>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Bonus powitalny 300 PLN na start

Status
Zamknięty.
ted 9,1K

ted

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
una paloma blanca
dziala dzis transferuj.pl i wplaty do totomixa? bo nie weim czy kasy sie mam spodziewac

edit/ dobra hajsik jest

L 10

lostdesperado

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
Możesz , tylko najpierw zagraj za 300 bonusowe , a później ten sam zakład za 600 już z salda głównego.
Ok, dzięki, jak długo idzie przelew z transferuj? W bet365 czy też w betclicku szybko, a tutaj już cały dzień mi hajs nie dochodzi, pewnie przez święto :/
Ted jak długo czekałeś na wpłatę? Z jakiego banku posyłałeś? Ja mam w mBanku

scyth 98

scyth

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Manchester
Ok, dzięki, jak długo idzie przelew z transferuj? W bet365 czy też w betclicku szybko, a tutaj już cały dzień mi hajs nie dochodzi, pewnie przez święto :/
Ted jak długo czekałeś na wpłatę? Z jakiego banku posyłałeś? Ja mam w mBanku
Mi w sobotę z PKO szło niecałe 5 minut więc może dziś właśnie przez święto jakieś opóźnienia...

cinek7731 232

cinek7731

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
Nie dokonalem jeszcze obrotu a mimo to mam opcjewwyplaty srodkow.mial ktos tak??pozniej pewnie i tak cofna wyplate jak myslicie??

cinek7731 232

cinek7731

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
musisz obrócić wg regulaminu, sprawdz w moim koncie moze juz obrociles
wlasnie widze ze nie obrocilem ale jak wchodze w wyplate to tam sie pojawia kwota jaka moge wyplacic tylko pewnie i tak cofna

scyth 98

scyth

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Manchester
wlasnie widze ze nie obrocilem ale jak wchodze w wyplate to tam sie pojawia kwota jaka moge wyplacic tylko pewnie i tak cofna
Kwota się pojawia i do tego momentu jest wszystko normalnie ale gdybyś wpisał kwotę to wyskoczy Ci komunikat o niedokonaniu obrotu i niemożliwości wypłaty. Sam tak miałem ;)
A nawiasem mówiąc to miałem taki problem, że nie uwzględniło mi do obrotu pierwszego kuponu za 150 zł z salda bonusowego chociaż spełniał warunki. Na czacie powiadomiono mnie dwukrotnie że u nich w systemie widnieje, że powinien móc wypłacić czyli tak jak powinno być a u mnie niestety wyskakiwał komunikat o niespełnionych warunkach. Niby przekazano sprawę informatykom ale wolałem zagrać za te 150 zł jeszcze raz i móc normalnie wypłacić niż trzymać tam hajs bez potrzeby ????

K 33

kailenaa

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Sedziszow mlp
Dobra, ja tez chyba jestem uposledzony bo czegos nie rozumiem. Byloby tak dobrze, ze za DARMO by rozdawali szanse na zdobycie pieniedzy? Chodzi mi konkretnie o cos takiego:
Opcja 1:
Wplacam 100 zl, dostaje 100 bonusowego. Gram za te bonusowe i wygrywam, powiedzmy po kursie 1.8 zl czyli na koncie glownym mam 180 + 100 = 280 zl. Aby wyplacic, musze jeszcze postawic 2 x 100 zl czyli stawiam cos po kursie 1.01 za 200 zl i moge wyplacic?
Opcja 2:
Wplacam 100 zl, dostaje kolejne 100 bonusu. Stawiam bonus 100 zl, przegrywam. Na koncie glownym mam 100 zl. Zeby je wyplacic, stawiam cokolwiek po kursie 1.01 i wyplacam?

M 171

marcios

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
jak postawisz po 1,01 za 100zł to jesteś do tyłu 11,12zł :] jak trafisz ten kurs ???? podatek

K 33

kailenaa

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Sedziszow mlp
Ok, dajmy na to, ze przegram bonus i bede chcial tylko wyplacic depozyt. Zeby nie byc stratnym, stawiam calosc po kursie 1.10 czy tam 1.12 i moge wyplacic?

dariusz1969 61

dariusz1969

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lódz
Mam przyznany bonus,który widnieje w opcjach mojego konta.
Udało mi się zgrać za stawkę depozytu,natomiast nigdzie nie mogę znaleźć gdzie mogę zagrać za bonus.Wysyłam drugi kupon i nie mam opcji zagraj za bonus.
Ktoś może mi pomóc to rozszyfrować?

panti1801 29

panti1801

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Gdy przysługuje Ci bonus i robisz kupon, nad nim masz opcje:

aktualizuj kupon
wykorzystaj środki z bonusu

Musisz kliknąć na: wykorzystaj środki z bonusu, rozwinie Ci się pod tym napisem nazwa aktualnego bonusu, klikasz na to, potem zagraj i kupon jest zawarty za stawkę bonusową.

B 0

bielakooos

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lebork
Jak rozliczą mi kupon postawiony za bonus w przypadku, gdy jedno ze spotkań zostało przełożone, natomiast drugie spotkanie weszło, lecz kurs będzie mniejszy niż zakładane 1,75?

haker_dream 107

haker_dream

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
internet
zależy jak liczą przełożone spotkanie, jeśli zwrot po kursie 1.0, to podejrzewam, że (co się z tym wiąże) kurs będzie za mały i po prostu nie będzie liczony do obrotu.

yar000 1,5K

yar000

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Nie wiem.
Widzę, że obracacie całym depozytem ale czy taka obligatoryjność wynika z treści regulaminu?
[...] 3.4. Aby wypłacić kwoty wygranych pochodzących z przyznanego bonusu, Klient musi w terminie trwania promocji dokonać wymaganego obrotu tj. dokonać zawarcia zakładów z głównego salda konta i z salda bonusowego za łączną stawkę odpowiadającą trzykrotności otrzymanego bonusu.&quot;
Organizatora bonusa interesuje tylko &quot;zrobienie&quot; przez Was trzykrotności.
Czy może nieprawidłowo to interpretuję?

arturro100 118

arturro100

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wpłaciłem dzis, ale nie mogę zagrać za trzy stówy meczu Milan Roma, wyskakuje mi komunikat: BET_ERR_SINGLE_TRN_LIMIT. Co jest nałożyli limit zakładu na wejściu ??? Miał ktoś coś podobnego ????

yar000 1,5K

yar000

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Nie wiem.
Wpłaciłem dzis, ale nie mogę zagrać za trzy stówy meczu Milan Roma, wyskakuje mi komunikat: BET_ERR_SINGLE_TRN_LIMIT. Co jest nałożyli limit zakładu na wejściu ??? Miał ktoś coś podobnego ????
... a nie bierzesz pod uwagę, że np. nie możesz tego meczu zagrać jako singla?

M 171

marcios

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
zagraj 2 takei same po 150 i powinno pójść z 2 strony dziwne jesli limity nakładają na taki mecz i to 300zł tylko utrudniali by sprawe graczowi bo jesli ten zechce i tak postawi to w punkcie i to za o wiele więcej

Status
Zamknięty.