>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Bukmacherka..

T 0

tayos

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam wszystkich stałych bywalców, otóż zastanawiam się czy warto by zacząć grać mając na celu pomnożenie mojego małego budżetu (by mieć pieniądze na to i owo), lecz bardzo pomału, metodą progresji, gdyż wydaje mi się najbardziej rozsądna i możliwa przy moim bardzo chudym budżecie. Mam zamiar grać głównie na tenisie i siatkówce, gdyż jest tam większa możliwość trafienia, ze względu na brak remisu.
Jest sens grania niskim budżetem, nastawiając się że uda mi się go pomnożyć? Na co należy uważać?
Z góry dzięki za odpowiedź.

J 9

jarkovanbasten

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Sens grania zawsze jest, ale mały budżet na progresję raczej odpada.Graj płaską stawką za 2-5% budżetu.

T 0

tayos

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jeszcze pytanie, grać kilka kuponów dziennie, po jednym zakładzie czy może tak jak w oscylatorze by AKO wynosiło 5-7? Lub może jeden kupon z niskim AKO tak by coś zarobić, a nie stracić?

T 0

tayos

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Stawiać tylko jeden kupon dziennie tak by nie stracić od razu zbyt dużej ilości kasy, czy grać po parę kuponów? Oraz ile czasu zajmie przelew przez pocztę na MB i z tego do Bet365?

edi8 8,7K

edi8

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Tayos &gt;&gt;&gt; pamiętaj też, że handicapy azjatyckie pozwolą Ci grać wszystkie dyscypliny a nie tylko te przez Ciebie podane, jako te w których nie występuje remis...

T 0

tayos

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Odchodząc od tematu mam pytanie odnośnie wpłacania na MB, otóż w zakładce Wpłaty widnieje taka informacja !
!! ZAKAZ depozytów gotówkowych/ od stron trzecich !!!
co po dokładniejszym zapoznaniu się z regulaminem wskazuje że:
WSZYSTKIE WPŁATY MUSZĄ BYĆ PRZEPROWADZANE Z KONTA BANKOWEGO, KTÓRE JEST ZAREJESTROWANE NA PAŃSKIE IMIĘ I NAZWISKO.
Czyli to znaczy że nie mogę wpłacić pieniędzy poprzez przelew pocztowy, tylko poprzez bank w którym mam konto?

B 0

bronxt

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Odchodząc również, czy na bet365 jezeli wplace na swoje konto 200 otrzymam bonus, bedzie to 1sza wplata, ale zarejestrowany jestem od dluzszego czasu ( czy data rejestracji musi byc świeza, gdzies jest ze do 7 dni po nalezy dokonac wplaty). Z góry thx

the_witcher 0

the_witcher

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Z doświadczenia powiem, że warto jest zagrać na coś konkretnego / dobrze przemyślanego i za większą kasę bo granie za &quot;drobniaki&quot; raz za razem nic w perspektywie czasu nie daje, bo nie ma codziennie meczów o b prawdowpodobnej wygranej. Polecam grac mecze o stawke tj. liga mistrzow bo w mniej waznych tj mecze towarzyskie, wyniki bywaja mniej lub bardziej zaskakujace. Niemniej zycze powodzenia w grze

darius010 1,3K

darius010

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Krasnik
Polecam grac mecze o stawke tj. liga mistrzow bo w mniej waznych tj mecze towarzyskie, wyniki bywaja mniej lub bardziej zaskakujace.

To kolego trafiłeś, przecież Liga Mistrzów to od zawsze były najbardziej zaskakujące rozgrywki ( tam w przeciwieństwie do większości Barcelona przegrywa ;), w LM Kopenhaga wyszła z grupy, Chelsea przegrała z Marsylia i tak dalej), po za tym dla każdego co innego jest niespodzianka na przykład spotkanie Legi z Arsenalem - mimo, że mecz z Arsenalem to nikt się nie spodziewał, że Legia dostanie lenie. Niema wyników na które można stawiać i sa mało zaskakujące bo wszyscy grają żeby wygrać, i większości ludzie się liczą a ludzie nie są automatami. Tak naprawdę to niemożna stwierdzić co jest zaskakuj bo my nic nie wiemy nie siedzimy na treningach, nie rozmawiamy z graczami w pewnym sensie obstawiamy w ciemno, a szamę niestety są 50-50.

the_witcher 0

the_witcher

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wiem, ze zdarzają się niespodzianki, ale zazwyczaj w tzw. &quot;masówkach&quot; dla mnie z kilku oferowanych meczy zazwyczaj co najmniej 1 faworyt wygrywał swój mecz i nigdy nie byłem na tym stratny. Barcelona może i przegrywała swoje spotkania, ale w meczach o stawkę przynajmniej wiadomo, że takiego meczu sobie nie odpuszcza i wystawi najsilniejszy skład. Nie ma meczów pewnych, ale ja zawsze mile wspominam mecze LM i często je obstawiam, nie mniej jednak każdy powinien szukać spotkań z dyscyplin o którejś wie coś więcej niż pozycja rankingowa w lidze. Takie jest moje zdanie i nikomu nie nakazuje sie z nim zgadzać. To czy gracz odniesie zysk czy strate najlepiej określi, która taktyka jest właściwa.