>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Bwin.com 5pln

mavionis 0

mavionis

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
bwin.com ma nową promocję

dają 5zł za darmo i dodatkowo za wpłatę przynajmniej 40zł dają dodatkowe 35 na zakłady...

Obrócić trzeba chyba 3 razy z minimalnym kursem 1.40... przynajmniej tak mi się wydaje...

dzisiaj dostałem kod na 5zł pocztą...

pzdr

K 0

kusiu

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gliwice
Poczta Polska wysylali listy z informacja o bonusie do depozytu. Kodu promocyjnego raczej nie mial szans zeby dostac ????

Wczoraj na LŚ w Spodku tez rozdawali kody.

mavionis 0

mavionis

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
dostałem pocztą zwykłą nie mailem z Austrii dzisiaj rano... bon 5zł i było też napisane o tym depozycie że jak wpłacę minimum 40zł dostanę 35zł dodatkowo...

rookie91 0

rookie91

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Grudziadz
dostałem pocztą zwykłą nie mailem z Austrii dzisiaj rano... bon 5zł i było też napisane o tym depozycie że jak wpłacę minimum 40zł dostanę 35zł dodatkowo...

Dostałem ten sam list, ale gdzie jest ten kod :| bo ja tu żadnego nie widze ...

mavionis 0

mavionis

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
jest na przedniej stronie tam gdzie dużymi napisami było 5pln... dokładnie gdzie nie mogę sprawdzić bo nie mam go przed sobą... ale z tego co pamiętam to w złożonej dolnej prawej stronie tej kartki... ????

rookie91 0

rookie91

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Grudziadz
jest na przedniej stronie tam gdzie dużymi napisami było 5pln... dokładnie gdzie nie mogę sprawdzić bo nie mam go przed sobą... ale z tego co pamiętam to w złożonej dolnej prawej stronie tej kartki... ????

Nic tu nie mam ???? .... może Ty dostałeś jakieś 2 kartki, ja mam jedną i opisze ją

u góry logo bwin, po prawej napis 5 PLN zakład za friko pod tym zolta strzałka, pod logiem bwin adres i dalej treść listu , na dole ramka 5+35 PLN na zakłady i instrukcja jak bonus wykorzystać, nic wiecej nie mam .... zadnego kodu ????

fcbialas 91

fcbialas

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bie(L)any
Mi to sie zdaje ze sa jakies dwa rodzaje bo ty piszesz ze masz ten bon 5 pln + 35 po wplaceniu.a ja mam tylko te 40 zł po wplaceniu.

al_capone 6,2K

al_capone

Gangster
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Chicago
Ja natomiast wczoraj dostałem list pocztowy z Wiednia. Pisało tam, że to tylko dla &quot;lojalnych użytkowników bwin&quot;. &quot;Wpłać 40zł a dostaniesz drugie 40zł gratis na zakłady&quot;

W 9

witold197

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Torun
Ja tez dostałem ten list i nawet mysle o wpąłceniu kaski tylko nie wiem na jakich to jest warunkach, czy w okreslonym czasie musze zrobić jakiś obrót po jakim kursie ?? Moze ktoś wie, bo na tej stronce co oni podali nic nie ma !!

bodi 0

bodi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja poczta nic nie otrzymalem ale przy wejscu na swoje konto wczoraj zastałem reklame&quot;WPLAC 40 zl A MY CI DOADAMY 40 zl BONUSA&quot; do 15,08 godz. 23,59 wiec wplacilem i co zdziwko......otrzymalem dodatkowo ale tylko 20 zl(OSZUSCI straszni OSZUSCI) reklamowalem to wczoraj i czekam do dzis, kolega wpacil 40 zl i otrzymal 40 zl====robia z klientami co sami chca , ale dal mnie sa typowymi OSZUSTAMI!!!!!!!! i zdania nie zmienie , bo nie 1 raz&quot; w ciula polecieli&quot;......

fcbialas 91

fcbialas

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bie(L)any
Ja poczta nic nie otrzymalem ale przy wejscu na swoje konto wczoraj zastałem reklame&quot;WPLAC 40 zl A MY CI DOADAMY 40 zl BONUSA&quot; do 15,08 godz. 23,59 wiec wplacilem i co zdziwko......otrzymalem dodatkowo ale tylko 20 zl(OSZUSCI straszni OSZUSCI) reklamowalem to wczoraj i czekam do dzis, kolega wpacil 40 zl i otrzymal 40 zl====robia z klientami co sami chca , ale dal mnie sa typowymi OSZUSTAMI!!!!!!!! i zdania nie zmienie , bo nie 1 raz&quot; w ciula polecieli&quot;......

To jest niestety BAW ktory nie szanuje klijenta :zy3ou:

rookie91 0

rookie91

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Grudziadz
To jest niestety BAW ktory nie szanuje klijenta

Tak, mi wysłali list 5 + 35, ten sam co Mavionis, tyle że nie ma żadnego kodu, tam gdzie powinien być :zy3ou: - nie na drukowali czy jak :|

.... aha i na zapytanie do supportu jaki kod mam wpisać też nie odpowiadają ????

m4ciek 0

m4ciek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Old Trafford ;)
właśnie się zalogowałem po tygodniu po raz pierwszy do BAWu i znowu mam promocję: 40 + 40. Do tej pory zawsze wpłacałem kartą i mimo że bonus jest teoretycznie przyznawany do 24h u mnie zawsze było to natychmiastowe wiec i pewnie dzisiaj sprobuje (aha - promocja jest do dzisiajm, 15.8 - do polnocy)

edit: wpłata VISĄ - 80 PLN od ręki na koncie (wpłaciłem 40)

mavionis 0

mavionis

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
już jest chyba wszystko jasne... poprostu nie każdy dostaje kod : |

kod jest pod żółtą strzałką... jak tam nie ma kodu to oznacza że go nie dostałeś...

W 9

witold197

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Torun
Hehe !! Napisałem do supportu jakie są warunki promocji 40 + 40 ,a ci mi odpisują że zablokowali mi bezpowrotnie konto !! Heh Bwin to jest Bwin, oszukują jak się da, dobrze ż enie wpłaciłęm tych 40 zeta bo jeszcze bym je starcił !! Odradzam wszystkim tego buka, a miałem o nich do tej pory pozytywne zdanie.

F 0

frantic20

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
witold wiesz co mnie też wkurwili i to nie raz a najbardziej jak czekalem 10 dni na depozyt ktory wplacilem a pozniej jak obrucilem go parokrotnie i chcialem kase wyplacic to przez tydzien niemoglem ;/ bo mi anulowali, co chwile pisalem do nich i dostawalem jakies odpowiedzi nie na temat (standardowe teksty)... az wkoncu doszlo do tego ze przejbalem tą kase ;] to mi odpisali wtędy że niemoge wyplacic bo mam 0 na koncie ...