U mnie tylko dodatkowe 40zł od kolejnej wpłaty. Orientuje się ktoś, czy wpłacając poprzez paysafecard dostanę bonus?
A to oznacza, że przy wpłacie PaySafeCard też obowiązuje depozyt ???? Tak mi się wydaje przynajmniejJesteś uprawniony do otrzymania bonusu, aż do kwoty 40,00 zł przy następnym depozycie.
Kolego daj sobie spokoj z takimi radami. Betclic bardzo czesto nie informuje w ogole o promocjach przez maila. Dla mnie obecnie to bedzie juz ktorys z kolei bonus tego typu a maile dostalem tylko dwa przy zakladaniu konta.Sprawdź maila a nie...
U mnie nic takiego nie ma miejsca jak i rowniez kilku znajomych korzystajacych z betclica nie ma z tym problemow a sa w podobnej sytuacji.Zauważyłem pewną prawidłowość,jeśli zlecisz od bukmachera 1,2 wypłaty w krótkim czasie,to strzela na Ciebie focha i nie da Ci żadnej promocji do czasu,aż nie wpłacisz z powrotem i nie wtopisz tego,co wypłaciłes
Pewnie sa limity na te zdarzeniaMoże by postawić i wbiec na boisko, odpwoiednio wysoka wygrana pokryłaby część kary, a i pewnie też starty moralne z powodu zakazu stadionowego
Oferta specjalna na Puchar Weszło https://pl.betclic.com/sport/eventdetail.aspx?id=15030 ????
Może by postawić i wbiec na boisko, odpwoiednio wysoka wygrana pokryłaby część kary, a i pewnie też starty moralne z powodu zakazu stadionowego![]()
Potwierdzam. Ja również maila nie dostałem, ale zalogowałem się i była informacja.Co do tych mejli to nie zawsze wysyłają, a jak wysyłają to też ja mam zawsze na spamie także warto uważać.
Mi tez jak juz daja to podwojenie do 40 zl juz chyba z 15x dostałem
Pytanko to dych co dostają po 300,100 itp ile wtopiliście że tyle wam dają,sporo trzeba być (to tyłu u nich) ????