>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

bukmacherka w angli

H 3

hugoboss24

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
witam panowie jak wyglada granie w angli chodzi mi o bukmacherow stacjonarnych czy pobieraja jakis podatek i czy dobre kursy sa u nich pozdrawiam

edi8 8,7K

edi8

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Duże firmy bukmacherskie znane nam z netu, mają swoje sieci naziemnych punktów - stąd tam kursy są identyczne...
Firma William Hill ma ponad 2000 punktów naziemnych w W.Brytanii i kilkadziesiąt w Irlandii...
Inne naziemne brytyjskie firmy bukmacherskie to np.
a/ Ladbrokes
b/ Sean Graham
c/ Pridmore Bookmakers
d/ Chisholm Bookmakers
e/ Betfred
f/ Coral
g/ Eastwood Bookmakers
a tak generalnie, to w W.Brytanii jest blisko 800 licencjonowanych firm bukmacherskich...
......................
A dla planujących pobyt w Wielkiej Brytanii , wyszukiwarka najbliższej kolektury jednego z 3 tamtejszych największych bukmacherów , posiadających swoje naziemne punkty:
a/ William Hill
b/ Ladbrokes
c/ Coral
http://www.britishbookmakers.co.uk/bookmaker-search/betting-shop-locator.htm
http://www.videojug.com/film/how-to-place-a-bet-at-a-high-street-bookie
Tu zaś mamy liczne &quot;ziemniaki&quot; w Londynie:
http://www.londononline.co.uk/local/Shopping/Bookmakers_and_Betting_Shops/
a tu w Manchesterze:
http://www.manchesterdirectory.co.uk/local/Shopping/Bookmakers_and_Betting_Shops/
Tak więc posługując się powyższymi adresami , łatwo można zrobić takie wyszukiwanie dla każdego innego miasta.
Pzdr.
edi8
.

edi8 8,7K

edi8

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Tam komuna pod szyldem PO nie rządzi....więc podatku nie ma.

H 3

hugoboss24

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
a co do kursow to mozna znalesc lepsze niz np na expekcie polskim albo bwin?

edi8 8,7K

edi8

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
&quot;Duże firmy bukmacherskie znane nam z netu, mają swoje sieci naziemnych punktów - stąd tam kursy są identyczne...&quot;

G 29

gareth

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Tam komuna pod szyldem PO nie rządzi....więc podatku nie ma.

To prawda, ale do czasu. Jeśli tax man udowodni ci, że utrzymujesz się z wygranych, to zostaną one zakwalifikowane jako unearned income i tym samym będa podlegać normalnemu Income Tax. Jak normalna wypłata. Najlepszym wyjściem jest nie wypłacać pieniędzy od buków lub po przelaniu na karte zasilić nimi choćby Cash ISA lub jakieś inne ustrojstwo ala saving account. Jest to dowodem, że nie utrzymujesz się z tych pieniędzy.
Osobną sprawą jest otrzymywanie pomocy z Home Office. Tu musisz podać wszelki dochód co może wpłynąć na np. otrzymywane Tax Credits.
Gdy obstawiasz w firmie &quot;naziemnej&quot; (a tak rozumiem jest) takiej jak np. Coral nie przez internet to masz po prostu na to wyj....e.
Aha. W uk tak na prawdę nikt cię nie sprawdzi, ale nigdy nie jest mądrze wpłacać na to samo konto pieniądze i płacić z niego podatki.
P.S Mam nadzieje, że nie pokręciłem z nazwami bo dowiadywałem się już dość dawno a post ten jest pisany bez sprawdzania. W razie kłopotów DZWOŃ do Revenue. Z komórki. Pay as you go ????

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
maite-radar +4 Punkty
edi8 8,7K

edi8

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Gareth &gt;&gt;&gt; autor wątku był zainteresowany grą w betting shopach, a więc raczej w zdecydowanej przewadze operacjami gotówkowymi....
Pzdr.
edi8
.

G 29

gareth

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Gareth &gt;&gt;&gt; autor wątku był zainteresowany grą w betting shopach...
Wiem i chyba odpowedziałem na jego pytanie i to nawet szeroko. Przeczytałeś mój post uważnie?

M 0

michalm7

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
A co jesli gram na 365 i przelewam sobie pianiadze na moje konto bankowe gdzie normalnie dostaje wyplate z legalnej pracy ? Doczepi sie ktos z tym podatkiem ?

edi8 8,7K

edi8

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
I&#39;m a visitor to the UK do I have to pay gambling tax?

You do not need to pay a penny to the UK government but depending on the laws in your country you may be liable to declare any winnings. Beware however should your winnings be in physical cash and you are travelling outside of the EU you are restricted to taking a maximum of €10,000 (or equivalent) in cash out of the country at any one time.

Do you need to declare winnings?
Do Professional Gamblers Pay Tax?

http://www.onlinebetting.org.uk/betting-guides/gambling-and-betting-tax-in-the-uk.html
................

L 77

low

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Mi sie wydaję , że bez wględu na to czy zarabiamy tlyko z bukmacherki czy też i pracujemy na etacie tu i tu jest tax free za gambling winnings

G 294

gostek365

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Tarnów
Ja od siebie mogę polecić z naziemnych William Hill , bardzo fajna maszynę mają do stawiania zakładów, przy wejściu do punktu zwrócić należy uwagę co pisze , a pisze ( pisało jak ja byłem) max stawka 300 f , zdecydowana większość klientów to angole siedzący przed ekranami z karteczkami w rękach i patrzący na wyścigi koni , no i w każdym lokalu uroczo migają światła maszyn tylko nie tych do obstawiania tylko tych do grania .