>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Boks - typy z analizami

xavi90 8,7K

xavi90

Znawca - Boks
Reaction score
0
Punkty
0
Tylko ciekawe czy tego Santillana organizatorzy gali nie będą ciągnąć za uszy by pozostał niepokonany.
Niestety ta wizja okazała się trafna, zdecydowanie de Marco to wygrał (ja punktowałem spokojnie 7-8 rund dla niego) ale sędziowie... brak słów. Patrzyłem na live przed ostatnią rundą to było 1,20 na niego. Odechciewa się obstawiać boks skoro większość pojedynków wygląda właśnie tak.

T 141

trynek85

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
W weekend mamy kolejną galę boksu w Polsce,macie jakieś przemyślenia co do typów na nią?

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
xavi90 +29 Punkty
xavi90 8,7K

xavi90

Znawca - Boks
Reaction score
0
Punkty
0
W weekend mamy kolejną galę boksu w Polsce,macie jakieś przemyślenia co do typów na nią?
Dziwie się że moderatorzy nie wystawiają osobnych tematów na wszystkie gale w Polsce które mamy możliwość obstawiać w wielu miejscach.
Niestety na tą gale nie widze nic konkretnego- wszystkie kursy wystawione prawidłowo a granie po 1.25 mija się z celem.

xavi90 8,7K

xavi90

Znawca - Boks
Reaction score
0
Punkty
0
Na dziś wieczór jedna walka przykuła moją uwagę- z gali w Kijowie gdzie w walce wieczoru zmierzą sie Stanyslav Skorokhod i Vladyslav Tantsiura. Stanyslav imponujący rekord 19 wygranych z czego aż 16 przed czasem ale też doznał 2 porażek. To bokser walczący pod flagą ukraińską ale na co dzień mieszkający w Kanadzie (walczył głównie tam oraz w USA) a tym razem zawita do Kijowa. Szczerze mówiac jak na 31 lat to kompletnie mnie nie przekonuje- większość wygranych nad rywalami z ujemnym rekordem a wywodzi się on z tej samej stajni co np Oleksandr Teslenko. Dlaczego pisze o Teslenko- bo to także ukrainiec mieszkający w Kanadzie, walczący w wadzę ciężkiej i jeszcze niedawno mówiło się o jego ataku na czołówke i odgrażano w mediach jaki to wielki talent. Ale napompowany rekord zniszczył.. Shawndell Winters czyli nikt nie znaczący w boksie (walke przed przegrał z Nikodemem Jeżewskim w wadze crusier). Krótko mówiac- spodziewam się że Stanyslav również jest mocno przeszacowany. Tantsiura może go nie pokona ale to żaden kelner- miał całkiem ciekawą karierę amatorską ale na zawodowstwie rekord słabiutki- 2 wygrane i 5 porażek. Tyle że jest to troche mylące bo widziałem np jego walkę w Kazachstanie z AIdarovem gdzie został wyraźnie przekręcony. Ogólnie rzecz biorąc to bokser o naprawde dobrych warunkach fizycznych, jest duży na tą kategorię wagową (a wywodzi się z jeszcze wyższej) i warunkami fizycznymi na pewno góruje nad Skorokhodem (blisko 10 cm wyższy). Do tego wydaje mi się że może sporo przyjąć- ma w rekordzie jedną porażkę przed czasem ale mocną naciąganą bo przez rozcięcie. Wydaje mi się że postawi rywalowi bardzo trudne warunki i skłaniam się ku wygranej na punkty jednak mocniej promowanego zawodnika.

Stanyslav Skorokhod na punkty @4,25 STS