Witam, czy bon z kampanii sierpniowej można wykorzystać we Wrześniu, czy straci on już swoją ważność i będzie bezużyteczny? Pytam, bo jeden bon już w sierpniu zrealizowałem a mam jeszcze drugi i nie wiem czy czekać czy go sprzedać. Pozdrawiam.
1. Na każdą kampanię przysługuje Ci JEDEN bonWitam, czy bon z kampanii sierpniowej można wykorzystać we Wrześniu, czy straci on już swoją ważność i będzie bezużyteczny? Pytam, bo jeden bon już w sierpniu zrealizowałem a mam jeszcze drugi i nie wiem czy czekać czy go sprzedać. Pozdrawiam.
Bon będzie jeszcze ważny, Z Każdej puli kampanii przysługuje na jedno konto do wykorzystania JEDEN bon. Więcej jeśli masz rozdaj bądź sprzedaj.Witam, czy bon z kampanii sierpniowej można wykorzystać we Wrześniu, czy straci on już swoją ważność i będzie bezużyteczny? Pytam, bo jeden bon już w sierpniu zrealizowałem a mam jeszcze drugi i nie wiem czy czekać czy go sprzedać. Pozdrawiam.
Przeczytaj jeszcze raz co napisał Ci KubaRKS a szczególnie punkt 1.Wiem, że na jedną kampanie przysługuje jeden bon, ale moje pytanie brzmiało czy bon z kampanii sierpniowej moge wykorzystac we Wrześniu, ale skoro jest ważny 6 miesięcy to chyba można ????
Wiem, że na jedną kampanie przysługuję jeden bon, ale ja miałem dwa, jeden wykorzystałem, drugi nie i po prostu pytam się, czy bon z sierpnia będzie można wykorzystać we wrześniu, tak trudno to zrozumieć?Przeczytaj jeszcze raz co napisał Ci KubaRKS a szczególnie punkt 1.
no właśnie chyba trudno bo czy bedziesz go chcial użyć we wrzesniu czy w listopadzie to nadal będzie bon z kampanii sierpniowej.Jaśniej się już nie da.tak trudno to zrozumieć?
Allegro albo można zamówić na stronie bahu ????a propos bonów, nie chcę zakładać tematu, ale skąd te bony macie?
Allegro albo można zamówić na stronie bahu ????
To ile kosztuje taki bon na zamówienie? Bo zazwyczaj ludzie na rożnych forach późnej rozdawają te bony...