>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Bonus za pierwszy zakład

19krako91 44

19krako91

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Zabrze
Witam! chciałem sobie wpłacić dzis kase z konta internetowego w ING na GB i mam pytanie czy dalej jest podwojenie depozytu ? bo chciałbym wpłacic tam gdzie jest uczciwie i gdzie podwajają depozyt ? np. czy jakbym wpłacił 5zł to miałbbym 10 ? pomozcie :?: :?:

19krako91 44

19krako91

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Zabrze
dostalem odpowiedź: jednak minimum wpląty jest 5 Euro :wink:

moim zdaniem we wszystkich bukach powinni obniżyć troche próg limitów wpłat ... ????

R 0

.robert

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Sportingbet - wplata przez moneybookers bez minimum
Gamebookers - wplata minimum przez moneybookers chyba 7zł
BAH - money min. chyba 10 zł

krzysztof1985 68

krzysztof1985

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Loodz - tutaj wóde rozlewa sie na sloiki
dostalem odpowiedź: jednak minimum wpląty jest 5 Euro

Mylisz się, wpłata minimalna do GB to 7,63 ZŁ. A jeżeli chcesz sobie jaja robić z buków to przelej 1 grosik na bardzo chwalonego BAHA to ci zaksięgują dla picu. A co do GB to jest kilka sposobów na obejście opłat i prowizji (nie status silver lub gold) nauczcie się kombinować pozytywnie od czego w końcu jesteście POLAKAMI 8)

R 0

.robert

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Panie krzysztofie ???? wpłata do GB 7zł jest tylko wtedy kiedy wpłacamy przez moneybookers :]

R 0

.robert

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dobra szefie chodziło mi o w płate za posrednictwem MB! jak dobrze przeczytałem to minimalna jest 7zł...
HooAH! i koniec.. :]

S 0

siwadupa

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wypłata z GB do Moneybookres tez jest za free.

No niestety tak nie jest. Pierwsza wyplata w miesiacu jest za ok 4 zl (1 Euro) a kolejne w miesiacu za 20 zl (5 euro)

K 0

kendzior

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
witam wszystkich ???? dostalem zwrot za pierwszy zaklad 30 zika ???? i teraz musze postawic 3 zaklady po obojetnej stawce o laczynym kursie 1,6zl zebym teoretycznie pozniej mogl dokonac wyplaty tak ;&gt; dobrze rozumuje ? z gory dziekuje za odpowiedz

K 0

kendzior

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
aha no to mniej wiecej czaje, czyli moge stawiac rozne stawki ale dopiero kiedy suma moich stawek z zakladow osoagnie 90 zeta to dopiero moze byc wyplata tak ;&gt; i jescze jedno pytanko, jest gdzies napisane tam ile jescze mi zostalo kasy do obrocenia czyli np postawie za 20 zika to do obrocenia zostaje 70mzeta , to mi gdzies tam odlicza i moge to sobnie zobaczyc czy sam musze sobie liczyc ?

M 0

matrix

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gdansk
aha no to mniej wiecej czaje, czyli moge stawiac rozne stawki ale dopiero kiedy suma moich stawek z zakladow osoagnie 90 zeta to dopiero moze byc wyplata tak ;&gt;

Tak możesz stawiać za 10 zł 30 zł i 50 zł i dopiero wtedy możesz wypłacić

jescze jedno pytanko, jest gdzies napisane tam ile jescze mi zostalo kasy do obrocenia czyli np postawie za 20 zika to do obrocenia zostaje 70mzeta , to mi gdzies tam odlicza i moge to sobnie zobaczyc czy sam musze sobie liczyc ?

Nie ma napisane ale to nie jest problem wchodzisz w historie kuponów i liczysz.

thomas707 0

thomas707

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
aha no to mniej wiecej czaje, czyli moge stawiac rozne stawki ale dopiero kiedy suma moich stawek z zakladow osoagnie 90 zeta to dopiero moze byc wyplata tak ;&gt;

Tak możesz stawiać za 10 zł 30 zł i 50 zł i dopiero wtedy możesz wypłacić

jescze jedno pytanko, jest gdzies napisane tam ile jescze mi zostalo kasy do obrocenia czyli np postawie za 20 zika to do obrocenia zostaje 70mzeta , to mi gdzies tam odlicza i moge to sobnie zobaczyc czy sam musze sobie liczyc ?

Nie ma napisane ale to nie jest problem wchodzisz w historie kuponów i liczysz.

Jest napisane :mrgreen: jak dasz polecenie wypłata to będziesz miał informację:
Suma bonusów, które nie mogą być jeszcze wycofane w twoim przypadku max 90zł - to co już postawiłeś.
Jeżeli masz saldo np. 130zł
a sum bonusów których nie można wycofać to np. 70zł to możesz w tym momencie wypłacić tylko 60zł (130 - 70)
jeżeli saldo masz nższe niz suma bonusów to nie możes wypłacić narazie pieniędzy. :;/:

rogusz9 0

rogusz9

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Siema mam pytanie bo promocja jest do 30 kwietnia to czy jak postawie mecz 29 kwietnia to zdąże z promocja?? A i maksymalna kwota do zwrotu to 20 euro pierwszego zakładu czyli niecałe 80zł.To jak wpłace 80 zł to nie bedzie za duża suma??

lukaszpaw 3

lukaszpaw

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam!

Ja wpłaciłem 70 zł, a na koncie było 140, tak więc jak wpłacisz 80, będziesz miał 160. Za swój pierwszy zakład miałem 100% zwrotu. I jest to nie zależne od tego czy wygrasz czy nie.

Pozdrawiam!

wesyasz 0

wesyasz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
~wroclaw
Jesli postawie 80pln, powiedzmy, ze wygram no to dostaje wygrana, zalozmy 140pln + bonus 80pln, razem 220pln, to czy moge wyplacic 140 pln i zostawic tylko bonus do obrotu.. ?

piotrek__17 10

piotrek__17

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
okolice KRK
Nie możesz. Zresztą tam jak będziesz chciał wypłacac to masz napisane jaka jest maksymalna kwota wypłtay w tej chwili dla Ciebie. Zwrot stawki musisz obrócic 3 x po kursie 1.6 (chyba). Czyli w twoim przypadku musisz zrobic zakłady na 240 złoty.