>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Bukmacher Bwin - opinie

krzysiu 1,6K

krzysiu

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Plock, Holandia
Hej, o co chodzi z limitami na tym buku?
Rejestruje się, wpłacam kasę, robię swój PIERWSZY zakład, chce postawić 200zł na dany mecz i wyskakuje informacja że max jaki mogę dać to 107zł :-|
Czy jest to jakieś ,,egzotyczne&#39;&#39; spotkanie?
Najprawdopodobniej limit ze względu na nowe konto

D 99

domcab

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dzięki za info ????
Nie, to była koszykówka na over/under. Nie wiedziałam że limitują nowe konta, a przeglądałam regulamin i nic tam takiego nie było.
pojawia się taki komunikat:
&quot;Limit możliwej wygranej wynosi 21.54 PLN i z tą stawką zostałby przekroczony.&quot;

M 78

michal89216

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dzięki za info ????
Nie, to była koszykówka na over/under. Nie wiedziałam że limitują nowe konta, a przeglądałam regulamin i nic tam takiego nie było.

pojawia się taki komunikat:
&quot;Limit możliwej wygranej wynosi 21.54 PLN i z tą stawką zostałby przekroczony.&quot;

o ile dobrze kojarzę jesteś kobietą a te z automatu dostają limity w bwinie

D 99

domcab

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Coooooo???? A niby za co?
Co to za ciemnogród ????

tommy83 298

tommy83

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
nie ma rownouprawnienia, wiec wg bukow kobiety siedza w kuchni a nie przed tv obstawiajac mecze ;)

D 99

domcab

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
nie ma rownouprawnienia, wiec wg bukow kobiety siedza w kuchni a nie przed tv obstawiajac mecze ;)

Haha, głąby! Wbrew pozorom sporo kobiet wie że SPALONY jest nie tylko kotlet :cool:
Trudno, omijam tego buka w takim razie.

tommy83 298

tommy83

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
po wczesniejszym zlimitowaniu mnie do ~200pln na zaklad - kilka dni temu spotkala mnie niespodzianka w postaci limitu 4.28pln ; napisalem do supportu o co chodzi, a oni mi na to :
&quot;Z przykrością informujemy, że ze względu na wewnętrzne ustalenia jesteśmy zmuszeni do ograniczenia Pana dostępu do zakładów sportowych. Może Pan jednak dalej korzystać z oferty pokera i kasyna. &quot;

C 172

chkaplan

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
W-wa
Witam,
korzystałem z Całorocznego, ale ponieważ go zamykają - postanowiłem założyć konto na bwin - i aż oczy wytrzeszczam ze zdumienia !!!
Na całorocznym wszystko hulało jak należy - zakłady rozliczane były w 2-3 minuty, a tu postawiłem zakład wczoraj o 21.40 na live - i do tej pory jest nierozliczony - a już jest 9.00 rano

- może ktoś kto korzystał wcześniej z tego buka powie o co chodzi ? Bo nic z tego nie rozumiem ???

Ponadto, chciałem postawić 100,-, a tu pojawia się komunikat, że że względu na limity wygranych mogę postawić tylko 66,- - tego to już w ogóle nie rozumiem, na całorocznym w dowolnej chewili mogłem postawić i 2000,- i nie było problemu !!!! - przecież to że stawiam wcale nie oznacza że wygram !!! o jaką więc wygraną chodzi !!! Przecież zwykle raczej przegrywam i to buk na mnie zarabia !!! Jak dotąd zawsze byłem u buka do tyłu - wiadomo emocje, brak snu alkohol robią swoje i typuje się bez dokładnego przemyślenia i typ w plecy !!! - a tu mi jeszcze ograniczają !!!
Nigdy czegoś podobnego nie widziałem na Całorocznym !!!
Czy orientujecie się, jaki buk jest NORMALNY !!!
Bo Bwin&#39;a mam już dosyć po jednym wieczorze !!!

Pozdrawiam i czekam na jakiś odzew, kogoś kto ma doświadczenie , bo jak tak dalej pójdzie to chyba wycofam się w ogóle z tego &quot;Gówna&quot; - gram dla przyjemności, oddaję bukom pieniądze i jeszcze spotykają mnie szykany - coś tu nie tak...

D 99

domcab

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Hej,

ja miałam podobnie. Tzn nie rozliczony kupon - pisałam do supportu i wtedy rozliczali. Limity - pisałam do supportu z zapytaniem o co chodzi, to dowiedziałam się że mogą mi &quot;delikatnie&quot; zwiększyć limit. Także z limitu jakiś 15zł zrobił się 35zł....
Ogólnie nie polecam.

Co do rozliczenia kuponu to napisz do nich, szybko rozwiazują sprawe - chociaż tyle dobrego w tym buku.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
chkaplan +7 Punkty (Dzięki za komentarz)
C 172

chkaplan

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
W-wa
Hej,

ja miałam podobnie. Tzn nie rozliczony kupon - pisałam do supportu i wtedy rozliczali. Limity - pisałam do supportu z zapytaniem o co chodzi, to dowiedziałam się że mogą mi &quot;delikatnie&quot; zwiększyć limit. Także z limitu jakiś 15zł zrobił się 35zł....
Ogólnie nie polecam.

Co do rozliczenia kuponu to napisz do nich, szybko rozwiazują sprawe - chociaż tyle dobrego w tym buku.

A jakiego buka byś polecił - chodzi mi o tych, którzy nie wycofują się z Polski

C 172

chkaplan

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
W-wa
Witam,
korzystałem z Całorocznego, ale ponieważ go zamykają - postanowiłem założyć konto na bwin - i aż oczy wytrzeszczam ze zdumienia !!!
Na całorocznym wszystko hulało jak należy - zakłady rozliczane były w 2-3 minuty, a tu postawiłem zakład wczoraj o 21.40 na live - i do tej pory jest nierozliczony - a już jest 9.00 rano
...................................
Czy orientujecie się, jaki buk jest NORMALNY !!!
Bo Bwin&#39;a mam już dosyć po jednym wieczorze !!!

Pozdrawiam i czekam na jakiś odzew, kogoś kto ma doświadczenie , bo jak tak dalej pójdzie to chyba wycofam się w ogóle z tego &quot;Gówna&quot; - gram dla przyjemności, oddaję bukom pieniądze i jeszcze spotykają mnie szykany - coś tu nie tak...

Panowie - coś takiego to chyba jeszcze nie grali - Nadeszło południe i dostaję info, że zakład jest rozliczony - zysk niewielki ale jednak wpadł i już się cieszyłem - zaglądam za jakąś godzinę i !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! - rzeczywiście coś takiego to jeszcze nie widziałem - jest kolejny komunikat, że zakład został anulowany !!!!

Panowie - o co chodzi ??????????????

Czy ktoś w ogóle gra na tym GÓWNIE !!! ????????????????????????

ranczo0123 10,4K

ranczo0123

ModTeam
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
0
gram na Bwinie super bukmacher wszystko zawsze dobrze rozliczone. wysokie limity. konkurencyjne kursy. jedyny minus to oplata 4.9% za wplate i wyplate przez skrill. gdyby to zniesli byloby idealnie. a tobie anulowali moze dlatego ze byl jakis powod. jesli nie bylo pisz na support i zglaszaj problem. mi tez kiedys zle rozliczyli zaklad napisalem na support i poprawili. aha i przestan robic bajzel na forum

vielebny 0

vielebny

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z Marsa
Opłata za wpłaty i wypłaty to jakaś porażka przy większych sumach procent 4,9 robi się nieciekawy ???? .

C 172

chkaplan

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
W-wa
gram na Bwinie super bukmacher wszystko zawsze dobrze rozliczone. wysokie limity. konkurencyjne kursy. jedyny minus to oplata 4.9% za wplate i wyplate przez skrill. gdyby to zniesli byloby idealnie. a tobie anulowali moze dlatego ze byl jakis powod. jesli nie bylo pisz na support i zglaszaj problem. mi tez kiedys zle rozliczyli zaklad napisalem na support i poprawili. aha i przestan robic bajzel na forum

Jak na razie to nie mam takich odczuć - szczególnie draznią mnie limity do postawienia - ostatnio ten limit spadł mi do 10,- co mnie śmieszy - i tak ostatnio wszystko przegrywam - więc dziwię się, że buk nie chce na mnie zarobić ???

A co do napisania do buka, to nawet na jego stronie trudno znaleźć miejsce kontaktu - gdzieś w rogu w końcu znalazłem małymi literkami - czy boi się aby pisać do niego ? Ale trudno - już nawet miałem sobie odpuścić - ale zawezmę się i do czasu jak starczy mi cierpliwości jeszcze powalczę - ale już rozglądam się za innym bukiem - jak ktoś mógłby coś polecić to chętnie wysłucham... ✅

Y 0

ystaiano

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Bwin ma u mnie minus za limity - nawet przegrywając można mieć 50 zł na wydarzenie, oraz zdarzyło mi się 2 x, że czas oczekiwania na wypłatę na konto Skrill wynosił ponad tydzień - dopiero po interwencji w suporcie coś ruszyło.

tonsil1 108

tonsil1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
jakies info o Bwin w zwiazku z ustawa ? Byl komunikat o wyplacie srodkow?

N 0

niespotykany

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jeśli chodzi o moja przygodę z tym bukiem to trwała aż jeden zakład. Postawiłem pilarskiego łamanca 2/1 z chorwackiego blogera i moje konto zostało zablokowane. Gralem za 100 po kursie 30. Właśnie teraz do nich napisałem zapytanie co z moim kontem.
Bwin wycofał rejestracje dla graczy z Polski. Info z surebety.

D 99

domcab

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Bwin zablokował zakłady do czasu otrzymania licencji w Polsce ... szkoda tylko że nie poinformował o tym nikogo wcześniej jak inni bukmacherzy.
kolejny minus dla nich ⛔

macko18 12,8K

macko18

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
Jest informacja, która pojawia się od razu po otworzeniu strony. Konta są zablokowane, jednak wydaje mi się, że dalej umożliwiają wypłatę środków.
bwin złożył wniosek o przyznanie licencji na działanie w Polsce. Nasz wniosek jest przetwarzany i jesteśmy w stałym kontakcie z polskimi władzami. Pozostając w zgodzie z nowym prawem zdecydowaliśmy się zamknąć konta wszystkich użytkowników z Polski. Klienci, którzy posiadają środki na koncie mają możliwość ich wypłacenia. Jesteśmy przekonani, że wkrótce uzyskamy licencję.
Czyli spokojnie można swoje środki odzyskać.