>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Bukmacher Bwin - opinie

karciarz 16,2K

karciarz

ModTeam
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Twin Lagoon
Po blokadzie bwin, gdzie nie można się rejestrować, są jakieś problemy z wpłatami i wypłatami?

sylar 87

sylar

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
a sprawdził ktoś czy nie da się zarejestrować?

mistrzpawel 411

mistrzpawel

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
Bwin z dniem 1 maja miał przestać przyjmować nowych klientów z Polski a nadal przyjmuje.

P 5

petmay

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam. Może ktoś, kto ma dłuższe doświadczenie z bwin mógłby napisać jak wygląda rozstrzyganie sporów z tym bukiem? czy uznają ewidentne racje klientów, czy totalnie ich olewają? Poza tym, jeśli ktoś wypłacał od nich kasę po 1 maja to czy były jakieś kłopoty? Mieszkam poza Polską i nie wiem jak będzie wyglądała obsługa takich Polaków po tych ich ograniczeniach.

D 9

denixior

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Żadnych problemów z nimi, kasa szybko wypłacona, duża liczba typów na każdy dzień ????

M 6

mozgi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dzisiaj się rejestrowałem i wszystko działa jak należy ;)

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
dariusz1969 +3 Punkty
mistrzpawel 411

mistrzpawel

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
Dzisiaj się rejestrowałem i wszystko działa jak należy ;)
Te plotki o tym że już nowych klientów nie przyjmują to chyba specjalnie po to aby sobie darmową reklamę zrobili oraz aby jak najwięcej graczy z Polski się zarejestrowało.

pete1989 1,1K

pete1989

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Albo po prostu wydali taki komunikat jaki powinien wydać każdy inny internetowy bukmacher.A że nic z tym nie robią to nie ma się co dziwić.

civilpl 280

civilpl

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Albo po prostu wydali taki komunikat jaki powinien wydać każdy inny internetowy bukmacher.A że nic z tym nie robią to nie ma się co dziwić.
Od dawna na ich stronie jest komunikat:
&quot;Strony serwisu w języku polskim są skierowane wyłącznie do osób, które chcą skorzystać z naszych usług w języku polskim poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej&quot;
A 99% z nas ma tam zarejestrowany polski adres i nie ma żadnych problemów z wpłatami i wypłatami. Po prostu chodzi raczej o zabezpieczenie się &quot;w razie czego&quot; - a nie o nie przyjmowanie Polaków, nie wierzę że jest taka zasada że na klientach z Polski czy Rumunii są generalnie w plecy - ponieważ to nie może być prawdą.

sylar 87

sylar

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
czy możecie zalogować się na bwin?

karol13x 3

karol13x

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Libiaz
Ja się nie mogę zalogować ... niech nawet nie świrują , mam tam kasę ...

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
dariusz1969 +3 Punkty
sylar 87

sylar

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Już było tak kilka razy, pewnie problemy techniczne znowu.
EDIT: już działa elegancko ;)

J 10

jerky

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Znowu nie można się zalogować :/
Jakby nie mogli robić tego w nocy kiedy mniej osób gra.

G 32

ghs

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Te plotki o tym że już nowych klientów nie przyjmują to chyba specjalnie po to aby sobie darmową reklamę zrobili oraz aby jak najwięcej graczy z Polski się zarejestrowało.
A jednak już nie można.

widghet 13

widghet

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nie polecam bukmachera bwin. Weryfikacja dowodu tożsamosci trwa juz 20 dni... Mailowo informują mnie ciągle że moja sprawa została przekazana do odpowiedniego działu i oni zweryfikują te dane. 20 dni to zdecydowanie za dużo. 3/4 mojego budżetu tam leży i nie mogę nim obracać. NIE POLECAM

doberman 4,1K

doberman

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Kolego jakiś czas tematu było już pisane jakie praktyki ostatnio stosuje dla polaków Bwin nie rozumiem dlaczego ludzie zanim zaczną grać u bukamachera nie prześwietlą go np. poprzez fora bukmacherskie.

J 10

jerky

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Co prawda weryfikacje robiłem dobry rok temu, ale przebiegła on bardzo szybko 24h i mogłem wypłacać kasę. Co jakiś czas robię wypłaty na MB i nigdy nie było problemów. Kasa na koncie w 2-3h.

lemar 75

lemar

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
Jakiej wielkości są to wypłaty ze macie je w 2-3 h na moneybookers ? U mnie ostatnie 3 wypłaty ( wszystkie kwota 4 cyfrowa ) ponad 3 dni.