>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Bon- pytanie

banan23 150

banan23

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Zgierz
Witam, czy bon z kampanii sierpniowej można wykorzystać we Wrześniu, czy straci on już swoją ważność i będzie bezużyteczny? Pytam, bo jeden bon już w sierpniu zrealizowałem a mam jeszcze drugi i nie wiem czy czekać czy go sprzedać. Pozdrawiam.

kubarks 2,2K

kubarks

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Czestochowa
Witam, czy bon z kampanii sierpniowej można wykorzystać we Wrześniu, czy straci on już swoją ważność i będzie bezużyteczny? Pytam, bo jeden bon już w sierpniu zrealizowałem a mam jeszcze drugi i nie wiem czy czekać czy go sprzedać. Pozdrawiam.
1. Na każdą kampanię przysługuje Ci JEDEN bon
2. Bon jest ważny 6 m-cy

doberman 4,1K

doberman

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Bon będzie jeszcze ważny, Z Każdej puli kampanii przysługuje na jedno konto do wykorzystania JEDEN bon. Więcej jeśli masz rozdaj bądź sprzedaj.

banan23 150

banan23

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Zgierz
Wiem, że na jedną kampanie przysługuje jeden bon, ale moje pytanie brzmiało czy bon z kampanii sierpniowej moge wykorzystac we Wrześniu, ale skoro jest ważny 6 miesięcy to chyba można ????

josef39 1,3K

josef39

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wiem, że na jedną kampanie przysługuje jeden bon, ale moje pytanie brzmiało czy bon z kampanii sierpniowej moge wykorzystac we Wrześniu, ale skoro jest ważny 6 miesięcy to chyba można ????
Przeczytaj jeszcze raz co napisał Ci KubaRKS a szczególnie punkt 1.

banan23 150

banan23

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Zgierz
Przeczytaj jeszcze raz co napisał Ci KubaRKS a szczególnie punkt 1.
Wiem, że na jedną kampanie przysługuję jeden bon, ale ja miałem dwa, jeden wykorzystałem, drugi nie i po prostu pytam się, czy bon z sierpnia będzie można wykorzystać we wrześniu, tak trudno to zrozumieć?

josef39 1,3K

josef39

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
tak trudno to zrozumieć?
no właśnie chyba trudno bo czy bedziesz go chcial użyć we wrzesniu czy w listopadzie to nadal będzie bon z kampanii sierpniowej.Jaśniej się już nie da.

krzych88 5

krzych88

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lancut
Dostałem bon na urodziny, ale kiedy chce zrealizować to wyskakuje informacje - W ciągu roku możesz aktywować tylko jeden bon urodzinowy. Czyli jak rozumiem to nie liczą tego roku kalendarzowo? Tylko liczą jako pełen rok od ostatniego zrealizowanego bonu urodzinowego? Bo w tamtym roku parę miesięcy po urodzinach go wykorzystałem, także jakby nie było nie minął rok jeszcze.
Myślę, że sam sobie odpowiedziałem, ale wolałbym mieć pewność dowiadując się tego od kogoś kto wie na sto procent.

B 0

bukelita

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Tarnów
Też chciałem zapytać jak to jest z tymi bonami pochodzącymi z różnych kampanii, bo to że sam mogę sobie bon zamówić wiem.
Pytam bo widzę na allegro czy też innych forach bukmacherskich osoby oferujące po kilka a nawet kilkanaście bonów

pagni 138

pagni

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0

Odkopuję temat bo chciałem się spytać np. zamówię bon o wartości 15 zł (odejmą mi te 15 zł z konta) i dostanę bon o wartości 15 zł ? Jeżeli tak to jaki jest sens? po co kupować? zamiast normalnie grać ?

rpg 483

rpg

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Rzeszów
Dostaniesz kod bonu na odpowiednią wartość i możesz go dać znajomym, polecić kogoś i na zachętę dać mu taki bon itp.
Innego sensu nie widzę.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
pagni +2 Punkty (Dzięki za odpowiedź)