>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Bułgaria (A Grupa) - 2012/2013

Status
Zamknięty.
szef-elity 4K

szef-elity

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
OPOCZNO FABRYCZNE
Mecz: Minyor Pernik - Botev Vratsa ✅ 0-1
Typ: Botev Vratsa (+0,75)
Kurs: 2,05
Bukmacher: bet365
Stawka: 4/10
Analiza:
Mec zostanie rozegrany na terenie neutralnym, jak ktoś chce wiedziec jak dojechac na stadion
http://minyor.com/wp-content/uploads/2012/09/Route-Pernik-Svoge.jpg ma mapę ode mnie ????
Minyor jest ostatni w tabeli, goście pozycję wyżej, wygrali ostatnio u siebie 1-0 z Lokomotivem Plovdiv.
Sytuacja w ekipie gości poprawiła się, pojawił się nowy sponsor, wróciło sporo graczy,
pojawiło się kilku zawodników występujących we Włoszech.
Rok temu goście wygrali z Minyorem 3-1, nie przegrywali z nim do tej pory,
dlatego gram to handi oraz DNB w ich stronę po kursie ponad 4 ✅.
Ponadto Czernomorets Burgas DNB po 3,6 złapałem z Sportingbecie 2/10 zwrot

szef-elity 4K

szef-elity

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
OPOCZNO FABRYCZNE
Mecz: Ludogorets - Minyor Pernik
Typ: over 3,5
Kurs: 2,5
Buk: bet365, unibet i inne
Lider kontra ostatnia ekipa w tabeli. Rok temu u siebie gospodarze wygrali 4-1, na wyjeździe aż 7-0,
należy zaznaczy, że Minyor grał wtedy głównie młodzieżą.
Ludogorets u siebie 3-1 z Beroe, 1-0 z CSKA oraz 2-1 z Lokomotivem Sofia.
Ostatnio 5-2 w Plovdivie z Lokomotivem. Do tej pory 7-0-0 w lidze,
wygrana z Minyorem jest niemal pewna, ja sądzę, że tym razem znowu zobaczymy kilka bramek.
Minyor o dziwo zremisował z Litexem 0-0 poza domem,
później przegrał 1-4 z CSKA, aż 1-5 w Płovdivie z Lokomotivem,
0-2 w Burgas oraz ostatnio 0-1 u siebie z Botevem Vratsa.
Ponadto mocniej over 3 jak bedzie oraz Ludogorets over 2,5 gola po 1,8 w bet365.

szef-elity 4K

szef-elity

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
OPOCZNO FABRYCZNE
http://forum.bukmacherskie.com/f35/pewnym-jest-tylko-smierci-76913-5.html#post3110400
kto zagrał jak w temacie nie może narzekac ;)
CSKA Sofia - Levski ✅ 1:0
Typ:
CSKA DNB
Kurs: 3,3
Buk: Sportingbet
Stawka: 2/10
Derby Sofii, CSKA 14pkt, Levski 22 i drugie miejsce w tabeli.
CSKA po problemach na początku sezonach zaczęło wygrywac,
Goście nie przegrali do tej pory, ale na wyjazdach nie są tak silni jak u siebie,
mimo przewagi kilka punktów nad CSKA nie rozumiem dlaczego 1,7 jest na 2 ????
Wygrali 2-0 z Montaną, 2-1 z Beroe i zremisowali 1-1 z Lokomotivem Sofia
to dlaczego CSKA ma ich nie zatrzymac skoro jest silniejsze od Lokomotivu ? ????
Kadrowo mocniejsi są goście, nie zagra u nich Gadzhev, który pauzował będzie za czerwoną kartkę,
w ostatnim sezonie strzelił sporo bramek dla gości.
Dla mnie te kursy to pomyłka, mocniej można CSKA 1x po kursie 1,91.
Trzeba zagrac już dziś bo za tydzień będą

szef-elity 4K

szef-elity

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
OPOCZNO FABRYCZNE
Levski - Lokomotiv Plovdiv ✅
Typ:
over 2,5
Kurs: 1,85
Buk: Sportingbet
Powinno byc 1,7, ponadto over 3,5 też można zagrac.
Faworyt tu jest jeden Levski, u siebie 5-0-0, 12 strzelonych goli, stracone dwa.
Ostatnio przegrana z CSKA 0-1 poza domem, trzy punkty do aktualnego mistrza.
Goście poza domem 0-4-1, w bramkach 3-4 więc czemu over ?
Otóż w tych meczach pada sporo goli
http://pl.soccerway.com/matches/2012/10/27/bulgaria/a-pfg/pfc-levski-sofia/pfc-lokomotiv-plovdiv/1394035/head2head/
obrona gości popełnia sporo prostych błędów z silnymi rywalami
tak było z Ludogorets jak i z Vitesse w el. LE.
Dla mnie kilka bramek tu zobaczymy.
Ponadto Botev Vratsa 4,75 ⛔ , kto się boi może zagrac dnb albo +0,5, +0,75 jak będzie.
Etar ostatni w tabeli, goście problemy mają już za sobą,
wygrali dwa mecze i zremisowali z Ludogorets 1-1, , nie wiem kto dał ten kurs, ale
Botev z Minyor kurs 6, CSKA 4,5 z Levskim już trafiłem, kolejny nierealny który trzeba zagrac.

szef-elity 4K

szef-elity

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
OPOCZNO FABRYCZNE
Botev Plovdiv - Ludogorets ✅
Typ: under 2,5
Kurs: 1,95
Buk: bet365
Stawka: 5/10
Po zmaganiach w pucharze czas na mecz ligowy.
Botev u siebie 5-1-1, w bramkach 14-4, wzmocnienia przed tym sezonem dały nową jakośc w zespole,
który jak na beniaminka radzi sobie bardzo dobrze.
U siebie underowi, w ostatnich meczach tylko w derbach Plodviwu padło więcej niż 2,5 gola.
Ludogorets oglądałem ostatnio w pucharze z CSKA, mimo przewagi 11 na 10,
naprawdę mało okazji bramkowych stworzyli mistrzowie kraju, wygrali 1-0, grając 10 na 10,
odpadli z pucharu, więc na ten sezon priorytetem jest obrona tytułu.
Poza domem underowi, tylko z Lokomotivem Plovdiv,
który ma problemy z grą w obronie, overowo w ostatnich meczach na wyjeździe.
W pucharze rok temu było 0-3, dziś gospodarze mają lepszą linia pomocy jak i obrony,
tracą mało bramek, podobnie jak mistrz kraju.
Ciężko będzie o wygraną gości w tym meczu, więc under 2,5 po tym kursie jest dobrym typem,
biorąc pod uwagę formę Marcelinho oraz Stoyanova.

szef-elity 4K

szef-elity

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
OPOCZNO FABRYCZNE
Chernomorets Burgas - Levski 0:2 ⛔
Typ:
Czernomorets Burgas
Kurs: 6,75
Buk: Bwin

Mikołaj przychodzi w tym roku już w marcu ????
Czernomorets nie przegrał u siebie z Levski od 2007,
ponadto u siebie nie przegrał w tym sezonie ligowym,
pokonał po nieco niższym kursie Ludogorets 1-0
i teraz jakiś głupek znowu dał w meczu z wiceliderem kurs z kategorii Science Fiction :browar565:
Levski poza domem przegrywał już z CSKA oraz Ludogorets,
gospodarze tracą bardzo mało bramek u siebie i moim zdaniem punkty zostaną w Burgas.
Ponadto mocniej 1x w stronę gospodarzy po 2,45 i jak będzie to Burgas +1 w azjanie.
Edit Groven:
Do marca jeszcze daleko i zapewne kursy ulegną zmianie. Bilans gości wyśmienity 12-1-2. A teoria, że Czernomorets nie przegrał u siebie z Levski od 2007 trochę nijak ma się do tego meczu. Ciekawe jak obydwa zespoły przepracują okres przygotowawczy do nowej rundy. Poczekajmy lepiej z tak dalekimi typami.

S 171

szatan666

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Kolego Groven nie znam cie, nie wiem czy tu jestes typerem, mam nadzieje ze tylko niekumatym modem.
Powiedz mi na co chcesz czekac? Kurs to jest ewidentna pomylka i w bwin juz spadl do 4.5, w bahu jest jeszcze 6.5 i 2.5 na 1x i zaraz spadnie bo mocno zagralem. Masz racje, kurs sie bardzo zmieni, tylko ze bedziesz mial &quot;po przepracowaniu okresu przygotowawczego&quot; kurs 3 na gospodarzy - raczej niewarty gry. Z takim podejsciem to nigdy nic nie wygrasz
Pozdrawiam

szef-elity 4K

szef-elity

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
OPOCZNO FABRYCZNE
CSKA Sofia - Chernomorets Burgas under 2,5 1,8 3/10 bet365 ✅
Liteks Lovetch - Lokomotiv Płowdiw under 2,5 1,95 3/10 bet365 ⛔
Botev Plovdiv - Levski Sofia under 2,5 1,95 3/10 bet365 ✅
CSKA u siebie strzeliło 11 bramek, straciło 4, z czego dwie z Litexem w ostatniej kolejce.
Goście poza domem strzelili tylko 6 bramek, tyle samo stracili,
ostatnio trzy undery w bezpośrednich meczach, nie liczę na przełamanie tej passy.
Ciekawe spotkanie, obie ekipy wygrywają mecz za meczem,
Litex szesc wygranych w ostatnich siedmiu spotkaniach,
goście na wyjazdach ostatni trzy overy, w tym meczu bliżej do wyniku z pucharu niż tego ligowego sprzed roku tutaj, dlatego under.
Botev u siebie przegrał dwa razy, stracił tylko 5 bramek,
Levski ma przed sobą trudnego rywala, dla mnie Botev tego nie przegra, ale lepiej zagrac under.
Jeszcze mam jeden mecz na oku, ale musze poczeka na kursy i sam do zagrac.

maximus88 1K

maximus88

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gurny Slunsk
Cherno More Varna v Etar 1924 Veliko Tarnovo X2 4,0 ✅
Bet365

Rynek daje 3-3,5 ale nie o to chodzi. Ekipa Etar w przerwie zimowej zakupiła kilku zawodników, w tym trzech polaków: Protasiweicza z Floty Świnoujście, Cienciałe z Podbeskidzia oraz Hrymowicza z Zawiszy. Do tego jeszcze bramkarz Mateusz Bąk z też z Podbeskidzia a;e on raczej zadowoli się grzaniem ławki. Oprócz nich do zespołu dołączyli: Bramkarz Filipovic z zespołu 2 ligii serbskiej, belgijski obrońca Castellana z drugiej ligi holenderskiej, turecki pomocnik Yilmaz występujący w niższych ligach niemieckich, Bułgar Lyubenov mający za sobą występy w polskiej ekstraklasie oraz I lidze, Francuz Fey z 3 ligi francuskiej, Yassine z 2 ligi hiszpańskiej, Norweg Risholt, Szwed Mehmet oraz Sonny oraz Jerson Anes (wyspy zielonego przylądka) z drugiej ligi holenderskiej. Krótko mówiąc wierza babel. Te wszysztkie transfery wskazują na to, że kasa jest. Nie są to oczywiście żadne znane nazwiska europejskie ale na słabą ligę bułgarską w zupełności powinny wystarczyć, myślę, że ta drużyna pojawi się jeszcze nie raz w moim temacie, niezależnie od wyniku dzisiejszego spotkania.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
bsk +1 Punkty (Dobry typ!)
lukasz84_84 +7 Punkty (Bardzo dobry typ zapodałeś, sam zagrałem na X2 z takim kursem, dzięki i popzdrawiam)
arkadiuszch +5 Punkty (Brawo. \G/)
szef-elity 4K

szef-elity

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
OPOCZNO FABRYCZNE
Pirin - Botev Vratsa under 2,5 1,83 3/10 unibet ⛔ Botev +0,5 1,9 3/10 Sbobet ⛔
już wiem dlaczego bet tego nie miał w ofercie ????
Obie ekipy mają problemy ze zdobywaniem bramek, Pirin u siebie strzelił ich 7,
Botev poza domem dwie, w ostatnich meczach obie ekipy underowo,
Pirin stracił pięc bramek z CSKA i Levskim,
ale Botev nie ma takie siły w ataku jak te topowe ekipy w Bułgarii.
Ponadto gram w stronę gości, bo Pirin jest bez formy.

macieqleo +13 Punkty
B 2

bonczo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Rzeszów
CSKA Sofia - M. Pernik 3:0
Czy M.Pernik strzeli gola? Typ: NIE 1,52 ✅ (Marathonbet)

W dziewiętnastej kolejce zmierzy się aktualnie czwarta ekipa ekstraklasy bułgarskiej CSKA Sofia z czternastym zespołem Minyor Pernik. Patrząc na ofensywę gości w meczach wyjazdowych warto obstawić zdarzenie w którym goście nie strzelą. Aktulanie zespół z Pernika na dziewięć roegranych spotkań wyjazdowych strzelił zaledwie dwa gole. Ich najbliższy przeciwnik CSKA walczy o europejskie puchary, a ich defensywa w spotkanich na swoim stadionie prezentuje się bardzo dobrze. Mianowicie stracili zaledwie cztery gole w dziewięciu spotkaniach. Zatem prawdopodobieństwo kolejnego spotkania bez straconego gola u siebie jest bardzo duże.

zdolak 218

zdolak

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Tulipanówka
Lok. Sofia - Slavia Sofia
Typ - 2/1 (0-0) 1-0 ⛔⛔⛔
kurs - 36.00 BetVictor

Sledzac ruchy kursow na ten mecz zauwazylem ze w bet365 kurs wyjsciowy na typ 2/1 byl 34.00 na chwile obecna spadl do wartosci 13.00 o 21.00 idzie w gore i spada o ta sama wartosc . Mozliwe ze cos jest na rzeczy zagram za drobne . Zarowno gospodarz i goscie graja w polfinale pucharu bulgarii , lecz dzisiaj to gospodarz ma sie o co bic , goscie bezpieczna pozycja w lidze a i rywal w pucharze latwiejszy , sadze ze skoncentruja sie na pucharze .

marcin985 279

marcin985

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dyscyplina: Piłka nożna, Puchar Bułgarii, godz 16:30
Beroe – Slavia Sofia
TYP: 1 DNB
KURS: 1,66
BUK: Unibet
Analiza:

Dzisiaj o godzinie 16:30 rozpocznie się rewanżowe spotkanie w pucharze Bułgarii pomiędzy zespołem Beroe a zespołem Slavia. Faworytem są gospodarze i ja również uważam że mają bardzo duże szanse na zwycięstwo w tym meczu.
Gospodarze tego meczu w lidze znajdują się na 8 pozycji z dorobkiem 31 oczek. Na własnym stadionie rozegrali oni 12 meczy w których to 6 meczy wygrali, 2 mecze zremisowali i 4 mecze przegrali. Zdobyli oni 17 goli i stracili oni 12 bramek. Na wyjeździe natomiast rozegrali oni 11 meczy w których to 3 mecze wygrali, 2 mecze zremisowali i 6 meczy przegrali. Strzelili oni w tych meczach 12 goli i stracili 22 bramki. A więc jak widać u siebie źle nie grają. W ostatnich 5 meczach zdołali oni wygrać 3 mecze, 1 mecz zremisowali i 1 mecz przegrali.
Natomiast goście tego meczu w lidze są na 9 miejscu i mają 29 oczek. Na własnym stadionie rozegrali oni 11 meczy w których to 6 meczy wygrali, 3 mecze zremisowali i 2 mecze przegrali. Strzelili oni w tych meczach 18 goli i stracili 10 bramek. Na wyjeździe rozegrali oni 12 meczy w których to 2 mecze wygrali i zremisowali oraz 8 meczy przegrali. Strzelili oni w tych meczach 7 goli i stracili 18 bramek. W ostatnich 5 meczach wygrali oni 2 mecze, 1 mecz zremisowali i 2 mecze przegrali. A więc formę za ciekawą nie mają.
Pierwszy mecz zakończył się bezbramkowym remisem i w tym meczu gospodarze potrzebują wygranej. Dlatego też stawiam na zespół gospodarzy warto również pomyśleć o DNB na zespół gospodarzy dla bezpieczeństwa.

hansa 5,2K

hansa

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
DE
07.05. 17:00
Slavia Sofia - Botev Vratsa Botev @4.8 2/10 marathon

Na Slavię idzie konsekwentnie do góry i nie dziwota. Praktycznie mają już utrzymanie, a w perspektywie jeszcze m.in. mecz u siebie ze słabiutkim Etarem. Botev walczy o utrzymanie i każdy punkt na wagę złota. Wiadomo jak to w Bułgarii ;)

✅ 1-2, +7,6j.

07.05. 19:00
Beore - Lokomotiv Sofia Lokomotiv @3.8 2/10 tipico

Identyczna sytuacja, Beroe też ma komfortową sytuację, w ostatniej kolejce ma u siebie Pernik, który pewnie do tego czasu już spadnie. Lokomotiv walczy o utrzymanie, ostatnio całkiem dobre wyniki. W dodatku ciekawe h2h, w ostatnich latach interesujące 3 za 3, na jesieni remis, to może Beroe teraz pomoże gościom w utrzymaniu?

⛔ 1-1, -2j.

ravau91 +2 Punkty
szef-elity 4K

szef-elity

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
OPOCZNO FABRYCZNE
Botev Vratsa - Levski 1x 3,5 bet365 ⛔
Denerwuje mniej coraz bardziej to w jaki sposób Levski zdobywa kolejne punkty,
z CSKA wygrał 2-1 po golu w końcówce meczu, to samo ostatnio z Minyorem u siebie.
Botev wygrał ostatnie dwa spotkania i powinien się spokojnie utrzyma w lidze.
Levski zawsze minimalnie dwoma golami wygrywał z Botevem, na wyjazdach ma bilans 7-3-3,
wszystkie ostatnie mecze to minimalne wygrane lub remisy,
po dwóch wygranych wyjazdowych i pięciu kolejnych w lidze, czas na stratę punktów,
oby mecz był uczciwy :]

szef-elity 4K

szef-elity

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
OPOCZNO FABRYCZNE
Czerno More - Lokomotiv Plovdiv X 7 3/10 2 11 2/10 Sportingbet
Nie mogę widzieć takiego kursu, na Ludogorets , Litex czy nawet Botev Plovdiv
w meczach z Lokomotivem u siebie było ponad 1,4.
Czerno More jest w formie, wygrali trzy u siebie trzy kolejne mecze,
wcześniej zremisowali z Levskim, ale przed tym meczem potrafili dostac z Etarem
http://www.livesports.pl/mecz/bo57noSH/#zestawienie-kursow;kursy-1x2;koniec-meczu.
Gospodarze u siebie przegrali tylko dwa razy, goście na wyjazdach ostatnio bez rewelacji, wygrali tylko dwa razy, przegrali 4 razy, potrafili zremisowac z Litexem czy Botevem w ostatnich meczach poza domem.
Jak inne buki dadzą kursy to jeszcze coś dogram, te kursy są nieporozumieniem,
chyba, że goście sprzedali mecz a Sportinbget o tym wie ????

szef-elity 4K

szef-elity

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
OPOCZNO FABRYCZNE
Levski - Ludogorets +0,25 2,11 sbobet 4/10 ⛔
To kluczowy mecz o mistrzostwo, choć nie jest to ostatnia kolejka to wg mnie może o wszystko rozstrzygnąć.
Obie ekipy od kilku kolejek nie przegrały, Levski u siebie wygrywał 12 razy, raz zremisował,
smaku porażki w tym sezonie. Ostatni raz przegrał tu właśnie z Ludogorets w zeszłym sezonie.
Goście na wyjazdach z bilansem 8-4-1, stracili na nich tylko 6 bramek.
Levski na tygodniu po karnych przegrał z Beroe w pucharze Bułgarii, to powinno dac się we znaki.
Dla mnie zespół gości nie przegra tego spotkania.

groven 2,2K

groven

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Mecz na szczycie więc każdy scenariusz możliwy. Bilans obydwu zespołów imponujący. Kluczowy może okazać się atut własnego boiska w tym spotkaniu, który przemawia za Levski, a którego kolega Szef Elity nie uwzględnił. Gdybym miał coś doradzić w tym spotkaniu to raczej odpuściłbym typowanie..
Levski na tygodniu po karnych przegrał z Beroe w pucharze Bułgarii, to powinno dac się we znaki.
Albo wypłynie to mobilizująco na piłkarzy Levskiego, albo zmęczenie da o sobie znać. Choć sądzę, że w pucharze grali piłkarze z ławki. A kluczowi zawodnicy przygotowywali się do dzisiejszego starcia. Więc nie ma co sugerować się tym pucharowym spotkaniem.

szef-elity 4K

szef-elity

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
OPOCZNO FABRYCZNE
Czerno More - Botev Vratsa 5 bet365 1x 2,38 bet365
Lokomotiv - CSKA Sofia 4,5 bet365 x2 2,5 bet365
Czerno More już się utrzymało, Botev ma 2 punkty przewagi nad Lokomotivem Sofia
na kolejkę przed końcem. Botev wygrał pierwszy mecz z Czerno More, na wyjazdach wygrał trzy razy,
dziwnym trafem ostatnie dwa ze Slavią i Lokomotivem Plovdiv.
CSKA na &quot;wyjeździe&quot; z Lokomotivem zawsze ma ciężko
http://www.livesports.pl/mecz/YeBQBGDJ/#h2h;overall.
Wygranych potrzebują zarówno Botev i Lokomotiv, ja gra przeciwko nim,
przy uczciwej grze CSKA i Czerno More powinny wygrać.

Status
Zamknięty.