>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Bonus urodzinowy - pomocy

Status
Zamknięty.
M 14

mrbork

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Mam do Was gorącą prośbe czy moglibyście wskazać buki w których dostaje się w ramach urodzin jakieś freebety bez depozytu,spiny itp. ??

Tak się sklada że jutro jest ten dzień,więc proszę napiszcie na którego buka mogę liczyć.

M 14

mrbork

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
O to jest już za co zagrać,teraz pytanie czy bwin i centrebet również ?

R 0

rebmar

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
każdy buk coś daje ???? ???? tylko daje bonus ze jak wpłacisz 40zł to dostajesz 40 zł na takiej zasadzie działa w Bwin :spokodfhgfh: czyli będziesz miał 80zł:]

K 0

kamyk0

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Po mordzie daje a nie bonusy. Miałem w ubiegłym tygodniu urodziny to wiem. Tylko bah 10 PLN i ich filia z koniami 100% do 20 euro chyba. Reszta cisza.

piatddz 743

piatddz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
O to jest już za co zagrać,teraz pytanie czy bwin i centrebet również ?
jest juz za co grac, ale dzieciak neo. Idz kopac rowy i wplac sobie 5 dych a nie pomocy pomocy ratunku aaa dadza mi cos na urodziny ? zenada z tymi dziecmi na tym forum

M 14

mrbork

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
no nie wiem jak ty ale taka kasa rozmnożona poprzez tego typu mini bonus to podwójna radość...

odnośnie braku kasy to zamrozili mnie w bah-u postawiłem na debel Mattek-Sands/Raymond - Schavione/Vinci 2 dni temu i nadal nie moge grać (do wygrania 102zł).Nawet prośby o anulowanie nie moge wyslać bo dziś nie pracują ;/

kondor 28

kondor

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Koszalin
Dokładnie mam to samo z tym deblem, a dzisiaj pewnie będzie znowu padać...a co do urodzin to bah mi nie dał, ale bwin od depozytu, na bwinie jest dobrze, że te bonusy są praktycznie bez obrotowe

al_capone 6,2K

al_capone

Gangster
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Chicago
Podobnych tematów jest chyba z 10 na forum, opcja szukaj się kłania.

Status
Zamknięty.