>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

bwin freebet 5zł ?

Status
Zamknięty.
mazaq 734

mazaq

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Niedawno temu dostałeś od bwin powiadomienie o możliwości otrzymania bonusu w wysokości 40 PLN.
Do opublikowanej treści listu wkradł się niestety błąd. Zapomnieliśmy dodać do pisma numer kodu Freebet.
Przepraszamy wszystkich naszych użytkowników i prosimy o wyrozumiałość. Poniżej znajdziesz osobisty numer kodu Freebet:
Twój osobisty kod Freebet (5 PLN): $Freebet$
Zaloguj się już teraz nazwą użytkownika na www.bwin.com/bonus i odbierz darmowy bonus na zakłady.
Powodzenia życzy
Team z bwin
:?: :?:

rookie91 0

rookie91

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Grudziadz
Re: &lt;a href=
Niedawno temu dostałeś od &lt;u&gt;bwin&lt;/u&gt; powiadomienie o możliwości otrzymania bonusu w wysokości 40 PLN.

Do opublikowanej treści listu wkradł się niestety błąd. Zapomnieliśmy dodać do pisma numer kodu Freebet.

Przepraszamy wszystkich naszych użytkowników i prosimy o wyrozumiałość. Poniżej znajdziesz osobisty numer kodu Freebet:

Twój osobisty kod Freebet (5 PLN): $Freebet$

Zaloguj się już teraz nazwą użytkownika na www.&lt;u&gt;bwin&lt;/u&gt;.com/bonus i odbierz darmowy bonus na zakłady.

Powodzenia życzy
Team z &lt;u&gt;bwin&lt;/u&gt;

:?: :?:

A mi właśnie przysłali ze zamkneli mi konto :| .... zaraz do nich pisze :zy3ou:

Witam, chciałbym się dowiedziec dlaczego moje konto zostało zamknięte !? . Najpierw wysyłacie mi list z darmowym bonem 5 zł ( którego nie było ) dla &quot; LOJALNYCH UŻYTKOWNIKÓW BWIN &quot; i teraz nagle zamykacie mi konto . Jestem bardzo nie zadowolony i prosze o odblokowanie konta !

Toć to totalne chamstwo ! ... na koncie miałem 16.43 z bona z promocji ... i te pieniądze leżały cały czas nietknięte ! nie wiem do czego sie przyczepili :zy3ou:

mazaq 734

mazaq

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Haha a wiecie co mnie dziwi? Że dodali mi do konta 1.13zł :roll: :|

m4ciek 0

m4ciek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Old Trafford ;)
ładne wałki.... ja dzisiaj dostałem ten liścik z Austrii ale bez kodu - co prawda i tak olewam to bo kasę na tym bonusie 40+40 już zgarnąłem

mazaq 734

mazaq

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Żeby otrzymać bonus, musisz wpłacić za pomocą wyświetlonych po lewej stronie możliwości płatniczych co najmniej 40 PLN. Bonus zostanie przelany na konto bwin zaraz po wpłynięciu kwoty. (Uwaga! Czas trwania przelewu zależy od od wybranej opcji płatniczej. Np przelew bankowy - kilka dni!)

Ale mi to FreeBet

F 0

frantic20

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
zalogowalem sie z tego linka i niedostalem 5 zl .... oco chodzi z tym ;/ ? jak odebrac to 5 zl ?

K 0

kusiu

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gliwice
Ja gralem bonusem z Ligi Swiatowej (7zl), ustukalem 160 i tez mi zablokowali :/ Łajzy :p

bodi 0

bodi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
to typowi zlodzieje szkoda u nich grac nikomu nie wyslałi prawie kodu do bonusa cmoki jedne i oszusci.... :zy3ou:

X 0

xeenon

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
u mnie historia jak u WAS - napisałem do nich maila z prośbą żeby jeszcze raz podali mi kod FreeBet bo w liście i w mailu w którym zekomo miał być również nie było :roll: - zobaczymy co napiszą

P 0

pizza

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
Ja dzisiaj dostałem maila z kodem na freebet, od razu zrealizowałem, kasa na konto dodana (3 ojro - 11,55 zł) i kupon jeden już puszczony. Ciekawe co będzie dalej.

Status
Zamknięty.