>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Bonusy, promocje, konkursy w Betclic i Expekt

basturk66 0

basturk66

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
niby nie pisze, ale jak sie kliknelo to wchodzilo sie na strone i trzeba bylo wpisac nick z betclika ????

marek1945 258

marek1945

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Właśnie otrzymałem bonus także sprawdźcie konta. pozdrawiam

pietaszek89 1,6K

pietaszek89

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Ostrawa/Praga
Witaj Krzysztofie,
Zgodnie z infomacją uzyskaną z Działu Promocji, pragniemy poinformować, iż nie zarejestrowałeś się do Promocji w Grach.
Bardzo przepraszamy za wszelkie niedogodności.
W przypadku kolejnych pytać, prosimy o ponowny kontakt.

Pozdrawiam,
Maja,
Biuro Obsługi Klienta.
Nigdzie tam nie bylo napisane ze mam sie gdzies rejestrowac , zagralem poprostu za 50 zł w grach ; |
Było napisane. Było krok po kroku jak zgarnąć bonus i w pierwszym było trzeba zarejestrować się na stronie czyli tylko wpisać swój nick. Potem dopiero należało zagrać za 40 złoty w grach.

B 22

bogdanjutek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
wszystkie bonusy zostały wypłacone!!!
kto nie ma ten nie zalogował się z banera. też myślałem że nie dostałem ale po ponownym zalogowaniu bonus się pojawił.

kksg 6

kksg

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Masakra nie dostałem a na pewno rejestrowałem się do tej promocji poprzez link który otrzymałem mailem ;///
Ja niestety przyznaje im rację ponieważ nie doczytałem dokładnie regulaminu i zagrałem w ruletkę na tych grach a ona była wykluczona.Za swoją nie uwagę się płaci;////

basturk66 0

basturk66

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ja tak samo !! pisalem im na czacie to wyslali zglosznie to dzialu z ta promocja ale i tak nie licz ze cos z tego bedzie , pewnie napisza ze nie zrobilem tego i tego a wszsytko tak jak pisalo zostalo zrobione

J 0

janecki

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja też mam 40 zł bonus od depozytu i to nie chodzi o ten na grach tylko zwyczajny na zakłady. Także mistrzunio jeśli masz w zakładce moje bonusy napisane 40zł przy następnej wpłacie to jest to bonus na zakłady

P 5

pasquallo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ten bonus na gry dla odbiorców maila można obracać trzykrotnie jak to u nich zwykle bywa na zakładach ???? Pytałem w supporcie ????

Sprawdźcie konta, ja wczoraj dostałem od nich ten bonus na gry, a dzisiaj mam bonus jeszcze jeden oczekujący bonus na zakłady ????
Kocham betclic za te promocje, są najlepsi w sieci pod tym względem!!! Wielki szacunek ????

panmam2 78

panmam2

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gdansk
ten bonus na gry dla odbiorców maila można obracać trzykrotnie jak to u nich zwykle bywa na zakładach ???? Pytałem w supporcie ????
Sprawdźcie konta, ja wczoraj dostałem od nich ten bonus na gry, a dzisiaj mam bonus jeszcze jeden oczekujący bonus na zakłady ????
Kocham betclic za te promocje, są najlepsi w sieci pod tym względem!!! Wielki szacunek ????
mi pani Alicja odpisała tak :
prosze Pana jest Pan objęty ofertą w grach. Ta oferta wymaga obstawinia zakładów w dziale gry do 13 wrzesnia.
ale chyba Pani Alicja się pomyliła i można to obracać w zakładach.:p

panmam2 78

panmam2

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gdansk
Możesz podać link ?
Bo te promocjie wyżej co były w grach to promocja od depo a nie za granie
aktualna promocja w grach od depozytu ,wyłącznie jest dla użytkowników ,którzy dostali mejla z promocją.