>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Bukmacher Bwin - Wpłata/wypłata pieniędzy

coolmen7 698

coolmen7

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
U mnie sprawa się ruszyła. Odpisali, że dokumenty zostały pozytywanie rozpatrzone, a wypłata potrwa 1-2dni robocze.
Ja dzwoniłem dziś, mają problemy i kasy mogę dopiero się spodziewać w pn-wt...

H 28

henka

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
?
Ktoś i dobrze ograł bo nawet drobnych 200zl nie potrafią wypłacić
Nie polecam.

Y 0

yazpid

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Pięniądze są już na mb, ale cała operacja wypłaty trwała prawie tydzień. Grałem tam pierwszy raz i sam nie wiem co o nich myśleć.

coolmen7 698

coolmen7

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Potwierdzenie przelewu dostałem już, także kasa może dziś za kilka godzin, a może dopiero w poniedziałek.
Do poprzedników:
Henka pewnie Ty ich na taką kwotę ograłeś, nie polecasz bo mają problemy, każdy buk ma problemy czasami... cierpliwość

alexis93pl 5

alexis93pl

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Podkarpacie
Bwin to solidny buk, bez problemu wypłacałem stamtąd kasę i warto skorzystać z bonusu u tego buka. Naprawdę nie napotkałem żadnych problemów z wypłaceniem kasy i do tego ławto połączyć konto z portfelem Neteller.

1 0

1986beton

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam, wypłaciłem pierwszy raz z bwin pieniądze (24,05) i narazie bez odpowiedzi. Upload dowodu im przesłałem już dawno temu ale nie pamietam czy dostałem email akceptujący mój dowód, jak długo mam czekać i czy wysyłac drugi raz kopię dowodu?
Wypłata była przez przelew bankowy.

K 0

kamil255

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja także dokonałem wypłaty 24.05 przez Moneybookers i jak narazie nic nie doszło.

S 2

samoshera

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
bielawa
W sumie też zapytam
Dowód zaakceptowali, więc pozwoliłem sobie na wypłatę na konto bankowe.
Konto posiadam w bzwbk, wypłatę zleciłem opcją przelewy 24.
Operację zrobiłem w czwartek 24.05.2011, dziś jest niedziela itp. Nie dostałem jeszcze potwierdzenia przelewu. Osoba bardziej doświadczona jest w stanie powiedzieć coś więcej na ten temat?
Jest jakaś różnica z tego co pamiętam to wpłatę robiłem przez MB, a wypłatę jak napisałem przelewy 24, to robi jakąś różnicę tam dla nich?
dzięki z góry za odpowiedź.

1 0

1986beton

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dziś ok godz 10.00 dostałem potwierdzenie o przelewie, a o 14.00 miałem kasę na moim koncie. Nie denerwujcie się do was też na pewno trafi ????

S 2

samoshera

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
bielawa
W sumie, solidnie otrzymałem wygrane należności. Więc niepotrzebnie robiłem sobie stres ????

macu90 20

macu90

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam,
Gram na bet365. Zweryfikowałem swoje dane (na czacie babka powiedziała, że wszystko potwierdzone i nie będzie problemów z wypłatą). pieniądze wyszły na moneybookers. Babka powiedziała, że czeka się do 24h, czy to prawda, ktoś może potwierdzić? i jeszcze jedno pytanie: jeśli będę chciał przelać pieniądze z moneybookers do mojego banku (dajmy na to Mbank) to ile to będzie trwało i czy na MB też trzeba potwierdzać tożsamość?
Z góry dzięki.

waska 122

waska

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Torun
Witam,
Gram na bet365. Zweryfikowałem swoje dane (na czacie babka powiedziała, że wszystko potwierdzone i nie będzie problemów z wypłatą). pieniądze wyszły na moneybookers. Babka powiedziała, że czeka się do 24h, czy to prawda, ktoś może potwierdzić? i jeszcze jedno pytanie: jeśli będę chciał przelać pieniądze z moneybookers do mojego banku (dajmy na to Mbank) to ile to będzie trwało i czy na MB też trzeba potwierdzać tożsamość?
Z góry dzięki.
bet365 dość szybko wypłaca na mb , średnio trwa to pare godzin , czasami zdarza sie że pare minut ???? , tak na moneybookers tez musisz przejść proces weryfikacji pozdrawiam

macu90 20

macu90

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dzięki bardzo.
a na MB jak to wygląda? czekam teraz na listy weryfikujący miejsce zamieszkania. wyczytałem w innym temacie, że po 5 dniach najlepiej wysłać maila ze skanem i z prośbą o przyspieszenie sprawy.
tego maila pisać po angielsku?
Jeszcze pytanie odnośnie tego co potem. jeśli wpiszę ten 6-cyfrowy kod to co dalej?

waska 122

waska

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Torun
Pisz do nich po Polsku , jak chcesz przyspieszyć weryfikacje to wyślij im skany dowodu , moze prawko , jakiś rachunek. Jeśli dostaniesz list to wpisujesz kod i załatwione

sylwek2012 1K

sylwek2012

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Jastrzebie Zdrój
Jeszcze pytanie odnośnie tego co potem. jeśli wpiszę ten 6-cyfrowy kod to co dalej?

Będziesz miał zweryfikowany adres potem musisz zweryfikować rachunek bankowy lub karte zeby moc wyplacac z mb na konto bankowe. Tam wszystko jest napisane jak to się odbywa

xxx777xxx 1

xxx777xxx

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ile zazwyczaj czekacie na wypłatę kasy na skrill? Wypłatę zleciłem wczoraj ok 16 i do teraz pieniędzy jeszcze nie ma, a gdzieś czytałem że bwin podobno do 24h wypłaca na moneybookers.
Pisałem do nich około 14 i jeszcze nic nie odpisali... Czy to możliwe by dziś z okazji święta polski bwin miał wolne?

macu90 20

macu90

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Mam jeszcze jedno pytanie. Swój adres zamieszkania potwierdzę wysłaniem skanu odpowiedniego dokumentu a jeśli chodzi o konto bankowe to nie jestem pewien czy dobrze rozumiem...
mam wysłać z mojego konta (normalnym przelewem, nie przez przelewy24/via moneybookers) kwotę poniżej 50 zł, tak? i wtedy dostanę ten kod?

G 0

grunwald1978

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
x
witam wszystkich,jeszcze nie gram ale zastanawiam się nad wyrobieniem karty kredytowej visa electro.czy ktoś gra z was na takiej karcie?pozdro:grin:

buzero 59

buzero

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
niestety wyplaty z bwin na MONEY trwaja najdluzej ze wszystkich bukow i wogole nie realizuja przelewow w weekend - a w tygodniu trwa to 3 dni ale jak zachaczy o weekend to trzeba czekac - masakra i zero kontaktu z nimi....masakra...- nie polecam - od innych bukow kasa jest w 1 dzien i to nawet w wekendy a tu prosze przeciagaja jak moga...