>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Bukmacher Bwin - Tutorial "uploudowania" dokumentów

vader 2,5K

vader

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Galante peFFki
W miejscu ulica możesz wpisać właśnie nazwę wsi. Numer domu wpisujesz w polu &quot;Numer domu&quot;. Kod pocztowy to wiadomo. Miejscowość - to ta miejscowość gdzie masz pocztę - kod pocztowy przypisany do danej miejscowości - będzie to pewnie jakaś większa wieś, miasto gminne, powiatowe itp.

marjol 102

marjol

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
brac pieniadze?
Witam, wie ktoś może ile trwa weryfikacja tożsamości?? Dziś rano wysłałem skan dowodu, więc kiedy moge się spodziewać akceptacji??
Kilka postów wcześniej ktoś pisał, że do dwóch tygodni ale jest to post sprzed 2 lat więc mam nadzieje że coś śię zmieniło...

K 1,2K

kukla

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gliwice
Na pewno nigdy nie trwało to dwa tygodnie. Nawet jeśli taka jest górna granica to jestem przekonany, że weryfikacja potrwa 1-3 dni. U mnie było to kilka godzin - u osób z którymi rozmawiałem o weryfikacji - bardzo podobnie.

ulter 47

ulter

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
wysyłają jakieś potwierdzenie na email jak zweryfikują tożsamosc ?

K 1,2K

kukla

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gliwice
Z tego co pamiętam to nie.
Przy swojej pierwszej wypłacie nie miałem pewności &quot;czy to już&quot; czy jest coś muszę zrobić ????

G 32

ghs

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
wysyłają jakieś potwierdzenie na email jak zweryfikują tożsamosc ?
Owszem, wysyłają:
Szanowny Panie Xyz
Kopia przesłanego dokumentu tożsamości została zaakceptowana.
Prosimy nie odpowiadać na ten adres e-mailowy. W przypadku dalszych pytań, prosimy o nawiązanie kontaktu z Działem obsługi klienta z naszej strony kontaktowej.
Z wyrazami szacunku,
Dział finansów z bwin
Fax: +43 (1) 205 330 – 18000

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
kukla +8 Punkty (Za dobrą pamięć! ;))
S 45

sikorrrr

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jeśli wysłałem im skan dowodu pprzez upload w piątek wieczorem, to kiedy mogę się spodziewać weryfikacji?
Dodatkowo mam jesczze pytanie, bo zleciłem wypłatę w sobotę wieczorem. Potwierdzenia weryfikacji nie miałem, kasy na koncie też nie mam. Jak to będzie? Czy jak tylko zweryfikują to kasa automatycznie pójdzie na moje konto MB?

zakladowa 825

zakladowa

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Siedlce
tez dlugo czekalem na info o weryfikacji, po 3 dniach napisalem do supportu i zajeli sie sprawa od reki, zweryfikowali po 15 min. ;)

B 0

bartekbomba19

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
wysylal ktos moze skan karty kredytowej ?
jezeli nie mam 18 to przejdzie to ?

M 0

marcin133z

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Mam pytanie odnośnie wpisania miejsca zamieszkania. W nazwie mojej miejscowości pojawia się znak &quot;-&quot; i &quot;ą&quot; które są zabronione i podczas rejestracji musiałem pominąć &quot;-&quot; i zamiast &quot;ą&quot; napisać &quot;a&quot;. Nie będzie później z tym problemu ?

kochan 0

kochan

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
tak w ogóle to bezpiecznie jest takie wysyłanie screena dowodu osobistego ? pytam bo nigdy nie miałem z czymś takim do czynienia, całe życie grałem albo w bukach naziemnych albo ew. w bet-at-home. Pozdrawiam

ksz034 23

ksz034

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Hrubieszów.
tak w ogóle to bezpiecznie jest takie wysyłanie screena dowodu osobistego ? pytam bo nigdy nie miałem z czymś takim do czynienia, całe życie grałem albo w bukach naziemnych albo ew. w bet-at-home. Pozdrawiam

Oczywiście że jest bezpieczne.

kochan +6 Punkty
kochan 0

kochan

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Oczywiście że jest bezpieczne.

Czyli można śmiało wysyłać cały dokument (czy w ramach bezpieczeństwa) zakryć numer dowodu osobistego ? :&gt; pytam bo zastanawiam się na otwarciem tam konta :]

bsk 184

bsk

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
No to się spóźniłeś i nie otworzysz, jeżeli faktycznie jesteś z Polski.

ramzesa 12,8K

ramzesa

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Plock
Czyli można śmiało wysyłać cały dokument (czy w ramach bezpieczeństwa) zakryć numer dowodu osobistego ? :&gt; pytam bo zastanawiam się na otwarciem tam konta :]

Jeśli się boisz to możesz zamazać, bo słyszałem, że kilka osób stosowało takie praktyki i jakoś przechodziło. Mimo wszystko nie widzę sensu.

kochan +6 Punkty
S 2,2K

soltysiao

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jeśli się boisz to możesz zamazać, bo słyszałem, że kilka osób stosowało takie praktyki i jakoś przechodziło. Mimo wszystko nie widzę sensu.
Co to ma za znaczenie teraz skoro juz nie zalozy tam konta ?

G 32

ghs

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Co to ma za znaczenie teraz skoro juz nie zalozy tam konta ?
Takie, że wiele osób ma tam nadal konta, które nie są zweryfikowane.