>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

British Elite League 2014 (marzec/kwiecień)

Status
Zamknięty.
paxwell 89

paxwell

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Leszno
Wg mnie to 50/50. Nermark równie dobrze może przywieźć 2 pkt lub 12 pkt. Nichols jest bardziej przewidywalny i te 8-10 pkt zdobędzie. Pozostaje pytanie ile punktów będzie miał Nermark. Jest to tak nieprzewidywalny żużlowiec i do tego to jest najbardziej nieprzewidywalna liga, że tu może być wszystko:wink: Mam nadzieję, że tym razem na Twoją korzyć. Ja dzisiaj czekałem na jakiś zakład King, Barker, Skrórnicki z Cookiem.. no i się niestety nie doczekałem.
Według mnie też 50/50 ale forma Nermarka mnie nie przekonuje do tego żeby postawić na niego.Biorę ten zakład w ciemno za małą stawkę bo to początek sezonu i nic tak naprawdę nie wiadomo. :razz:
Też liczyłem na coś lepszego ale nie narzekam ???? Zobaczymy jak to wyjdzie w praniu.Napewno większa oferta na betsafe do wyboru na ten mecz niż ostatnio w meczu Wolverhampton - Birmingham ;)
EDIT.Zawody przełożone

paxwell 89

paxwell

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Leszno
Dziś wspaniały dzień,będzie się działo.Zawody w Toruniu i mecz Coventry przeciwko Birmingham.Zapowiada się interesujący wieczór.Sezon rusza pełną parą a dziś poraz kolejny w Elite League mamy mecz z udziałem Birmingham Brummies.Oba zespoły wystartują w następujących składach:

&quot;Po nieudanym zeszłym sezonie włodarze Coventry Bees chcą zrobić wszystko, by zmazać plamę. W tym celu do drużyny dołączyli Hans Andersen i Chris Harris, którzy mają być liderami Pszczół. Będą mogli oni liczyć na wsparcie Ryana Fishera. W dodatku silnym punktem ekipy z Coventry może być rezerwowy Jason Garrity, który notuje bardzo dobre rezultaty w Premier League.Z kolei Birmingham Brummies to zespół pozbawiony gwiazd. Działacze klubu z Perry Barr zdecydowali się na budowę równego zespołu, który pozbawiony jest zdecydowanego lidera. W składzie Brummies jest Adam Skórnicki, który w pierwszym tegorocznym meczu Elite League był jednym z najskuteczniejszych zawodników w swojej drużynie. Drużyna z Birmingham swoje inauguracyjne przegrała różnicą aż 23 punktów.&quot;-Sportowefakty.pl
Coventry Bees: Hans Andersen,Ryan Fisher,Kenneth Hansen,Kyle Howarth,Chris Harris,Jason Garrity,James Sarjeant
Birmingham Brummies:Daniel King,Adam Skórnicki,Ben Barker,Daniel Nermark,Edward Kennet,Simon Lambert,Joe Jacobs

Drugi mecz Elite League na dziś to The Lakeside Hammers - Swindon Robins.Oto składy i zapowiedź meczu:
&quot;W Thurrocku miejscowe Młoty zmierzą się ze Swindon Robins. O sile gospodarzy w tym sezonie decydować mają Peter Karlsson, Davey Watt i Lewis Bridger. Z kolei liderami Rudzików są Troy Batchelor i notujący dobre wyniki u progu sezonu Peter Kildemand. Faworytem spotkania wydają się być Młoty, które dobrze radzą sobie na swoim specyficznym torze.&quot;- Sportowefakty.pl

The Lakeside Hammers: Peter Karlsson, Richard Lawson, Davey Watt, Mikkel B. Jensen, Lewis Bridger, Ben Morley, Adam Ellis

Swindon Robins: Peter Kildemand, Nicolai Klindt, Troy Batchelor, Simon Gustafsson, Nick Morris, Darryl Ritchings, Matt Williamson.
Zapowiada się ciekawy dzień.Będzie w czym wybierać ???? Czekamy co nam wystawią bukmacherzy dzisiaj.Co do wypowiedzi Kefira zdecydowanie się z tym zgadzam ale nie mam zamiaru wnikać w to &quot;głębiej&quot; :grin: Dla mnie temat się skonczyl i wszelką dyskusje zaczynam po wystawieniu kursów przez mojego bukmachera u którego gram.Pozdrawiam i żużlowego dnia wam dzisiaj życze :wink:

K 108

kefir70

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
Jeśli jest ktoś na miejscu w okolicy - to byłbym zobowiązany za info - jaka pogoda przewidywana w Coventry na popołudnie i dziś wieczór ?

obserwator-m 9,1K

obserwator-m

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Jeśli jest ktoś na miejscu w okolicy - to byłbym zobowiązany za info - jaka pogoda przewidywana w Coventry na popołudnie i dziś wieczór ?

Myślę, że mają tam taką samą prognozę pogody, jak ta dostępna z każdego innego msca na świecie ;) Chłodno, wilgotno, ale bez większych opadów.

M 1,5K

mstokopiczas

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wlkp
Jeśli chodzi o Anglie to pada od dwóch dni, wczoraj cały dzień padało dosyć obficie. Zero słońca, Coventry jest 100km odemnie, a Thurrock 200km, więc intesywność opadów według prognoz była podobna. Wczoraj padało w całej Anglii, dziś jest trochę lepiej.

paxwell 89

paxwell

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Leszno
Chris Harris over 7,5 @ 2,05 Betsafe
Jeśli Harris ma być liderem w tym zespole musi robić znacznie większą zdobycz punktową niż 7 pktów.Dziś jadąc przeciwko słabo spisującym się gościom jest w stanie zrobić powyżej 7 pktów.Biegi co prawda ma w dobrej obsadzie ale jest to zadanie do wykonania.Harris początkowo problemy ze sprzętem ale dziś powinien uzyskać dobrą zdobycz punktową na własnym torze.

radula 5,4K

radula

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
POLSKA
Skornicki(-0,5) - Barker 1 1,75 Betsafe

Dziwne zestawienie tej pary. Przecież Barker w każdym biegu ma trudnych rywali bo jedzie z pod numeru 3. Adaś ma teoretycznie 2 łatwe biegi gdzie 4pkt minimum musi zdobyć więc to spora zaliczka bo Barker nie sądzę aby dzisiaj jakoś solidnie zapunktował.W tym sezonie Birmingham jeden mecz już objechało i Skóra zdobył (0,2,0,3,1) a Barker(0,1,3,1,0). Dzisiaj uważam,że będzie podobnie a może i nawet jeszcze lepiej ze strony Adama.

Kildemand over 9,5 2,15 Betsafe✅

Na początku sezonu Peter śmiga aż miło. Dzisiaj mam nadzieję,że na inauguracje ligi to potwierdzi.Owal dość specyficzny jednak Kildemand dobrze się tam spisuje w tamtym roku 7 i 11pkt. Dziś forma uważam,że wyższa więc spora szansa na dwucyfrówke w jego wykonaniu.

paxwell 89

paxwell

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Leszno
Watt - Kildemand 2 @ 1.95 Betsafe✅
Nie znalazłem nigdzie żadnych zawodów w których Watt startował w tym sezonie.Kildemand owszem i znakomita forma tego zawodnika przed sezonem o czym świadczą wyniki:
Peter Kildemand (Dania) - 15 (3,3,3,3,3)
Jak sam zawodnik mówi jest dobrze przygotowany do sezonu i chce zrobić krok w przód.
&quot;Elite League niebawem rusza, a ja czuję się przygotowany do sezonu. Podczas zimy mocno trenowałem nad kondycją i sprzętem, więc teraz wszystko wygląda nieźle. W pierwszych imprezach fajnie się zaprezentowałem, teraz oczekuję na start sezonu w barwach Swindon Robins&quot;
Stawiam na zawodnika gości że okaże się dziś lepszy od Watta,jest w znakomitej formie o czym świadczą wyniki a wątpie żeby przytrafiła się mu się jakaś &quot;wpadka&quot;.Kursy już lecą w dół także warto bym szybkim i czujnym.

T 1,5K

torretoo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nie znalazłem nigdzie żadnych zawodów w których Watt startował w tym sezonie.
3. Davey Watt - 5 (1,2,2,d) w Poole
4. Davey Watt - 4+1 (1*,0,3,0) drużyna Lorama
Davey Watt - Peter Karlson 2 1,76 (grałem) -&gt; 1,55 (jest) Betsafe
Mając na uwadze powyższe właśnie gram na już na weterana. Peter znakomicie zaprezentował się na torze &quot;Wilków&quot; gdzie wygrał przed między innymi Mistrzem Świata. w Poole było gorzej bo tylko 6 punktów w 4 biegach ale dwa pierwsze wygrane póżniej defekt, więc pewnie coś z &quot;furą&quot; się stało. Jednak na chwilę obecną prezentuje lepszą formę i bardziej w nim upatruje lidera gospodarzy dzisiaj stąd mój typ.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
paxwell +1 Punkty
K 108

kefir70

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
Chris Harris over 7,5 @ 2,05 Betsafe
Jeśli Harris ma być liderem w tym zespole musi robić znacznie większą zdobycz punktową niż 7 pktów.Dziś jadąc przeciwko słabo spisującym się gościom jest w stanie zrobić powyżej 7 pktów.Biegi co prawda ma w dobrej obsadzie ale jest to zadanie do wykonania.Harris początkowo problemy ze sprzętem ale dziś powinien uzyskać dobrą zdobycz punktową na własnym torze.
Ryzykowny typ - bo wg. mojej kalkulacji linia jest idealnie wystawiona - Harris wypada tak właśnie na 8pkt...czyli małe wtedy lub wewte i typ nie siedzi..Lepiej poczekać co jeszcze wystawią pozostałe buki.
Harris - jest &quot;nominalnym&quot; liderem - ale jeśli chodzi o formę w paru sparingach/turniejach właśnie w marcu to jest takim średniaczkiem raczej..
ale jadąc po kolei :
Pierwszy bieg z Hansenem oraz Barkerem i Kennetem - daje mu 3 pkt nawet (ale mały błąd i 2 pkt tez może być)
Drugi bieg : z Andersenem oraz Bakerem i Nermarkiem - wychodzi , że przywiezie 1lub 2 pkt.
Trzeci bieg : z Hansenem oraz KIngien i Nermarkiem...i tu może być wszystko - przyjmijmy najbardziej prawdopodobne 2 pkt.
Czwarty bieg : Andersen oraz KIng i Kennet - 1 lub 2 pkt. pkt.
Nie daję mu większych szans na udział w nominowanym (pojada pewnie Andersen i Fischer)
czyli w wariancie najbardziej optymistycznym ujedzie : 9 pkt. - w najbardziej realnym 8 pkt. ...to jest ruletka ;)

paxwell 89

paxwell

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Leszno
Ryzykowny typ - bo wg. mojej kalkulacji linia jest idealnie wystawiona - Harris wypada tak właśnie na 8pkt...czyli małe wtedy lub wewte i typ nie siedzi..Lepiej poczekać co jeszcze wystawią pozostałe buki.
Harris - jest &quot;nominalnym&quot; liderem - ale jeśli chodzi o formę w paru sparingach/turniejach właśnie w marcu to jest takim średniaczkiem raczej..
ale jadąc po kolei :
Pierwszy bieg z Hansenem oraz Barkerem i Kennetem - daje mu 3 pkt nawet (ale mały błąd i 2 pkt tez może być)
Drugi bieg : z Andersenem oraz Bakerem i Nermarkiem - wychodzi , że przywiezie 1lub 2 pkt.
Trzeci bieg : z Hansenem oraz KIngien i Nermarkiem...i tu może być wszystko - przyjmijmy najbardziej prawdopodobne 2 pkt.
Czwarty bieg : Andersen oraz KIng i Kennet - 1 lub 2 pkt. pkt.
Nie daję mu większych szans na udział w nominowanym (pojada pewnie Andersen i Fischer)
czyli w wariancie najbardziej optymistycznym ujedzie : 9 pkt. - w najbardziej realnym 8 pkt. ...to jest ruletka ;)
Harris jedzie u siebie a taki King czy Kennet jak widać cieniują póki co.Własny tor będzie sporym atutem Harrisa.Każdy ma swoje &quot;widzi mi się&quot;.Ja widze Harrisa punktującego dziś na lepszym poziomie niż 7 pktów.Ryzyko jest zawsze.Wystarczy jeden defekt i po ptakach.Harris jako kapitan powinien coś reprezentować i wierze że jak na kapitana przystało pojedzie dobry mecz na wyższym poziomie niż 7 pktów.Harris ma coś do udowodnienia i niech udowodni to dziś że stać go na więcej niż 7 pktów.Skoro chce wygrać Final Indywidualnych Mistrzostw Elite League w meczu przeciwko słabym gościom musi jechać na wysokim poziomie i dziś tego od niego oczekuje.Tak samo była mowa i wachania że Pawlicki nie przekroczy 6.5 a okazało się że zrobił komplet.Harris jest bardziej doswiadczony w Anglii od Pawlickiego więc skoro Pawlicki objezdzal ich jak chciał to Harris tym bardziej.
Torretoo
Dzięki ;) Właśnie też znalazłem wyniki i do tego co podałeś dorzucam Davey Watt - 2 (1,d,w,1,d) w Testimonialu Kylmakorpiego.Zdecydowany faworyt w tej parze to Kildemand i oby nie zawiódł !Będzie to najsilniejszy punkt drużyny gości więc powalczy z zębem i napewno nie odpuści.
EDIT.Jak widac H2H na betsafe już znikło więc dobrze że byłem szybszy i trafiłem na fajny kursik na Petera .Jak już ktoś tu to mówił,bodajże Obserwator :p Trzeba być szybszym od innych.. i to mi utkwiło w pamięci za co Obserwatorowi dziękuje ???? Byle by oprócz szybkości była też i celność..zwłaszcza dzisiaj a po zrobieniu analizy na ten mecz zdecydowałem na się na takie typy i nie są one obstawiane &quot;na wariata&quot;.Wszystko było przemyślane i analizowane przeze mnie i tego się trzymam.Wiadomo - każdy ma swoje spostrzeżenia itd. ale przy taki kursie na Harrisa warto zaryzykować ???? A dlaczego ? Odpowiedź podałem pare linijek wyżej ????

cielak221 71

cielak221

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Torun
Ciekawe typy podajecie Panowie. Żałuje, że tak szybko zdjęli Klidemanda z Wattem. Peter petarda w Anglii od początku sezonu, a Watt cieniuje.

Rok temu oferta na BEL pojawiała się dopiero koło 17, a tu proszę STS od rana a Betsafe/Betsson od około 14. Miła niespodzianka. ????

Od siebie dodam, moim zdaniem ciekawy typ:
Daniel Nermark (+0.5) - Daniel King 1 @ 1.65 Betsafe/Betsson.
Przy obecnym układzie biegów, Nermark ma dużo łatwiejszych rywali niż King. Dla przykładu, w pierwszym meczu przeciwko Wilkom King zrobił 5pkt, a Nermark 7pkt.
Sytuacja będzie podobno teraz. Pod 1 i 5 trudni rywale dla Kinga- Harris i Andersen, zaś dla Nermarka pewne 3pkt w biegu 14 i w pozostałych też powinien uciułać wystarczająco by zrobić tyle samo lub więcej punktów co King.

Uwaga! Transmisja z meczu Coventry Bees - Birmingham Brummies w Bet365 od godz. 20.45.;)

hpiotrekh +9 Punkty
radula +13 Punkty (dzięki za info że mecz na bet365)
radula 5,4K

radula

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
POLSKA
S.Gustafsson(+5) - M.B.Jensen 1 1,66 ⛔

Jak dla mnie bardzo bardzo fajny zakład. Rozumiem,że Jensen jest faworytem w parze ale żeby aż +5pkt dawać Gustafssonowi? Dla mnie to zdecydowanie za dużo. Ma 2 łatwe biegi gdzie powinien 5pkt przywieźć w 2 kolejnych biegach liczę Mu 1-2pkt łącznie z 6 oczek. A jakoś nie widzę aby Jensen pojechał na ponad 10pkt.

R.Fisher(+1) - A.Skórnicki 1 1,66

I kolejny fajny bet. Adasia opisywałem wyżej. Co do Amerykanina to dzisiaj uważam,że ma szanse na bieg 15. 2 łatwe biegi powinny mu w tym pomóc. Jak dla mnie atut własnego toru i forma obu daje handi dla Fishera a do tego jeszcze +1pkt wygląda bardzo fajnie.

bet365

lancev 984

lancev

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Rybnik
I znowu odwołane. Ah ta Anglia. Z drugiego meczu gram overy 9,5 Karlssona @1.86 i Kildemanda @1.61. Obaj są liderami w swoich ekipach i dwucyfrówke powinni tu spokojnie przywieźć. Prezentują bardzo dobrą formę przed sezonem. Karlsson kilka dni temu wygrał turniej na Wyspach, a osiągnięcie Petera wrzucił już ktoś wyżej.
⛔✅

radula 5,4K

radula

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
POLSKA
Od samego rana oferta normalnie szok ale super sprawa Bardzo wielki plus dla Betsson/Betsafe
C.Woodward over 7,5 1,70 Betsafe ✅
Jak dla mnie kurs i linia do tego zdarzenia wystawiona bomba. Australijczyk dzisiaj powinien być jednym z liderów swojego zespołu. W tym roku podczas zawodów zdobył(2,1,0,3,3). Dzisiaj wiadomo mecz i punkty rywale inni ale według moich wyliczeń powinien linie 7,5pkt przekroczyć spokojnie.
A.Skornicki under 9,5 1,74 Betsson ✅
Tutaj mnie też zaskoczyli linią. Dzisiaj Adaś niby ma 2 łatwe biegi i tam 5 pkt zdobędzie jednak w dwóch kolejnych ma już solidnych rywali.
Bieg 5. B.Pedersen , B.Barker , J.Kylmaekorpi , A.Skórnicki
Bieg 11. C.Woodward , D.King , J.Kylmaekorpi , A.Skórnicki.
W tych dwóch biegach nie sądzę aby zdobył więcej niż 3oczka.
Warto pograć.
edit:godz 11:48 buk zmienia linie na Woodwarda 8,5 i na Skóre tez 8,5;)

paxwell +1 Punkty (Swietne typy.Oby weszły :))
kapszti 7,3K

kapszti

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
Timo Lahti over 4,5 @ 2,00 Betsafe✅9
Chyba im się pomyliła linia przy takim zawodniku. Fin ma dwa łatwe biegi, w których jedynymi rywalami będą Skóra i Nermark i tam powinien zdobyć, co najmniej 4pkt, a jeśli zdobyłby więcej to też mnie nie zdziwi. Dwa pozostałe też nie są jakieś niebotycznie trudne, bo Edek, Ben, Skóra czy King w mojej ocenie są do pokonania na agrafce w Eastbourne, gdzie największe tuzy speedwaya miały mega problemy. W ubiegłym sezonie Fin wielokrotnie na Arlington robił dobre zdobycze punktowe, więc taka linia przy dwóch łatwych biegach zostanie bez problemu pokryta.
wystarczyły 3 minuty i połapali się, że znowu źle linię ustalili ???? / R_26

paxwell 89

paxwell

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Leszno
Patrick Houghard over 3.5 @ 2,13 Betsafe ✅
Hmm.Houghard jedzie u siebie,ma być jednym z liderów miejscowych.Powinien spokojnie zrobic ponad 3 punkty.Pierwszy bieg Korneliussen,Proctor,Harris i tu powinien jeden punkt spokojnie na Proctorze dowiezc lub nawet 2 bo nie wiadomo jak Harris podejdzie do tego meczu jadąc jako gośc a różnie to bywa.Drugi bieg jedzie też z Proctorem i Wellsem i tu punkt lub 2 powinien dołożyc to mamy już spokojne 2 punkty lub nawet 4.Ostatnie dwa biegi ciezkie bo jedzie z Harrisem Woffim i Doylem a bieg wczesniej z Woffim,Korneliusenem i Wellsem i tu z Wellsem tez powinien powalczyc o jeden punkt.Mam nadzieje że mój imiennik dziś te 4 oczka zrobi jadąc u siebie i wykorzysta atut i znajomość własnego toru.

vader +10 Punkty (Pięknie!)
obserwator-m 9,1K

obserwator-m

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
z ciekawości spytam - jakie macie limity w Betsafe/Betsson na żużel angielski ? tam po każdym zakładzie za kilka stówek, bo i tak nie biorą wszystkiego lecą kursy o kilka dziesiątych bądź linia o 1pkt...

radula 5,4K

radula

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
POLSKA
Ricki Wells over 5,5pkt Betsson 2,12 ✅
Znowu kolejna fajna linia. Amerykanin w dobrej formie co potwierdził na początku sezonu(3,3,1,2). Dzisiaj 2 dość łatwe biegi gdzie 5 pkt powinien przywieźć a w kolejnych biegach też może objechać rywali. Kurs i linia warte gry.
Patrick Hougaard over 4,5 pkt 1,70 Betsson ✅
Widze,że koledzy grali jeszcze niższą linie. No bez jaj ale dzisiaj Patrick 5 oczek to przywiezie w 3 startach;) Bardzo miło się patrzy na taka oferte.
A Buki czuwają i zmieniają szybko linie;)
Obserwator: Gram za 100-200zł i narazie przyjmują mi.

A 8

adekwa5

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
Mi na razie żre, ale świeże konto, więc z czasem pewnie przestanie ????
Teraz na Patricka linia 4.5 na under 2.05 i według mnie też warto teraz to pograć, ma ciężki rozstaw biegów, ciężko będzie mu tutaj zdobyć więcej niż 4.

Status
Zamknięty.