>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Bonus bet365

dawid1892 2,1K

dawid1892

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Czyli co postawic najpierw 200 na jakiegos pilkarza ze strzeli, a pozniej jak bonus mi otworz na gre to jeszcze dalej na strzelca gola? nie zabiora bonusu jak sie polapia ?

Jeśli połapią się że robisz z nich frajerów, to zablokują Ci konto i kasy już nie zobaczysz. ????

bludek 367

bludek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
jak widac na zwyciestwo nie mozna grac bo tak pisze na stronei w regulaminie do tego bonusu.

Jest napisane:

Zakłady postawione na handicapy azjatyckie, azjatycką sumę goli i zakład na zwycięstwo w baseballu, zarówno w zakładach przedmeczowych, jak i na żywo, nie liczą się do jakichkolwiek wymagań obrotu.

http://pl.wikipedia.org/wiki/Baseball

O innych sportach nie ma w regulaminie mowy.

L 0

luxmin

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
mam pytanie. Mam ten wirtualny bonus za 200 zł. I teraz nie rozumiem. Czyli co mam teraz jednokrotnie postawić ten swój wkład za 200 zł. Czy mogę go podzielić. A jeśli go podzieliłem to co tracę ten bonus 200 zł.

bludek 367

bludek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Musisz postawić swoje 200 - zwracając uwagę na minimalny kurs (obojętnie ile kuponów i jakie stawki na poszczególne kupony, suma zakładów musi wynieść 200 zł lub więcej). Zaraz po spełnieniu tego warunku będziesz mógł zagrać za bonus.