beniamin-gt
Użytkownik
- Reaction score
- 0
- Punkty
- 0
Dlatego ja gram, że walka nie potrwa 12 rund. Kurs 1.19Zgadzam sie Wilder wygra, Sulecki wygra, ale zeby grać cos takiego po kursach 1,12 lub 1,08 to nie wiem. dla mnie Kliczko z Furym byl pewniejszy a przegral. Wilder pewnie skosi Szpile ale czy jest na tyle pewny zeby zagrac 1,12? nie wiem, watpie, ja nie zagram ???? czy Sulecki jest na tyle dobry zeby grac po 1,08? tym bardziej nie wiem, ja nie zagram. ja zlapalem dlugoterminowo Kliczke po 1,90 i wg mnie bet zycia . Glazkov rowniez dobry bet
Raczej Wilder zdemoluje małego Szpile, ale jeśli Szpili wejdzie strzał życia, to też się łapię. W 12 rund nie wierzę, bo Szpila leży w co drugiej walce, a murzynek bardzo lubi nokautować. Kurs dalej mały i kasy z tego sensownej nie będzie, ale czasem trzeba zagrać na podbudowanie morale.
Co do Kliczki, to mamy zupełnie inne pojecie betu życia ????
Fury go znowu pobije, prawdopodobnie znowu z łatwością. Dziwią mnie te kursy, bo Kliczko powinien teraz chodzić w okolicach 4.0-5.0 Chyba ludzie uwierzyli w ustawkę lub rzekome zlekceważenie cygana. Czasem zobaczyć, to za mało, by uwierzyć. :razz: