>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Budżet na początek

reeisik 52

reeisik

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
Witam, postanowiłem trochę zainwestować w bukmacherkę, gram od 5 lat jednak to była gra po to aby nabyć doświadczenia i zobaczyć jak to wygląda. Wiem, że jest tu z pewnością wielu graczy, którzy się z tego utrzymują. Chciałbym się dowiedzieć jaki budżet jest potrzebny, aby zacząć już profesjonalną przygodę z obstawianiem sportu ???? . Jestem w stanie na początek dysponować kapitałem ok 20.000zł.
No i tu pojawia się pytanie, jak dobierać stawki i jak radzicie sobie ze stresem, który towarzyszy niejednemu wydarzeniu? ???? Nie chcę się rzucać na głęboką wodę. Jakie macie rady, doświadczenia oraz jaki satysfakcjonujący zysk przyjąć przy takim budżecie ?
Pozdrawiam :talk:

malyenter1 749

malyenter1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wyszków
Witam, postanowiłem trochę zainwestować w bukmacherkę, gram od 5 lat jednak to była gra po to aby nabyć doświadczenia i zobaczyć jak to wygląda. Wiem, że jest tu z pewnością wielu graczy, którzy się z tego utrzymują. Chciałbym się dowiedzieć jaki budżet jest potrzebny, aby zacząć już profesjonalną przygodę z obstawianiem sportu ???? . Jestem w stanie na początek dysponować kapitałem ok 20.000zł.
No i tu pojawia się pytanie, jak dobierać stawki i jak radzicie sobie ze stresem, który towarzyszy niejednemu wydarzeniu? ???? Nie chcę się rzucać na głęboką wodę. Jakie macie rady, doświadczenia oraz jaki satysfakcjonujący zysk przyjąć przy takim budżecie ?
najpierw pytanie czy grasz u polskiego bukmachera czy u zagranicznego i wtedy można odpowiedzieć jak dobierać stawki.

malyenter1 749

malyenter1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wyszków
Zapewne przeglądałeś dużo tematów i wiesz że ilu jest graczy tyle jest strategii tak samo i ty . na początek musisz się zastanowić jaką bierzesz strategie i co będziesz grał czy płaską stawkę czy progresje na remisy czy na przykład jakieś AKO o łącznym kursie około 4.0 . Do remisu w moim zdaniem najlepszy bukmacher to etoto , czasami gram na LV bet I na totolotek . Do płaskiej dobry jest STS e fortuna , na której często są jakieś promocje i dają ci zakłady darmowe. Stawki dobiera się w stosunku do włożonego wkładu . i tutaj też jest różnie bo niektórzy grają na stały zysk a ja na przykład gram na zysk procentowy od włożonego kapitału i wtedy stawki będą się znacząco różniły a co za tym idzie następne progi również.

reeisik 52

reeisik

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
Przez kilka lat, wiele rzeczy przetestowałem i chyba najlepiej się czuje stawiając max 3 zdarzenia, często duble z Ako: 3,2-4.0. Zauważyłem, że czasami po prostu zbyt się podpalam jak coś wyjdzie, trochę mam wrażenie brakuje spokoju w dążeniu do celu. Niepotrzebne tykanie się rzeczy, na których się mniej znam. Gracie cały czas czy głównie macie tak, że dwa kupony na dzień i koniec ?

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
mjaurvcein +18 Punkty (Wszystkie osoby które znam które żyją z tego grają single (w tym ja). Na ako powielasz tylko marzę. Może Ci się uda ale sukcesu nie wróżę.)
przemu321 783

przemu321

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Przez kilka lat, wiele rzeczy przetestowałem i chyba najlepiej się czuje stawiając max 3 zdarzenia, często duble z Ako: 3,2-4.0. Zauważyłem, że czasami po prostu zbyt się podpalam jak coś wyjdzie, trochę mam wrażenie brakuje spokoju w dążeniu do celu. Niepotrzebne tykanie się rzeczy, na których się mniej znam. Gracie cały czas czy głównie macie tak, że dwa kupony na dzień i koniec ?
Staram się grać 2 - 3 kupony na dzień, dzięki czemu mogę być na bieżąco ze statystykami oraz wynikami. Obstawianie traktuję jako hobby, które może (ale nie musi) przynosić zyski w danym miesiącu / okresie. Dobra rada - zawsze zimna głowa, nie stawiaj na szybko, żeby się tylko odegrać.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
reeisik +5 Punkty (Trafna podpowiedź :) Dzięki!)
malyenter1 749

malyenter1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wyszków
Jedno jest pewne, w polskich bukach mozna zawsze ugrać status BANKRUTA

Bez względu na strategie
Czemu tak twierdzisz? Masz na to jakieś konkretne dowody .? Na czym opierasz swoją wypowiedź?

L 16

lukas85

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dalej wciskacie gościowi kit o jakiś strategiach. Chłopie gra w polskich bukach z tymi podatkami to pewny bankrut i nic więcej, a co do gościa pytającego o dowody to jest moje kilkuletnie doświadczenie i żeby nie było nie jestem jakimś cieniasem po prostu z tymi podatkami będziesz bankrutem i tyle z tego im szybciej to zrozumiesz tym mniej kasy przegrasz.

malyenter1 749

malyenter1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wyszków
Dalej wciskacie gościowi kit o jakiś strategiach. Chłopie gra w polskich bukach z tymi podatkami to pewny bankrut i nic więcej, a co do gościa pytającego o dowody to jest moje kilkuletnie doświadczenie i żeby nie było nie jestem jakimś cieniasem po prostu z tymi podatkami będziesz bankrutem i tyle z tego im szybciej to zrozumiesz tym mniej kasy przegrasz.
Jeśli uważasz że będzie bankrutem już na początku twierdząc że opierasz to na swoim doświadczeniu to ja z całą pewnością mogę stwierdzić że nie miałeś doświadczenia , albo źle je wykorzystywałeś.

A 0

adriannoo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Obserwuje to forum jako wolny strzelec, ale Miarka sie przebrala...
Kiedyś już tu czytałem jak ktoś chciał grać w polskich bukach dla zaświadczeń dla wygranych aby dom zalegalizować, szybko ucichl, bo jedyne co mógł zalegalizować to ✅ dla buka
Teraz pojawiają sie &quot;cwaniaki&quot; które twierdzą ze wygrywają w polskim buku regularnie trzymając się konkretnej strategi. Cos takiego nie istnieje i na obecnych warunkach nie bedzie istnieć. Tu nie chodzi o sam podatek ⛔ 12% a o ze tak powiem jakość kursów, oferty itp. Kto twierdzi ze sie da to tylko bredzi, a nie gra realnie. Jakoś nie dostrzegam dowodów na zyski pod gre w polskim buku przy konkretnej strategi w dłuższym okresie, nawet na sucho... Moim zdaniem mamy o 50% szans mniej na zwycięstwo w polskim buku jak w srednim europejskim buku typu Unibet, a to oznacza 0% na zwycięstwo czyli utrate wszystkiego.
To że grasz 5lat nic nie znaczy, skoro zadajesz tak proste pytanie a inni &quot;doswiadczeni&quot; piszą Ci o progresji. Temat zakładow bukmacherskich to rozbudowany rynek i istnieje taki zawód jak &quot;platny typer&quot;. Wszystko dostępne od reki, aby zainteresować potencjalnych inwestorów należy trzymac sie tylko jednej strategi, single, wysoki sr. kurs typów na skuteczności dającej yield minimum 5-10%, stala ilosc typów (nie więcej jak 10-15 miesięcznie) i własne sztywne zasady, jedna koncepcja a nie hazard bez zasad.
Jeżeli nie przestrzegasz tych zasad, to się nie liczysz, wiesz czemu?
Bo to jest jedyny sposób na maksymalne kontrolowanie gry i tak da się przetrwać w dłuższym okresie. Kazdy że tak powiem kumaty dobrze wie, ze systemy, progresje i tajemnicze strategie nie istnieją, a tylko te powyższe zasady mają sens. Dlatego kazdy w branży &quot;platny typer&quot; ich przestrzega i nie ma odstępstw od tej zasady od samego początku (blisko 20lat) po dzis dzien.
Tego nie zrobisz w Polskim buku, więc tylko przegrasz.

mjaurvcein 4,8K

mjaurvcein

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Single, wysoki sr. kurs typów na skuteczności dającej yield minimum 5-10%, stala ilosc typów (nie więcej jak 10-15 miesięcznie)
Nawet o dziwo madrze napisałeś, ale to w nawiasie...
Czyli wg Ciebie jak znajde 100 value w miesiącu to powinienem zrezygnować z 85 i zagrać tylko 15? Inaczej się nie liczę? ????

Hehe, myślałem, że to serio a to jednak trolling jakiegoś multi

A 0

adriannoo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nawet o dziwo madrze napisałeś, ale to w nawiasie...
Czyli wg Ciebie jak znajde 100 value w miesiącu to powinienem zrezygnować z 85 i zagrać tylko 15? Inaczej się nie liczę? ????
Spróbuj, a nie gdybasz... Nikt nie wytrzyma takiej gry (od strony Typera), a Inwestor nie będzie tego grał, bo wie że to dlugo nie potrwa.
Ogólnie daj sobie spokój, bo widać jak na dłoni, że nie wiesz o co chodzi, a tylko sobie gdybasz ;)
Typerzy z czołówki grają 100-150 typów rocznie, nie bez powodu...
A te 100 typów miesięcznie to gierki dla hazardzistow. Kazdy inwestor mnie rozumie w 100%, a kazdy gracz typujacy pod zysk w pelni kontrolując wlasne zachowania i przestrzega zasady dzien w dzien, miesiac w miesiąc zrozumie jak należy grać gdy w końcu spróbuje tak grać. Bez względu czy robi to pod klientów, czy tylko dla siebie.
Hehe, myślałem, że to serio a to jednak trolling jakiegoś multi
Kazdy kto Ci napiszesz że tylko gdybasz to uprawia troling i multi, co?
Single płaska stawka w przedziale 0.5-1.0% całego budżetu.
To jest ta Twoja odpowiedź? W czym to ma pomóc? Widac jak na dłoni ze nie wiesz nawet jaki temat poruszyć aby odpowiedzieć. Rzuciles byle czym o sciane, bo coś tam słyszałeś ale nic nie zrozumiales

T 2,8K

tadzin

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Gram u Polskich bukmacherów online. Głównie ETOTO, fortuna i forbet.
marnujesz jedynie czas
Teraz pojawiają sie &quot;cwaniaki&quot; które twierdzą ze wygrywają w polskim buku regularnie trzymając się konkretnej strategi
sa to po prostu klamcy, badz zagraja pare betow na miesiac gdzie udalo im sie faktycznie wynalezc jakis blad buka. z normalna gra nie ma to nic wspolnego.

I 365

iczasopisma

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
No i tu pojawia się pytanie, jak dobierać stawki i jak radzicie sobie ze stresem, który towarzyszy niejednemu wydarzeniu?
O to w tym właśnie chodzi, żeby tego stresu nie było. Stres może (a nawet musi) przeżywać ktoś grający progresje, ktoś grający za 1/4 lub więcej kapitału. Nie ktoś, kto umie trzymać się żelaznych zasad, ma dobry kapitał na start, wiedzę o sporcie, który chce obstawiać, umiejętność wyszukiwania value i wiarę w swoje umiejętności.
Powodzenia!

A 0

adriannoo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
20,000 zł to bardzo dobry kapitał do zrobienia małej fortuny u buków. Myślę, że za rok zostanie ci z tego ok. 2,000 więc niemało.
Szczególnie, gdy myślisz o grze z 12% haraczem
Jeszcze raz powtarzam, ⛔ 12% to ostatni problem jaki wystepuje w polskim buku, a najważniejsze to oferta i wysokość kursów. Tam sie nie da wygrac grając pod &quot;żelazne zasady&quot;, budżet itp. Tylko improwizowana gra coś tam da, tj granie kuponów max po 10 zlotych jako totolotka i nic wiecej.
marnujesz jedynie czas

sa to po prostu klamcy, badz zagraja pare betow na miesiac gdzie udalo im sie faktycznie wynalezc jakis blad buka. z normalna gra nie ma to nic wspolnego.
Udalo się im cos znaleźc jak kazdemu co gra na co dzień, tyle ze o przegraniu całej kasy zapomnieli powiedzieć (o tych betach na ⛔ ). Będą późnniej pisać ze mają swoj zaje... system ;)

I 365

iczasopisma

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jeszcze raz powtarzam, ⛔ 12% to ostatni problem jaki wystepuje w polskim buku, a najważniejsze to oferta i wysokość kursów. Tam sie nie da wygrac grając pod &quot;żelazne zasady&quot;, budżet itp. Tylko improwizowana gra coś tam da, tj granie kuponów max po 10 zlotych jako totolotka i nic wiecej.
Zgadza się. Oferta i złodziejskie zazwyczaj marże po 8-10% to drugi kamień u szyi, obok 12% podatku.
Nie można jednak potępiać w czambuł Kolegi - autora wątku już na starcie, bo nie wiemy dokładnie, jak chce grać. Może w ramach tej żelaznej konsekwencji będzie celował tylko w dni bez podatku i dyscypliny/rynki, których w topowych firmach globalnych po prostu nie ma. Wbrew pozorom są takie zakłady.

A 238

atr

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jest szansa zmienić tą sytuację. Jeśli nie w tym roku to już chyba nigdy. Chyba nikt o zdrowych zmysłach nie sądzi że ustawę hazardową (szczególnie ten 12% podatek) zmieni ktoś z bandy pispoterazrazemczy potem (chyba że na 15%).... Szczególnie na forach bukmacherskich czy pokerowych trudno mi sobie wyobrazić żeby ktokolwiek na nich głosował....

A 0

adriannoo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jest szansa zmienić tą sytuację. Jeśli nie w tym roku to już chyba nigdy. Chyba nikt o zdrowych zmysłach nie sądzi że ustawę hazardową (szczególnie ten 12% podatek) zmieni ktoś z bandy pispoterazrazemczy potem (chyba że na 15%).... Szczególnie na forach bukmacherskich czy pokerowych trudno mi sobie wyobrazić żeby ktokolwiek na nich głosował....
Szansa jest, ale na rozbieg w ściane, a wybory nic nie zmienią, bo jakby tak było, to nie bylo by wyborów ;) Demokracja to fikcja, jak i sejm itp
Zgadza się. Oferta i złodziejskie zazwyczaj marże po 8-10% to drugi kamień u szyi, obok 12% podatku.
Nie można jednak potępiać w czambuł Kolegi - autora wątku już na starcie, bo nie wiemy dokładnie, jak chce grać. Może w ramach tej żelaznej konsekwencji będzie celował tylko w dni bez podatku i dyscypliny/rynki, których w topowych firmach globalnych po prostu nie ma. Wbrew pozorom są takie zakłady.
Dni bez podatku to promocja dla naiwnych, polskie buki byly by i tak nie opłacalne bez tego podatku, spojrz na oferte, a jak tego nie dostrzegasz to szkoda czasu na Ciebie. A te nisze.... co są w sts, to jakie mają kursy! kosmiczne? szkoda na to czasu... W tym syfie to można grać, ale po 2-10 pln max, a i na to szkoda mamony!