>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Bonus Lojalnościowy w Bet365

crisu 53

crisu

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja tez dostałem dzisiaj bonus, ostatni jakies 2 miesiące temu 10zł, dzisiaj 50 zł. Obrót od początku stycznia niecałe 11k, profit ok. 4k+
## Ostatnio miałem sytuacje, ze na wygranym kuponie &quot;zredukowali&quot; kurs z 1,77 na 1,35 tłumacząc się błędnym kursem. Napisałem do nich na chacie i kończąc rozmowe będąc wielce zażenowanym i okrutnie potraktowanym dodałem że liczę na rekompensatę, ale nie wiem czy ma to jakiś związek.

burgerck 40

burgerck

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja dziś dostałem 2 bonusy po 50 zł, bilans koło 0 za ostatni czas, ew. mały minus

napoleon 55

napoleon

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
wziac $$$???
Wlasnie dostalem 50zl lojalnosciowego po raz pierwszy od kilku tygodni ???? takze sprawdzajcie :razz:

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
szymon__1 +1 Punkty (Ze post zyje!)
S 13

szymon__1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
LPU
Mam pytanie do Ludzi grajacych w walucie EURO, jakiej wysokosci lojalnosciowe udalo Wam sie otrzymac? Albo dzis jakie otrzymaliscie bo sroda...
Pzdr.

takon 37

takon

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
a to tylko w srody przychodza ? ja dostaje regularnie 2,3 bony miesiecznie po 50 zl, a teraz juz 2 tygodnie cisza
//faktycznie sprawdzilem dostalem z 10 bonow w 3 miesiace, ale nieprawda ze o 13, przychodza o roznych godzniach.

takon 37

takon

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witaj X
Nasza fantastyczna nowa oferta tenisowa oferuje szansę na zdobycie bonusu aż do 50% na zakłady akumulowane zawierające mecze ze wszystkich najważniejszych turniejów i wydarzeń tenisa.
Dotyczy to przedmeczowych zakładów akumulowanych na rynki: wygra mecz, zwycięzca pierwszego seta i zakładów na set dla meczów pojedynczych i podwójnych z wydarzeń wielkoszlemowych, ATP, WTA lub turniejów Challenger Tour, a także meczów pojedynczych i podwójnych z Pucharu Davisa, Fed Cup i Pucharu Hopmana.
Wystarczy, że postawisz przedmeczowy zakład akumulowany na 2 lub więcej selekcji zawierających mecze z dowolnych z powyższych zawodów, i jeżeli wygrasz, to dodamy bonus aż do 50% do Twoich wygranych.
Ze wspaniałymi ofertami, fantastycznym Przekazem na żywo i bogatym zestawem rynków przedmeczowych i na żywo, możesz być pewien, że otrzymasz najlepszą ofertę dla wszystkich swoich zakładów sportowych w bet365.
Baw się dobrze!
Zespół bet365
Regulamin ma zastosowanie
No proszę, postarali się, tylko wybrać dobre typy &lt;OK&gt;

pagni 138

pagni

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
postarali się !? chyba lepiej jakby dali gotówkę nie każdy zna się na tenisie

S 13

szymon__1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
LPU
Powiecie mi w jakiej wysokosci dostajecie bonusy jesli macie konto w euro? w ostatnie 3 dni zrobilem obrot 6800 euro, wiec dam znac wieczorem czy jakis dostane i w jakiej wysokosci. Jesli znowu 5kę to chyba ich wysmieje, w betclic i po 300 pln dostawalem ale gram na bet365 bo maja najelpsza oferte live a ja tylko tak gram.

takon 37

takon

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
dostal ktos juz dzis ?

S 13

szymon__1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
LPU
Ja jeszcze nie, zawsze byl miedzy 15 a 18 w 99% w moim przypadku.

takon 37

takon

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
czyżby bet olal mnie 3 tydzien z rzedu? pierwszy raz w historii ????
a bonow nie dostajecie rownych ? jazaawsze 50zł niezaleznie od obrotou

S 13

szymon__1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
LPU
A ile obrociles od ostatniej srody? ja 6800 EUR i w roku 2014 co tydz dostawalem jak pies miche :) W tym roku cos oszczedzaja albo ch...j wie.