>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Bon

jemjogurt 52

jemjogurt

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z lodufki
raczej dowolna ilosc, z tymze jak sie raz bon wykorzysta to nie mozna juz 2raz na innym koncie ;p

M 0

marqu

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Na jednym koncie gracza można zrealizowąc jeden bon pochodzący z tej samej kampanii promocyjnej, pozdrawiam

piterach 0

piterach

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Slupsk
@up:
mozna go zamowic, lub tez dostac. Ale to sie nie czesto zdarza ;/

P 0

przemek_lodowa

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam mam jeszcze jedno pytanie.
Jeżeli na moim koncie w bah dokonałem realizacji bonu o wartości 5zł a teraz chciałbym jeszcze raz na tym samym koncie zrealizować bon tym razem o wartości 20 zł. A zatem mam pytanie czy bez żadnych problemów otrzymam te 20 zł na konto??

malutki_194 0

malutki_194

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam mam jeszcze jedno pytanie.
Jeżeli na moim koncie w bah dokonałem realizacji bonu o wartości 5zł a teraz chciałbym jeszcze raz na tym samym koncie zrealizować bon tym razem o wartości 20 zł. A zatem mam pytanie czy bez żadnych problemów otrzymam te 20 zł na konto??
To wszystko zależy od kampani. Ja ostatnio zrealizowałem za 5zł i za 5 EURO jeden po drugim i nie było problemu ale nie wiem jak dokładnie będzie w Twoim przypadku.

P 0

przemek_lodowa

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
To wszystko zależy od kampani. Ja ostatnio zrealizowałem za 5zł i za 5 EURO jeden po drugim i nie było problemu ale nie wiem jak dokładnie będzie w Twoim przypadku.

Ten 2 bon jest tez za 5 euro(20zl) i wiem ze on jest wazy do konca tego roku

malutki_194 0

malutki_194

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ten 2 bon jest tez za 5 euro(20zl) i wiem ze on jest wazy do konca tego roku
To wpisz i będziesz wiedział, najwyżej wyskoczy Ci że zrealizowałeś już dla tej kampani. A jak masz jeszcze jakieś wątpliwości to najlepiej napisz do supportu i będziesz miał pewność.

krzosz1987 1,2K

krzosz1987

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
a na czym polega ów kampania? Ja zrealizowałem ostatni dwa bony po 5 PLN i teraz właśnie piszę mi coś z tą kampanią. Czy jest jakaś granica czasowa między realizacją jednego bonu a drugiego?

mroku 104

mroku

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z Australii
Chodzi o to, że np. portale rozsyłają bony do bah dajmy na to - Ósemka, swego czasu rozdawała. [Bon do bah często rozdają również na meczach]. Możesz wykorzystać jeden bon, np. z kampanii Ósemki.

darkmessiash 0

darkmessiash

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
hej kupie jak ktoś ma niepotrzebnego bona napiszcie mi na pw zaplace kasa na mb, a co do bonów to kolega ma racje można użyć tylko jednego z jakiejs kampani