>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Bwin - 40zł za rejestracje z linku przyjaciela

F 0

fasolak

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dowiedziałem się że na bwin można dostać 40zł za rejestracje z linku przyjaciela. Zarówno osoba zapraszająca jak i rejestrująca się dostaje to premię .
I moje pytanie ma ktoś tam konto i może wysłać zapro ja podam email ? Z góry wielkie dzięki.

al_capone 6,2K

al_capone

Gangster
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Chicago
§5 Warunki otrzymania premii

1. Werbujący

Zapraszający za każdego nowego klienta (patrz definicja w §4), któremu polecił stronę otrzymuje premię w wysokości 40 PLN, jeżeli nowy klient wniesie jeden lub kilka zakładów sportowych w wysokości 280 PLN. Przyznany bonus zapisywany jest na konto użytkownika w przeciągu 36 godzin po spełnieniu przez nowego klienta wszystkich warunków wymaganych do otrzymania premii (patrz §4, definicja &quot;nowego klienta&quot;).
  2. Nowy klient

Nowy klient otrzymuje bonus sign-up (rejestracyjny) w wysokości 40 PLN na swój pierwszy depozyt, który musi wynosić przynajmniej 40 PLN. Jeśli wpłata jest niższa niż 40 PLN, bonus traci ważność. Taki bonus sign-up przysługuje nowemu klientowi tylko jeden raz i klient nie jest uprawniony do otrzymania innych ewentualnych bonusów sign-up.
Bardziej opłaca Ci się ten bonus:
http://forum.bukmacherskie.com/f37/promocja-zgarnij-do-100-pln-bonusu-12324.html
Pozdro

F 0

fasolak

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
znasz może jakieś inne strony co na start się dostaje kase ?

F 0

fasolak

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
zeby miec konta w tych zakladach buchmacherskich online to trzeba miec 18 lat ?

konrad140 2,2K

konrad140

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Old Trafford
zgodnie z prawem tak , teoretycznie nie musisz ale jak poproszą Cię o skan dowodu to co zrobisz ?? nic

F 0

fasolak

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wlasnie w tym problem i ja nie mam 18 lat ale jak coś podam ze mam i pytanie jak coś prześlą mi kasę na paypal przez email bez żadnych kłopotow ?

F 0

fasolak

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Na betsafe daja na start 5zl i nic wplacac nie trzeba tylko trzeba dobic do 125zl

tommytsw 3K

tommytsw

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Krk
mówić to im możesz, ale oni chcą kopie dowodu osobistego a dane na nim muszą się zgadzać z tymi które wpisałeś podczas rejestracji u buka

możesz np założyć konto na ojca matkę lub rodzenstwo które ma +18 i pstryknąć telefonem obie strony ich dowdu
jakies konta na twoje dane z przekręconą datą urodzenia nie przejdą

konrad140 2,2K

konrad140

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Old Trafford
Na betsafe daja na start 5zl i nic wplacac nie trzeba tylko trzeba dobic do 125zl

edytuj posty.

A skąd wiesz że jak przyjdzie do wypłaty to nie zażądają skanu dowodu ? tego nigdy się nie wie.

Dużo Ci brakuje do tej 18 ? jak dużo to lepiej nie kombinuj

F 0

fasolak

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Chyba założę te konto na kogoś z rodziny. I konto w zakładzie buchmacherskim online musi być też tej samej osoby co w paypal żeby wypłacić kasę czy konto na paypal mogę mieć ja ? Na betsafe gracie , bo jak chyba tam zacznę bo 5zl na start dają ?

konrad140 2,2K

konrad140

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Old Trafford
najlepiej nie kombinuj tylko zakładaj konto tak aby wszystko się zgadzało i konto w banku i u bukmachera.
Możesz śmiało zaczynać grać na Betsafe

F 0

fasolak

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ty grasz tam ? jak dobije za te 5zł do 125 zł to mi wypłaca 125 zł czy jakoś część tego ?

konrad140 2,2K

konrad140

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Old Trafford
jak dobijesz to zapewne całość Ci wypłacą. Najpierw dobij poźniej będziesz myślał nad wypłatą. Betsafe cieszy się ogólnie dobrą opinią więc problemów być nie powinno.

F 0

fasolak

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
I tam obojętnie jak mam uzbierać te 125zl to zawsze wypłacą ? W zakładach online można kilka meczy na 1 kuponie jakby obstawiać czy tylko 1 mecz?
Kurczę chyba z betsafe nie da się wypłacić na paypal ????

F 0

fasolak

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Z betsafe na paypal wypłacić nie da rady ? Można kilka meczy na 1 kuponie obstawiać w zakładach buchmacherskich online ?

F 0

fasolak

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ale takie zakłady normalne co jeszcze się nie zaczął mecz to można kilka meczy na 1 kuponie ?

konrad140 2,2K

konrad140

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Old Trafford
tak można. tylko zapewne jest jakiś minimalny kurs którego nie można grać. ze np nie mozna kursu pojedynczego zdarzenia miec mniej niz 1.40 ( ale to tylko przykład)