Najlepsze ochraniacze są najmniejsze, tzw. wkładki. Bez zapinek, gum, plastrów itd. Jak ktoś chce ochraniacze na cały piszczel plus kostki to powodzenia w swobodnym poruszaniu się po boisku.![]()
Mam M, nie używam żadnych opasek, dobrze się trzymają. Ale tak ogólnie mowiąc gdy grałem w innych to w ogole ne zwracałem uwage na to czy spadają czy nie, czy sie przesunęły itd, nie odczuwam czegos takiego jak komfort grania, dla mnie jest to jakoś nie istotne, skupiam sie na grze a nie na ochraniaczach.A jaki masz rozmiar ?? Najmniejszy ?
A Ty masz do tego opaski podtrzymujące ochraniacze ??
Jeśli Ci nie przeszkadzają ochraniacze na pół nogi z pięcioma wiązaniami na kostkę + plus but to fajnie, mnie na przykład przeszkadzają (a raczej przeszkadzały) i to bardzo. Od kilku lat gram we wkładkach, chwalę je sobie i nigdy nic mi się nie stało. Tak swoją drogą "wkładki" są na pół piszczela, a nie na cały, coś jak Cantoro grał kiedyś w Wiśle.Głupoty gadasz i tyle... Nie wiem w czym mają przeszkadzać ochraniacze przy bieganiu? Może dlatego, że ważą te kilkadziesiąt gramów więcej? Bez przesady! Może jeszcze w czasie uderzeń itp. ochraniacze na kostki nie pomagają, ale we wkładkach na cały piszczel jakoś nie widzę nic złego :razz:
Jeśli Ci nie przeszkadzają ochraniacze na pół nogi z pięcioma wiązaniami na kostkę + plus but to fajnie, mnie na przykład przeszkadzają (a raczej przeszkadzały) i to bardzo. Od kilku lat gram we wkładkach, chwalę je sobie i nigdy nic mi się nie stało. Tak swoją drogą "wkładki" są na pół piszczela, a nie na cały, coś jak Cantoro grał kiedyś w Wiśle.
Grał ktos moze w takich lankach http://www.allegro.pl/item935532131_adidas_adinova_trx_fg_roz_42_wkl_26_5_cm.html warte polecenia?
Jeśli Ci nie przeszkadzają ochraniacze na pół nogi z pięcioma wiązaniami na kostkę + plus but to fajnie, mnie na przykład przeszkadzają (a raczej przeszkadzały) i to bardzo. Od kilku lat gram we wkładkach, chwalę je sobie i nigdy nic mi się nie stało. Tak swoją drogą "wkładki" są na pół piszczela, a nie na cały, coś jak Cantoro grał kiedyś w Wiśle.
Musiałem ... Jak jesteś chojrak, to spróbuj zagrać we wkładkach, jak jesteś OBROŃCĄ. Ochraniacze na kostkę są specjalnie tworzone z myślą o defensorach. A wkładki z myślą o napastnikach...
Ta wy za to znawcy z Warszaffki w szczególności... Żal i ból ... Nie chodzi o narzekanie, tylko o to żeby nie jeb**i cię po kostkach... Ale skąd wy o tym możecie wiedzieć :] Ochraniacze z kostkami dla napastników ? To chyba dla Ciebie, to po pierwsze; po drugie zobacz, czy napastnicy grają w takich ochraniaczach gdziekolwiek. (chyba że klasa C) :] znawcy haha
Ta wy za to znawcy z Warszaffki w szczególności... Żal i ból ... Nie chodzi o narzekanie, tylko o to żeby nie jeb**i cię po kostkach... Ale skąd wy o tym możecie wiedzieć :] Ochraniacze z kostkami dla napastników ? To chyba dla Ciebie, to po pierwsze; po drugie zobacz, czy napastnicy grają w takich ochraniaczach gdziekolwiek. (chyba że klasa C) :] znawcy haha