>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Bwin - blokada konta z powodu zmiany adresu e-mail.

K 3

kuziu

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam.
Piszę tutaj ,dlatego że już nie mam sił i nie wiem co zrobić żeby moje konto zostało odblokowane jak najszybciej.
Sytuacja wygląda tak:
od początku marca wpłaciłem sporo kasy wygrałem dość dużo na zakładach live (piłka nożna - zakłady pojedyncze i kombi),później trochę przegrałem i tak w kółko ,aż do 24 marca bo wtedy nastąpiła blokada konta.
Na koncie posiadałem środki do wypłacenia w wysokości ok.2100 PLN
Od razu gdy zobaczyłem w tym samym dniu że konto zostało zablokowane napisałem maila do polskiego supportu ,odpisali w poniedziałek 25 marca i dowiedziałem się że konto zostało zablokowane z powodu zmiany adresu e-mail ,ja sobie myślę jak to? przecież od początku gdy się zarejestrowałem ,używałem 1 adresu e-mail ,a tutaj nagle bwin sobie coś wymyślił z adresem e-mail...
Odpisałem im w tym samym dniu ,że nie wiem o co chodzi z tym adresem,dzwoniłem również na infolinie ,ale tam jeszcze gorzej ,nic się nie dowiedziałem ,tylko że trzeba przesłać dane do weryfikacji konta i e-mail ,dodam że skan dowodu osobistego przesyłałem od razu po rejestracji żeby później nie było żadnych problemów ,ale nic ,przesłałem im wszystkie dane osobowe ,zdjęcia dowodu z 2 stron i podpis z nazwą mojego konta na bwin.
Dostałem odpowiedź 2 dnia że sprawa związana z dostępem do konta bwin i zmianą adresu e-mail została przekazana do odpowiedniego działu.
I tutaj praktycznie do dziś jest to samo ,napisałem już ze 20 wiadomości do polskiego supportu i tutaj o dziwo odpisują nawet w tym samym dniu ,lecz jak już napisałem do angielskiego supportu to brak odpowiedzi od 1 tygodnia - totalna zlewka klienta...
Proszę was o pomoc gdzie pisać lub dzwonić żeby jak najszybciej to wyjaśnić ,bo dziś mija równy 1 miesiąc od momentu blokady konta.
Nie wiem co już robić ,przynajmniej chciałbym odzyskać moje uczciwie wygrane pieniądze ,myślałem że dalej będę tam grać bo wszystko było dobrze szybkie wpłaty i wypłaty na moneybookera ,wtedy byłem zadowolony ,ale po tym co się stało zrezygnuję z tego buka ,chociaż będę żałować bo mało kto ma duża ofertę zakładów live jak bwin.
Pozdrawiam.
Dodaje jeszcze jakie wiadomości dostaję jak piszę do polskiego wsparcia klienta.
Szanowny Panie XXXXXX,

Dziękujemy za e-mail.
Ponownie informujemy, że kwestia związana ze zmianą adresu e-mail została już przekazana do odpowiedniego działu.
Gdy tylko uzyskamy więcej informacji w tej sprawie, niezwłocznie się z Panem skontaktujemy.
Przepraszamy, za wydłużony czas oczekiwania na odpowiedz.
Prosimy o kontakt w przypadku dodatkowych pytań.

Z poważaniem
Team z bwin
b&#39;inside Green Members
bwin wspiera ideę Responsible gaming

mistrzpawel 411

mistrzpawel

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
Zalogowałem się na bwin i widzę że można zmienić takie dane jak adres kod pocztowy miasto jednostka administracyjna miasto email. Może ktoś się zalogował na twoje konto i coś namieszał, najlepiej by było jakbyś dał opcję przypomnij hasło wtedy na twój prawidłowy email powinny przyjść instrukcje z informacjami jak hasło zmienić jak nie przyjdą to znaczy że rzeczywiście email jest zmieniony a jak przyjdą to znaczy że bwin cię kantuje.

K 3

kuziu

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Już próbowałem miesiąc temu :/ ,nie mam pojęcia czemu tak się dzieje ,ale jak chciałem przywrócić hasło to wyskoczył komunikat: &quot;Twoje konto zostało zablokowane&quot;
Sprawa może być załatwiona ,tylko mi zależy na czasie ,a bwin jak widać nie spieszy się mu z weryfikacja danych.
Prosiłbym (oczywiście jak ktoś miał podobny problem) o dane kontaktowe z działem ,który ruszył by mój problem i załatwił szybciej.

pete1989 1,1K

pete1989

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Szykujcie się na więcej takich historii skoro ci amatorzy zamykają działalność dla Polaków.Oni doskonale wiedzą,że nic im nie zrobicie i permanentnie to wykorzystują.

robbn 23

robbn

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
inad
Dlatego trzeba jak najszybciej się stamtąd zawijać i szukać nowego bukmachera internetowego. Nagromadzenie krzywych akcji w ostatnich tygodniach jest naprawdę duże ...

K 3

kuziu

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
czyli już nic nie mogę zrobić ,tylko czekać? może jest jakiś kontakt do działu ,który mi pomoże załatwić zaistniałą sytuacje szybciej.
Pozdrawiam.

K 3

kuziu

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam.
Wczoraj z południa konto zostało odblokowane,dodam że 1 dzień przed odblokowaniem pisałem do ecogra/essa/egba
Pozdrawiam.

5xharoldx5 18,7K

5xharoldx5

Typer
Reaction score
0
Punkty
0
A nawet jeśli byś zmienił tego maila to to jest powód do zablokowania konta?

S 2,2K

soltysiao

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam. Wczoraj z południa konto zostało odblokowane,dodam że 1 dzień przed odblokowaniem pisałem do ecogra/essa/egba Pozdrawiam.
Musze brac tlumacza zeby zlozyc skarge do nich zebym zostal potraktowany powaznie czy wystarczy moj szkolny angielski podparty google translate ?

B 0

brunet57

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Najpierw zamknięcie a potem zawieszenie
U mnie sytuacja jest podobna, mam u nich konto od jakiegoś roku. Nigdy nic nie wygrałem u nich tj wszystko przegrywałem.
19.05 udało mi się ugrać ze stówy kilka k live.
20.05 Zleciłem wypłatę zostawiając część kwoty, wysłałem dowód.
Ugrałem jeszcze kilka k przez 2 dni.
W sumie mam u nich 5 cyfrową kwotę:-(Dla mnie to kupa kasy.
W środę loguje się i konto zamknięte( nie próbowałem oszukiwać w jakikolwiek sposób, nie kombinowałem, po prostu grałem co chciałem), nie mogłem się nawet zalogować. Napisałem do supportu, odesłałem w odpowiedzi na ich maila wyciąg z banku, rachunek, zdjęcie twarzy z dowodem etc.
W końcu 22.05 napisałem do egby, opisałem swój przypadek. Dzisiaj mi odpowiedzieli że do nich napisali odnośnie mojej osoby-wracam z pracy i konto nie zamknięte ale zawieszone ( może przypadek a może nie) Nie mogę grać, wpłacać ani wypłacać. Jedynie się zalogować i przeglądać. Dodam że przy mojej wypłacie nie ma żadnego statusu ani uwag-puste pola. Support każe czekać. Czy ktoś z was miał podobny przypadek tj zmiana statusu z zamkniętego na zawieszone? Co dla mnie ma oznaczać zawieszone konto?
Jak to się może skończyć wg was a może skończyło dla kogoś......?

M 0

macko1234

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam kolego, miałem taką samą sytuację jak Ty. Także dotyczyło to 5 cyfrowej kwoty i zmiany konta z zablokowane na zawieszone. Wysyłałem do nich wiele wiadomości(skan dowodu wysłałem już wcześniej) odnośnie wyjaśnienia sprawy i po miesiącu oczekiwań &quot;odblokowania konta&quot; moja sprawa zakończyła się pozytywnie. Konto zostało odblokowane a pieniądze wypłacone, dlatego myślę że twoja sprawa również tak się zakończy. Argumentacja zablokowania konta wyglądała strasznie śmiesznie a ogólnie dotyczyła tego że chodziło o &quot;zabezpieczenie gracza przed rozsądnym graniem u bukmachera&quot;:eek: Gralem stawkami typu 100 - 200 zl max na live. Dlatego nie wiem skąd taka argumentacj a ale tutaj można spodziewać się wszystkiego.

B 0

brunet57

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Zleciłeś wypłatę i zablokowali?
Wypłacili ci wszystko co chciałeś? Zamknęli potem konto? czy możesz grać dalej? U mnie zablokowanie argumentowali tym że przeprowadzają weryfikację konta........ Trochę mnie pocieszyłeś. Mam nadzieję że moja sytuacja również tak się skończy. Pisałeś do jakichś organizacji typu ECOGRA? Czy tylko do supportu? W tym roku miałeś taką sytuację czy wcześniej?
Ja grałem nawet po 2300 za zakład póki nie zlimitowali do 200, teraz po odblokowaniu mam limit 49zł za zakład. Mógłbyś mi podpowiedzieć czym argumentowałeś.....Co pisałeś?
Straszyłeś ich ich urzędem nadzorczym etc? Czy tylko spokojnie dyskutowałeś?
Czekałeś miesiąc na odblokowanie po zawieszeniu konta? czy między blokadą a zawieszeniem?
Tyle pytań bo myślę tylko o tym, pierwsza wygrana, próba wypłaty i taka sytuacja, zniesmaczony jestem strasznie tym. Grałem u bah-a i nie było problemów żadnych, a tu mnie skusiło i co i gów..