>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Bonusy, promocje, konkursy w Betclic i Expekt

artemis21 0

artemis21

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nie wiem czy to jest jakiś błąd ale prawdopodobnie są 2 bonusy:
Pierwszy 40 zł od depozytu w grach tylko dla odbiorców maila
Drugi 40 zł od depozytu na zakłady
Dostałem ten bonus w grach i w zakładce bonusy pojawił mi się następny:
Moje oczekujące bonusy

Bonus do 40,00 zł przy następnej wpłacie.

Moje wykorzystane bonusy

09/09/2010 Bonus 40,00 zł
Ma tak ktoś jeszcze?

S 427

slukasz123

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
to jest po prostu stary bonus
nie to sa 2 bonusy raz wplac 40zl i potem 2 raz 40zl aha pisza ze bonus tylko do gier a ja moge wykorzystac go w zakladach ????
takiego e-maila od nich nie dawno dostalem:

Szanowny Kliencie!
Rozpocznij wrzesień z hukiem dzięki wyjątkowemu bonusowi 40 zł, który znajdziesz w Grach BetClic!
Zagraj w swoje ulubione gry w BetClic
za dwukrotność stawki, którą wpłacisz. To doskonały prezent na początek miesiąca!
Odbierz swój bonus teraz!
Pozdrawiam,
Julia

&lt;table align=&quot;center&quot; border=&quot;0&quot; cellpadding=&quot;0&quot; cellspacing=&quot;0&quot; width=&quot;272&quot;&gt;&lt;tbody&gt;&lt;tr&gt;&lt;td colspan=&quot;2&quot; style=&quot;font-family: Verdana,Arial,Helvetica,sans-serif; font-size: 12px; color: rgb(0, 0, 0);&quot; align=&quot;left&quot; height=&quot;25&quot;&gt;
Jak odebrać bonus?
&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td style=&quot;font-family: Verdana,Arial,Helvetica,sans-serif; font-size: 11px; color: rgb(0, 0, 0); padding-bottom: 3px;&quot; align=&quot;left&quot; valign=&quot;top&quot;&gt;&lt;img alt=&quot;1&quot; align=&quot;top&quot; border=&quot;0&quot; width=&quot;20&quot; height=&quot;20&quot;&gt;&lt;/td&gt;&lt;td style=&quot;font-family: Verdana,Arial,Helvetica,sans-serif; font-size: 11px; color: rgb(0, 0, 0); padding-bottom: 5px; padding-right: 3px; padding-left: 5px;&quot; align=&quot;left&quot; valign=&quot;top&quot; width=&quot;250&quot;&gt;Zaloguj się do działu Gier BetClic używając swojego loginu i hasła.&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td style=&quot;font-family: Verdana,Arial,Helvetica,sans-serif; font-size: 11px; color: rgb(0, 0, 0); padding-bottom: 3px;&quot; align=&quot;left&quot; valign=&quot;top&quot;&gt;&lt;img alt=&quot;2&quot; align=&quot;top&quot; border=&quot;0&quot; width=&quot;20&quot; height=&quot;20&quot;&gt;
&lt;/td&gt;&lt;td style=&quot;font-family: Verdana,Arial,Helvetica,sans-serif; font-size: 11px; color: rgb(0, 0, 0); padding-bottom: 5px; padding-left: 5px;&quot; align=&quot;left&quot; valign=&quot;top&quot;&gt;Dokonaj dowolnej wpłaty na swoje konto BetClic między godziną 10:55 CEST
w czwartek 9 września, a 01:59 CEST
w poniedziałek 13 września.
&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td style=&quot;font-family: Verdana,Arial,Helvetica,sans-serif; font-size: 11px; color: rgb(0, 0, 0); padding-bottom: 3px;&quot; align=&quot;left&quot; valign=&quot;top&quot; height=&quot;9&quot;&gt;&lt;img alt=&quot;3&quot; align=&quot;middle&quot; border=&quot;0&quot; width=&quot;20&quot; height=&quot;20&quot;&gt;&lt;/td&gt;&lt;td style=&quot;font-family: Verdana,Arial,Helvetica,sans-serif; font-size: 11px; color: rgb(0, 0, 0); padding-bottom: 5px; padding-left: 5px;&quot; align=&quot;left&quot; valign=&quot;top&quot;&gt;My natychmiast dodamy tyle samo aż do 40 zł.&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;/tbody&gt;&lt;/table&gt;

K 0

kozasss

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Nowa Ruda
pytanie
Mam pytanie odnośnie....
Na mistrzostwach światach w piłce nożnej zrobiłem sobie konto bo była promocja zakładu bez ryzyka wpłaciłem kasę wygrałem i wypłaciłem
Teraz wpłaciłem 40 zł i dostałem 40 zł bonusu... jakie są warunki jego wypłaty chodzi o to że 3 razy muszę obrócić tymi 40 zł po kursie 1,2 w zakładach gdzie są 3 kombinacje wyniku np piłka nożna ręczna hokej??i obojętnie ile zdarzeń na kuponie tylko żeby było 1.2?

basturk66 0

basturk66

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ja też dostałem ale co jest dziwne że na koncie w moje oczekujące bonusy jego nie ma ;/

panmam2 78

panmam2

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gdansk
ja też dostałem ale co jest dziwne że na koncie w moje oczekujące bonusy jego nie ma ;/
jak wpłacisz do kasyna hajs to bonus odrazu sie pojawi. oczywiście nadwyzke można wypłacić i równiez depozyt.

brzeku 19

brzeku

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Rzeszów
Czyli można wpłacić 10 dostać kolejne 10 to swoje wpłacone można od razu wypłacić,a za 10 trzeba grać za obrót 300 euro żeby móc coś z tym zrobić?
To prawie jak nd ????

B 22

bogdanjutek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Czyli można wpłacić 10 dostać kolejne 10 to swoje wpłacone można od razu wypłacić,a za 10 trzeba grać za obrót 300 euro żeby móc coś z tym zrobić?
To prawie jak nd ????
10 swoich wyplacasz a z 10gratisowych ojrosów również nadwyzke można przelać

brzeku 19

brzeku

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Rzeszów
OK dzięki,a wiesz może czy przelaną nadwyżkę z bonusu na sporty obejmuje 3 krotny obrót jak jest to np. w Betsafe?

B 22

bogdanjutek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
OK dzięki,a wiesz może czy przelaną nadwyżkę z bonusu na sporty obejmuje 3 krotny obrót jak jest to np. w Betsafe?

na 100% przelane środki nie trzeba obracać wszakże jest to bonus casynowy to co ma do tego bukmacher ????
wysokich wygranych ja z 10 ojrosów wyciagam po trochu i 110pln na lige europejską wyskrobałem ????

M 0

mate1212

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
jak wpłacisz do kasyna hajs to bonus odrazu sie pojawi. oczywiście nadwyzke można wypłacić i równiez depozyt.
G**no prawda,jeśli nie masz bonusu w zakładce Moje bonusu to bonusu nie otrzymasz po wpłacie na 100%

basturk66 0

basturk66

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
G**no prawda,jeśli nie masz bonusu w zakładce Moje bonusu to bonusu nie otrzymasz po wpłacie na 100%
mylisz się tak samo myślałem bo też nie miałem w oczekujące bonusy zapytałem na czacie nawet to mówiła ze jak nie będę miał to mam to zgłosić ale wpłaciłem i kasa w kasynie x2 ????

panmam2 78

panmam2

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gdansk
no nie wiem ,wpłaciłem i bonus dostałem ,nawet już zdążyłem depozyt z nadwyżką wypłacić.