>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Bukmacher Bwin - opinie

R 16

radziooh

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
A i jeszce takie pytanie. Jest sens do nich dzwonić?? znalazłem taki nr 0035020079277 o co chodzi jakby? Gdzie bym się dodzwonił?

E 0

explorer123

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
To jest numer zagraniczny więc na twoim miejscu bym nie dzwonił.. Ciekawe jak zakończy się twoja sprawa.. Pisać, pisać, pisać może to coś da..

sylar 87

sylar

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dzwonisz normalnie odbiera miła babeczka i gadasz po polsku ;) Tylko ona jak zwykle nic nie będzie wiedziała, będzie Ci kazała czekać aż wszystko sobie sprawdzi co z Twoim kontem i zapłacisz za rozmowę kilka zł ;) Ja już dzwoniłem do nich 2 razy i 2 razy sprawy załatwiłem na moją korzyść także polecam ;)

R 16

radziooh

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nie musiałem dzwonić. Ruszyłem głową i wpadłem na genialny pomysł. Napisałem e-maila do angielskiego supportu. Wytłumaczyłem co i jak. Po jakiejś godzinie dostałem pozytywną odpowiedź, jestem w lekkim szoku. Kolejny raz się sprawdza że Polacy to cwaniacy, krętacze, oszuści i mają stosunek olewczy do problemów innych ludzi. Anglicy mi od razu pomogli, a Polacy nawet nie odpisali, śmiech na sali. Ciekawe czy tego Polaczka co nie potrafi przełumaczyć z angielskiego na polski wurzucą z roboty...

Y 0

yetix

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Mielec
A i jeszce takie pytanie. Jest sens do nich dzwonić?? znalazłem taki nr 0035020079277 o co chodzi jakby? Gdzie bym się dodzwonił?

Jeżeli chcecie tam dzwonić to polecam połączenie z telefonu VOIPowego.Zapłacicie kilka groszy za minutę połączenia a jakość jak przez normalny telefon. Jedynie trzeba mieć dość dobre łącze.

piastowski 0

piastowski

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
GS
Czy są jakieś problem z akceptacją zakładu jeżeli:
stawka wynosi 300zł, kurs: od 3-8, zakład AKO

sylar 87

sylar

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Żadnych, w większości, ponieważ może być nałożony limit z góry na wszystkich graczy ale nie jest to zbyt częsta praktyka ;) zresztą 300 PLN to zbyt mała kwota żeby się tym przejąć ;)

A 0

adam2125

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja jestem zadowolony z tego buka szczególnie że mogę śledzić mecze na małym ekranie bo dla mnie to jest najważniejsze

piastowski 0

piastowski

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
GS
Dzięki Sylar. Ogólnie to gram u innych bukmacherów, ale kolega mnie namawia żebyśmy przeszli do Bwina i chyba tak zrobimy ????

sylar 87

sylar

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Spoczko, bardzo polecam Ci tego buka jak dla mnie nie ma lepszego w sieci, ale każdy ma swoje upodobania ;)

ace 3

ace

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
minusem bwina są niskie kursy, oprócz tego nie miałem z nimi problemu

vader 2,5K

vader

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Galante peFFki
minusem bwina są niskie kursy, oprócz tego nie miałem z nimi problemu
Heh... Deja vu mam kolejny raz...
Kopiuj + wklej
http://forum.bukmacherskie.com/f37/bwin-opinie-24654-9.html#post1733061
Nie wiem na jakiej podstawie piszesz, że bwin ma paskudne kursy...
Jakość kursów zależy od marży bukmachera.
Patrzę na pierwszy z brzegu mecz kw. LM.
Marża ok. 11 %
Czyli przeciętnie jak większość buków.
Opinia taka jest o bwinie bo każdy patrzy na kursy faworytów. Z kolei nie faworytów kursy są z reguły wyższe.
;)

D 0

dk14yo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Personalnie to Bwi kojarzy mi się pozytywnie. Moja pierwsza wypłata to był spory stres, bo źle podałem numer konta, ale szybki kontakt i skuteczna obsługa doprowadziły moje pieniądze na właściwe konto.

dukat 7

dukat

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Bardzo dziwny bukmacher. Limit średnio co 3 zakład i to limit na wygrana a nie na stawkę. Ogólnie mam pozytywne odczucia, jednak te limity.... hmm dziwna sprawa ;)

D 0

dziubasek00

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Bardzo dziwny bukmacher. Limit średnio co 3 zakład i to limit na wygrana a nie na stawkę. Ogólnie mam pozytywne odczucia, jednak te limity.... hmm dziwna sprawa ;)
jakie to sa srednio pieniadze w tych limitach?

tommytsw 3K

tommytsw

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Krk
w sobotę zleciłem wypłatę na kartę
kilka godzin później poprosiłem o cofnięcie środków, niestety odpisali dopiero w poniedziałek że środki zostały już przetworzone o czym poinformowano mailowo co nie miało miejsca
dopiero dzisiaj otrzymałem potwierdzenie przetworzenia wypłaty z 4.12 na pytanie o w/w sprawę dostaję odpowiedzi ile trwa wypłata, że środki będą do 5 dni

R 16

radziooh

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
A jeszcze takie pytanie - limity dają od tego ile się wygra czy od tego ile sie wypłaci? Tzn uzbierałem 1000zł i się zastanawiam czy wypłacić bo obawiam się że po wypłacie dadzą limity czy to nie ma znaczenia?

K 1,2K

kukla

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gliwice
A jeszcze takie pytanie - limity dają od tego ile się wygra czy od tego ile sie wypłaci? Tzn uzbierałem 1000zł i się zastanawiam czy wypłacić bo obawiam się że po wypłacie dadzą limity czy to nie ma znaczenia?

Limity się dostaje po wygranych a nie po wypłatach.
Z resztą przy sumie 1000 złotych... raczej bym się nie przejmował ;)

R 16

radziooh

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
No i żałuje że wypłaciłem bo dziś mi bez żadnego powodu anulowali dwa kupony które były wygrane!! Straciłem do nich zaufanie. Rozumiem limity ale żeby takie wałki robić? The end