Witam Panowie,
Sytuacja tego typu:
Założyłem konto w bwin przed osiągnięciem wieku 18-stu lat. Zagrałem tam zakład dziś (typ wszedł). Konto zostało zablokowane. Moje pytanie czy środki zostaną wypłacone lub przeniesione na nowe konto?
Dostałem email od supportu:
"Z naszych danych wynika, że założył Pan konto, podając nieprawdziwą datę urodzenia, ponieważ w momencie rejestracji nie ukończył Pan wymaganego do wnoszenia zakładów oraz udziału w grach na prawdziwe pieniądze wieku. W związku z powyższym faktem byliśmy zmuszeniu do zablokowania Pańskiego konta.
Aby móc korzystać z naszej oferty, powinien Pan otworzyć nowe konto i podać poprawne dane.
Prosimy o zapoznanie się ze stosownym zapisem w naszych Ogólnych warunkach handlowych, który znajdzie Pan na stronie "Pomoc > Aspekty prawne > Ogólne warunki handlowe" oraz pod poniższym linkiem:
https://help.bwin.com/pl/general-information/legal-matters/general-terms-and-conditions/general#Legality_of_Use_of_the_Services"Podpunkt regulaminu:
"Jeśli w przeciągu 72 godzin od rejestracji i dokonania wpłaty spółce nie uda się potwierdzić tożsamości użytkownika, zastrzegamy sobie prawo do unieważnienia wszystkich transakcji oraz do zamrożenia konta. Jeśli nie uda nam się zweryfikować tożsamości użytkownika w przedziale czasu, który uznamy za rozsądny,
zastrzegamy sobie prawo do zamknięcia konta użytkownika i do zamrożenia środków do momentu pełnego potwierdzenia tożsamości użytkownika."
Jak rozumiem jeśli potwierdzą moje dane środki zostaną wypłacone. A przynajmniej wkład, bo wkład + wygrana raczej nie wchodzi w grę. Co o tym myślicie?