>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Bwin otwarty na Polaków

ted 9,1K

ted

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
una paloma blanca
Z tego co doszły słuchy z HP bwin ponownie otworzył rejestracje dla Polaków, rzeczywiście mają nasz kraj w wyborze a na jednym ze starych kont gdzie nie mogłem robić depo bo z Polski jestem już mogę
:spokodfhgfh:

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
sylar +5 Punkty (świetna wiadomość, dziękuję :))
G 32

ghs

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Duże restrykcje, m.in. powyłączany Neteller i Skrill chyba też.

zksstal 3,3K

zksstal

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja dwa dni temu robiłem depo via Skrill, więc możliwe że tylko &#39;&#39;wybrani&#39;&#39; mają ograniczone możliwości depozytu

G 32

ghs

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Chodzi o nowych użytkowników.

madman01 1K

madman01

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
A jak mialem wczesniej konto otwarte to nie robia problemow z wyplatami? i czy cos pobieraja przy wyplacie jakas prowizje?
Widze ze maja bardzo słabą oferte na lige europejska...

M 4,2K

madangelo

Moderator
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Norrköping
Ja tam mam konto z 6-7 lat i nawet jak zamknęli rejestracje do nowych klientów z Polski to cały czas mogłem (i moge) u nich grać tzn logowałem się, robiłem depozyt przez mb i wypłaty przez mb.
Prowizje jakie pobierają przy wypłacie przez mb to 3% od wypłacanej sumy

sylar 87

sylar

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Świetna wiadomość, rewelacja, jeszcze jakby usunęli te 3% przy wypłacie na MB to w ogóle byłaby bomba ????
bunkrów nie ma ale i tak jest zajebiście ;)
@jose_bastiano: zależy od tego kiedy zatwierdzą, ale od otrzymania potwierdzenia do 1 dnia, zazwyczaj trwa to moment ???? czasami mają obsuwę z potwierdzeniami, ale zawsze hajs wysyłają ;)

madman01 1K

madman01

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
A jak u nich z weryfikacja, bo jak dobrze pamietam to u nich jeszcze nie weryfikowalem konta, jakie dokumenty wymagaja itd.

H 92

hagi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Toc caly czas bylo mozna u nich grac jak sie mialo stare konto - tyle tylko, ze nowych nie bylo mozna otwierac
Ja na starych kontach gram do dzis i nie ma zadnych problemow z wyplata itp
Weryfikacja standardowa jak u wiekszosci bukmacherow

testuje +1 Punkty (MISTRZU DZIĘKI ZA HOLENDERSKIEGO KOSZA:))
T 2,8K

tadzin

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
bardzo warto miec tam konto, zeby dostac szybko limit

macieqleo 5,3K

macieqleo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
3% prowizji przy wypłacie na Skrill to tylko dla Polaków? Chyba nie...

kontekst +3 Punkty
magician +1 Punkty
ahmedinho +1 Punkty (czas finału :))
K 0

kynia83

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam,
Dzisiaj założyłem u nich konto i tak jeżeli chodzi o depozyty to mogę wykonać przez: przelewy24, visa, MasterCard, paysafecard, szybki przelew bankowy, Ukash, Trustly, Karta Diners Club, Maestro.
Ale najgorsze jest to, że na koncie próbuję coś obstawić to wyskakuje komunikat max stawka 409.06 PLN na pojedyńcze zakłady i live, kombinacyjne max 1022.65PLN. Czyli Polacy będą mieli z tego co widzę limity od razu z góry nałożone.
Proszę o informację nowych użytkowników czy też tak macie?

mistrzpawel 411

mistrzpawel

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
Ja tego bukmachera olałem już jakiś czas temu. Dla mnie to pseudobukmacher.

crossmen 360

crossmen

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja też nie rozumiem tej euforii,dla mnie to badziewbin,najlepsza zasada to nie pchać się tam gdzie cię nie chcą,drugim takim bukiem to titanbet,wieczne problemy jak nie z grą ,to z wypłatami,to z limitami i bwin podobnie,najgorzej to szkoda mi gamebookers,kiedyś super firma a teraz dno.
Problem bwin to jedna prosta zasada,jak ich skubniesz na grubszą kasę,to bądz pewny problemów,inaczej jak masz ogólny bilans dodatni z nimi to albo limit 4 zł albo koniec kariery,i co jakiś czas grubszy odsiew klientów,a jest przecież na rynku tyle porządnych firm po co się pchać badziewiakom w łapy?

T 0

teacher

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Bwin nic specjalnego nie oferuje. Może i mają miły dla oka interfejs i dobrą wyszukiwarkę ale po tym co zrobili niech się bujają.

olo 2,2K

olo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gdansk
Bwin jest dobry, że wychodzą najczęściej pierwsi z wieloma zakładami, a wychodzący później Bet365 czy Pinnacle aż tak się nie sugerują ich zmianami kursów, bo i tak wyjdą ze swoimi. Także można ich nierzadko ostro oskubać na tym ich frajerskim wystawianiu ofert najszybciej jak się da.
Ja tam złego słowa nie powiem, sporo zarobiłem, zarówno na Bwinie jak i GB, limity mi dali po wycofaniu dla Polaków, ale tak czy siak, po ich kursach to czasem warto i za te 3 stówki grać.