ???? Niedawno założyłem konto na Bwin, i czy jeśli zrobię wpłatę poprzez przelew bankowy to później nie będzie żadnego problemu z wypłatą pieniędzy na kartę VISA ( dane konta bwin i karty oczywiście muszą być identyczne). Z góry thx za pomoc.

vader 2,5K

vader

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Galante peFFki
Siema, mam dosyć głupie pytanie ???? Niedawno założyłem konto na Bwin, i czy jeśli zrobię wpłatę poprzez przelew bankowy to później nie będzie żadnego problemu z wypłatą pieniędzy na kartę VISA ( dane konta bwin i karty oczywiście muszą być identyczne). Z góry thx za pomoc.