>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Bwin blokada konta

niedziela1989 0

niedziela1989

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Saczów ok. Bedzina
Witam, Zablokowalem sobie kiedys dawno konto na bwin, niestety nie pamietam nawet na ile i czy jeden czy dwa razy bo było to bardzo dawno temu, dzisaj postawnowiłemwplacic pewna sumke na bwin, a o starym koncie zapomnialem myslalem ze zostalo usuniete, w rejestracji wyszło ze maja w bazie danych moje dane, konto nadal jest zablokowane co zrobic aby je usuneli ? jak załozyc nowe konto ? jak odblokowac stare POMÓŻCIE:spokodfhgfh:

vader 2,5K

vader

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Galante peFFki
macie moze jakis kontakt z tym Supportem.
Dzisiaj nie pracuje, jestem na forum prywantnie ???? ;)
Napisz do: [email protected]
Podaj wszystkie dane: imię, nazwisko, adres jaki podałeś, datę urodzenia.
Powiedz, że zapomniałeś loginu i hasła. Pomogą. Ale teraz są Święta to pewnie nie szybko...
Pozdr.

ester 87

ester

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Daruj sobie polski support, jeśli Ci cokolwiek zależy na czasie i umisz po angielskiemu sklecić kilka zdań pisz na [email protected]

doberman 4,1K

doberman

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Jeżeli nie potrafisz sklecić nic po ANg. po prostu użyj translatora.

T 0

tomekxy18

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
jak juz wyslalem wiadomosc do nich to jak dlugo moge czekac na odblokowanie konta??

vader 2,5K

vader

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Galante peFFki
jak juz wyslalem wiadomosc do nich to jak dlugo moge czekac na odblokowanie konta??
Trudno powiedzieć... bwin raczej słynie z tego, że odpisują powolnie. Zwłaszcza jak teraz jest okres między Świętami a Nowym Rokiem.
Czekaj cierpliwie. Jak nic do końca roku nie dostaniesz wyślij jeszcze raz.

R 0

ruchman

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Panowie jak u nich stoi sprawa z weryfikacja danych np. po zablokowaniu konta albo pierwszej wyplacie? Kiedys gralem u nich ale nie prosili mnie o weryfikacje.

Pytanie moje dotyczy tego czy przy weryfikacji chca dodatkowe dokumenty? Czyli skan drugiego dokumentu i rachunku z adresem. Czy kiedykolwiek o cos takiego prosili? Czy mial ktos taka sytuacje? Bo np. w bah nigdy sie z tym nie spotkalem (a ne jedno konto zalozylem).

lewy18 15

lewy18

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
to się nie chwal że założyłeś kilka kont, potem przez takie osoby są problemy i konta normalnym ludziom blokują, powoli przestaje się dziwić bukom pewnie na ich miejscu robił bym to samo, blokada i dogłębna weryfikacja,