Jest informacja, która pojawia się od razu po otworzeniu strony. Konta są zablokowane, jednak wydaje mi się, że dalej umożliwiają wypłatę środków.
Czyli spokojnie można swoje środki odzyskać.
już się nie mogę doczekać ich oferty z kursami i marżą jak we Francji
![]()
bo to smieciowy buk jak 90% na rynku, do tego jeszcze co jakis czas sobie wprowadzaja prowizje 4.9% za wplaty/wyplaty na skrilla/netka - tez mam limit 1 euro.
Wie ktoś może jak z wchodzeniem na nasz rynek bwinu? Bo słyszałem na początku kwietnia, że takie podanie złożyli.
Niekoniecznie bzdura, bo 4 tygodnie temu MF odpisało pewnemu portalowi, że o licencję ubiega się trzy podmioty. "Jeden z tych podmiotów ma siedzibę na terytorium innego państwa członkowskiego Unii Europejskiej lub państwa członkowskiego Europejskiego Stowarzyszenia Wolnego Handlu (EFTA), a dwa pozostałe mają siedzibę na terytorium Polski."
Duże prawdopodobieństwo, że jest to bwin.
Ja rozumiem, że portale szukają sensacji i będą pisały, że Comeon, WilliamHill i tego typu chcą wejść, aby nabić sobie wyświetlenia oraz reklamę.pod tę jedną pozycję to widziałem już 10 chętnych którzy piszą, że to chodzi o nich nie zmienia to faktu, że kto by to nie był, nie ma szans żeby oferował usługi na swoim dotychczasowym poziomie, patrz Bwin we Francji