>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Bukmacherzy naziemni - granie płaską stawką - wysoką stawką .

chrisadvocat 0

chrisadvocat

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam .
Jeszcze tego nie próbowałem i nie wiem czy zacząć, gram już kilka dobrych lat .
Chciałbym zrobić sobie 5 kuponów z taką samą stawką, 4 mecze w każdym kuponie - łącznie 20 meczów .

Np. tak

400 zł x 5 kuponów (kursy będą sie wahać w granicach 1.60 do 1.90 gdyż to mecze albo systemem czy obie drużyny strzelą gola albo under/over .

Czy gdybym zaczął grać takimi stawkami to np. za rok dostałbym jakiś limit, aha dodam, że stawka będzie cały czas taka sama, nie będzie żadnej progresji, to mi wystarczy, jestem cierpliwy .

Prosze o konkrety ...

Aha mój budżet początkowy to 7500 zł, no troche mało na rozkręcenie tego ale chce zaryzykować !! Pozdrawiam

D 0

dawidxi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
7500zł - trochę mało ?

Jeżeli limity to dla wszystkich, nie dla wybranych osób ,)

edi8 8,7K

edi8

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Nie wiem, czy pisząc &quot;bukmacherzy naziemni&quot; odnosisz się do ew. gry tylko w kolekturach, czy też także do gry w necie w 4 polskich firmach mających stosowne zezwolenie MF.
Grając anonimowo w kolekturach, czterozdarzeniowe kupony AKO na różne mecze/opcje ze stawką 400zł, nie stwarzają one powodu do wystąpienia w/w problemu z brakiem dla nich akceptacji, z powodu wysokości stawki - bowiem buki uwielbiają takich graczy...
Ale z oczywistej przyczyny, tę w/w stawkę 400zł musisz obniżyć i każdą grę rozbić na 2 kupony
( czyli w sumie na 10 ) gdyż przecież już w wersji zastosowania samych tych minimalnych kursów po @1.6 - ew. wygrana przekracza próg 2280zł, czyli kwoty wolnej od 10% podatku od wygranych:
400*(1.6^4)*0.88=2306.86zł
Więc i tak w trosce o to, aby nie płacić tego 10% podatku, zapomnij w tym modelu gry o takiej stawce jak 400zł na jeden kupon - bo w praktyce będą to jednak dwa po 200zł albo nawet i 4 po 50zł, gdyż pamiętaj że czym niższa kwota wygranej, tym łatwiej ją odbierzesz w kolekturze, jeśli to miałeś na myśli pisząc o &quot;naziemnych&quot;.

chrisadvocat 0

chrisadvocat

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ale jak 1 kuponik na 5 możliwych będzie często wchodził np. 2 razy w tygodniu. no dobra np. 300 zł x 5 kuponów, skombinuje wyższe kursy np. od 1.80 do 2.0 i wygrana na kuponik nie przekroczy 2000 zł, czyli stawka całościowa 1500 zł a wygrana na kuponik 1900 zł, czyli 400 zł w kieszeni w jeden dzień, ale ja gram u dwóch bukamcherów jednocześnie, czy tak można za większe sumy, czy sie zorientują i mnie zabanują ??

tak miałem na myśli punkty u siebie w mieście

Chce tu Was rozczarować, ale zamierzam w 10 lat osiągnąć pół miliona czystego zysku i wcale tutaj nie żartuje, jednak limity mogą to zdanie przyćmić, ale chce być na to żywym dowodem .