>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Boks - typy z analizami

S 2,2K

soltysiao

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ma ktos moze buka ktory oferuje zaklady na rundy w walce Gonzaleza z Lyellem ?

gregor07 792

gregor07

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Inad
Sęk - Jomardashvili
Wilczewski - Ajetović
Magee - Markussen
Banks - Firtha
Klitschko - Chisora
Arce - Parra
Wawrzyk - Bertino
Williams - Ishida
Arreola - Molina
Cloud - Campillo

Naprawdę bardzo ciekawy weekend dla kibiców boksu przed nami. Pozwoliłem sobie wypisać najciekawsze walki z mojego punktu widzenia (pogrubionym drukiem moi faworyci). Polacy powinni sobie dać rady, choć przeciwników mają bardzo przyzwoitych. Podobnie Banks, Arce i Arreola. Nad Vitem nie będę się tutaj rozwodził, bo jest inny temat do tego, ale nie widzę możliwości żeby przegrał, no chyba, że przez jakąś kontuzję. Dla Williamsa to walka o być, albo nie być. Ostatnie jego pojedynki był słabe, ale myślę, że z Japończykiem Ishidą (nieco przecenianym po zaskakującej wygranej przez nokaut w 1 rundzie z Kirklandem) powinien sobie dać rady. Zdecydowanie jednak odradzałym granie na niego po takich kursach jakie proponują buki (1.20 -1.25). Faworyta nie widzę w starciu o pasek WBA interim w wadze super średniej między Magee, a Duńczykiem Markussenem. Minimalnym faworytem buków i obrońcą tytułu jest Irlandczyk z Północy, ale walczy na terenie rywala, promowanego przez Sauerlanda także wszystkiego można się spodziewać. No bet jak dla mnie. Na deser bardzo ciekawa i jedyna do której napiszę dłuższą analizę walka o pas IBF w wadze półciężkiej.

Tavoris Cloud - Gabriel Campillo 2 6.00 (Unibet, bwin)
Zacznę od Clouda. Na papierze Amerykanin jest zdecydowanym faworytem. Ma świetny rekord (23-0, 19 KO), jest 3 lata młodszy o rywala, no i przede wszystkim walczy u siebie. Kawał chłopa, walczy dobrym tempie, nie jest wybitnym technikiem, ale jego ciosy sporo ważą. Właśnie siła fizyczna jest jego największym atutem, dlatego też dąży do walki w półdystansie. Z drugiej strony na jego rozkładzie jest tylko 3 znanych bokserów: Julio Cesar Gonzalez (pierwszy pogromca Tigera Michalczewskiego), Clinton Woods i Glen Johnson. Wszyscy w walce z nim swoje najlepsze lata mieli już dawno za sobą, ale tylko Argentyńczyka udało mu się pokonać przed czasem (10 runda, TKO). Do jego najsilniejszych punktów nie należy obrona, zarówno w akcjach ofensywnych jak defensywnych. Bardzo dobrze w ostatniej jego walce pokazał to Yusaf Mack, który żadnym wielkim pięściarzem nie jest, a przez 7 rund wielokrotnie udawało mu się celnie kontrować Clouda czy to bezpośrednimi ciosami w głowę czy tułów. Ostatecznie jednak Mack Attack znokautował rywala w 8 rundzie, co zresztą nikogo nie mogło dziwić (Mack wszystkie wcześniejsze porażki odniósł przed czasem), do tego czasu jednak walka była bardzo wyrównana. Teraz czas na Campillo. Średni rekord (21-3-1, 8 KO), 33 lata i brak mocnego wparcia promotorskiego. No niby nie ma szans, ale przyjrzyjmy mu się bliżej. Mimo trzech porażek na koncie, tak naprawdę przegrał tylko raz. 4 lata temu przez KO w 6 rundzie z Ukraińcem Uzelkovem. Dwie pozostałe ,,porażki&quot; to perfidne wałki na jego osobie. Pierwszy to 2008 rok, rywalem Karo Murat, drugi dwa lata temu i Beibut Shumenov. W tej drugiej walce stracił pas WBA, będąc pięściarzem zdecydowanie lepszym. Werdykt tej walki (SD dla Kazacha) uznany został jednym z największym bokserkich kradzieży ostatnich lat. Z Muratem zresztą spotkał się ponownie w swojej ostatniej walce w październiku. Przebieg walki niemal identyczny, Campillo znów zdecydowanie góruje na rywalem, tym razem jednak sędziowie orzekują remis, a jedynym sprawiedliwym okazał się polski punktowy, podobnie zresztą jak w walce Helenius - Chisora. Teraz przejdźmy jednak do atutów stricte bokserkich Hiszpana. Brak mocnego ciosu nadrabia pozostałymi elementami. Mańkut, dobre oko i obrona gardą, ale przede wszystkim świetne kombinacje. Jeśli wytrzyma tempo Amerykanina i będzie mądrze się bronił, jest duża szansa na bardzo skuteczne kontry w jego wykonaniu. Szykuje się bardzo fajna walka, zetknięcie dwóch stylów i nie zdziwi mnie tu zarówno wygrana przed czasem Clouda, jak i punktowe zwycięstwo Campillo. Skoro więc szanse są równe, to warto postawić na Campillo. 1/10 stawki na jego win, tradycyjnie proponuję postawić na remis, kurs 36.00 (bwin).

S 2,2K

soltysiao

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Soliman-Wood ⛔
2,25
bet365
Bokserki wieczor i noc rozpieszcza i podczas gdy najwieksze zainteresowanie budzi walka w Monachium jest kilka pojedynkow ktore moga dac zarobic.
Na poczatek zajme sie walka w Australii miedzy reprezentantami tego kraju. Soliman to 38 weteran z bilansem 40(17KO)-11(1KO). Kariere rozpoczal w 97 roku. Ostatnie walki z nikim znaczacym tak naprawde. W 2008 i 2007 spotkal sie w ringu z nr 1 australijskiego boksu w tej kategorii Antohnym Mundine. Oba pojedynki przegral ( pierwszy przez nokaut w 9 rundzie i punktacja zdecydowanie po stronie Mundine, drugi na punkty rowniez zdecydowanie Mundine).
Wood jest 5 lat mlodszy, bilans 10(6KO)-2(1KO). Wyzszy od Solimana i z wiekszym zasiegiem. Rok temu znokautowal Mundine w 5 rundzie ale na punkty przegrywal, w kwietniu ubieglego roku przegral jednak w rewanzu na punkty ale nie az tak znacznie jak przegrywal Soliman. Jako ciekawostke trzeba dodac ze Wood pochodzi ze stanu( nie wiem co jest w Australii ale chodzi jakby o stan czy wojewodztwo) w ktorym bedzie walka. W walkach z Mudine z lepszje strony zaprezentowal sie dla mnie Wood i licze ze pokaze wyzszosc nad staruszkiem Solimanem. Szanse oceniam po polowie z lekkim wskazaniem na Gartha a wiec po wyzszym kursie warte grania.
Potem opisze pojedynki Magge z Markussenem, Williamsa z Ishida i Clouda z Campillo.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
konrad140 +10 Punkty (ciekawe przemyślenia ;) powodzenia)
S 2,2K

soltysiao

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Magee-Markussen ✅
2,00
bet365
Magee przez nokaut ✅ 5 runda...
5,00

bet365
Magee posiada tymczasowy pas WBA wagi super sredniej. Jedzie w obronie pasa do Brondby gdzie zmierzy sie z Dunczykiem. Samo to jest dla niego przeszkoda bo w dzisiejszych czasach trudno wyrgac na terenie rywala nie nokautujac go. Mimo to upatruje Irlandczyka w roli faworyta i kursy mnie dziwia. Magge zyskal reputacje tym ze nie boi sie walczyl na obcym terenie. Juz raz byl w Danii i pewnie pokonal Larsena. Ma za soba walki z takimi zawodnikami jak Bute (wytrzymal do 10 rundy) czy Frochem. Markussen z nikim takim nie walczyl a przegral przez nokaut z Tatevosyanem co raczej przynosi wstyd. Jesli sciany nie pomoga to Magee powinien pewnie wygrac ta walke. Na pewno bedzie darzyl do nokautu i za drobne to rowniez warto zagrac.

Williams-Ishida 1,25 ✅ pełna kontrola
Cloud-Campillo 1,20 ✅ nie ważne jak ważne że weszło ;)
Arreola-Molina 1,04 ✅ 1 KO
Kliczko-Chisora 1,07 ✅
ako 1,67 ✅
Bet365
Dla Williamsa bedzie to walka na powrot po wygranej bez fajerwerkow ze slabym Lara i nokaucie w 2 rundzie z Martinezem. Ishida to zaden kozak i Paul powinien dac sobie z nim latwo rade. Jesli on sprawilby klopoty to znaczyloby ze z Williamsa juz nic nie bedzie. Kolosalna roznica zasiegu - Williams 208, Ishida 185 sprawi tutaj ogromna roznice na korzysc Amerykanina.
Cloud bedzie bronil swojego pasa z Hiszpanem Campillo. Poczatkowo mial walczyc z Erdeiem ale ten doznal kontuzji. Jak twierdzi Cloud, Erdei sie go przestraszyl i nie chcial z nim walczyc. Dzieki temu walke doznal Campillo. To nie nowosc dla niego bo juz walczyl o tytuly i byl mistrzem swiata WBA wiec zadnym kelnerem nie jest. Cloud jest niepokonany ze znakomitym rekordem 24(19KO)-0. Zapowiada ze znokautuje Hiszpana i nie da powodow dla sedziow do kontrowersyjnej decyzji. Ma tytul IBF, bronil go juz kilkakrotnie z Zuniga, Johnsonem i Mackiem.
Bilans Campillo nie powala 21(tylko 8 KO)-3(1KO). Znokautowac Clouda nie znokautuje bo to szybciej uczyni Cloud. A jesli nie to na punkty nie bedzie watpliwosci kto wygral.
Arreola to raczej formalnosc a o Kliczce sie wypowiadac nie ma co. Nie wyobrazam sobie zeby przegral z Chisora i tyle.

Arce-Parra over 9,5 ⛔
3,00
bet365
W pierwszej walce gdyby nie potracony punkt w 7 rundzie wygralby Parra wiec kursy szokuja na jego zwyciestwo. Jednak lepiej zagrac ze runda potrwa wiecej jak 9 rund. W 1 walce niezagrozone, walka trwala 10 rund. Arce w karierze przegral 6 walk z czego 3 przed czasem ale to bylo dawna. Ostatnia z Darchinyanem wiec klasa wyzej niz Parra. Parra natomiast 3 porazki i to 3 przez nokaut. Ale w 1 walce widac bylo ze Arce mu odpowiada, z Morena potrzymal do 8 rundy a z Caballero do 11. Arce meczyl sie i nie mogl znokautowac slabego Angkote, Vasqueza dopiero w 12 rundzie polozyl. Licze ze Parra stawi opor, walka na 10 rund.

gregor07 792

gregor07

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Inad
Dla Williamsa bedzie to walka na powrot po wygranej bez fajerwerkow ze slabym Lara i nokaucie w 2 rundzie z Martinezem.
Jeśli ty uważasz, że Lara jest słaby to ja nie mam więcej pytań. Williams nie wygrał tej walki, to był mega wałek.

Pudzianxx 8,5K

Pudzianxx

Znawca - MMA
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa - Ursynów
Tripel z Boksu na dzisiejszą noc bez zbędnej analizy .
Paul Williams &amp; Tavoris Cloud &amp; Vitali Klitschko - 1.67 - 9/10 ✅ - Bwin .
Trzy walki trzy zwycięstwa .
Ze strony Punishera spodziewam się dominacji przez całą walkę , gore weźmie przewaga w postaci ogromnego zasięgu aż 24 cm i lepszej techniki . Rywal 36 letni Japończyk nie ma wystarczających umiejętności aby mu zagrozić . Stawiam ze Punisher go spokojnie oklepie .
W walce Clouda o wyniku zadecyduje spora przewaga w postaci bardzo silnego ciosu jakim on dysponuje , rywal zapewne ugnie się przed siłą fizyczną jaką posiada Cloud .
Walka Kliczki to formalność na podbicie ako .
&lt;&lt;&lt;Skorzystałeś z typu? Kliknij Dzięki.

S 2,2K

soltysiao

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jeśli ty uważasz, że Lara jest słaby to ja nie mam więcej pytań. Williams nie wygrał tej walki, to był mega wałek.
Czytajac twoje wypowiedzi to wszedzie wałki widzisz.. fakt w porownaniu do Ishida Lara robi wrazenie, niestety do Williamsa juz nie. Kazdy ma swoje zdanie. Zostana one zweryfikowane w nocy.

gregor07 792

gregor07

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Inad
Wszędzie?

Murat - Campillo I i II
Shumenov - Campillo II
Helenius - Chisora
Williams - Lara

Wejdź na jakąkolwiek stronę o boksie i spytaj o werdykty tych walk. Lara to top5 jr średniej, a ty nazywasz go słabym...

gregor07 792

gregor07

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Inad
Tavoris Cloud - Gabriel Campillo 2 6.00 (Unibet, bwin)✅
Zacznę od Clouda. Na papierze Amerykanin jest zdecydowanym faworytem. Ma świetny rekord (23-0, 19 KO), jest 3 lata młodszy o rywala, no i przede wszystkim walczy u siebie. Kawał chłopa, walczy dobrym tempie, nie jest wybitnym technikiem, ale jego ciosy sporo ważą. Właśnie siła fizyczna jest jego największym atutem, dlatego też dąży do walki w półdystansie. Z drugiej strony na jego rozkładzie jest tylko 3 znanych bokserów: Julio Cesar Gonzalez (pierwszy pogromca Tigera Michalczewskiego), Clinton Woods i Glen Johnson. Wszyscy w walce z nim swoje najlepsze lata mieli już dawno za sobą, ale tylko Argentyńczyka udało mu się pokonać przed czasem (10 runda, TKO). Do jego najsilniejszych punktów nie należy obrona, zarówno w akcjach ofensywnych jak defensywnych. Bardzo dobrze w ostatniej jego walce pokazał to Yusaf Mack, który żadnym wielkim pięściarzem nie jest, a przez 7 rund wielokrotnie udawało mu się celnie kontrować Clouda czy to bezpośrednimi ciosami w głowę czy tułów. Ostatecznie jednak Mack Attack znokautował rywala w 8 rundzie, co zresztą nikogo nie mogło dziwić (Mack wszystkie wcześniejsze porażki odniósł przed czasem), do tego czasu jednak walka była bardzo wyrównana. Teraz czas na Campillo. Średni rekord (21-3-1, 8 KO), 33 lata i brak mocnego wparcia promotorskiego. No niby nie ma szans, ale przyjrzyjmy mu się bliżej. Mimo trzech porażek na koncie, tak naprawdę przegrał tylko raz. 4 lata temu przez KO w 6 rundzie z Ukraińcem Uzelkovem. Dwie pozostałe ,,porażki&quot; to perfidne wałki na jego osobie. Pierwszy to 2008 rok, rywalem Karo Murat, drugi dwa lata temu i Beibut Shumenov. W tej drugiej walce stracił pas WBA, będąc pięściarzem zdecydowanie lepszym. Werdykt tej walki (SD dla Kazacha) uznany został jednym z największym bokserkich kradzieży ostatnich lat. Z Muratem zresztą spotkał się ponownie w swojej ostatniej walce w październiku. Przebieg walki niemal identyczny, Campillo znów zdecydowanie góruje na rywalem, tym razem jednak sędziowie orzekują remis, a jedynym sprawiedliwym okazał się polski punktowy, podobnie zresztą jak w walce Helenius - Chisora. Teraz przejdźmy jednak do atutów stricte bokserkich Hiszpana. Brak mocnego ciosu nadrabia pozostałymi elementami. Mańkut, dobre oko i obrona gardą, ale przede wszystkim świetne kombinacje. Jeśli wytrzyma tempo Amerykanina i będzie mądrze się bronił, jest duża szansa na bardzo skuteczne kontry w jego wykonaniu. Szykuje się bardzo fajna walka, zetknięcie dwóch stylów i nie zdziwi mnie tu zarówno wygrana przed czasem Clouda, jak i punktowe zwycięstwo Campillo. Skoro więc szanse są równe, to warto postawić na Campillo. 1/10 stawki na jego win, tradycyjnie proponuję postawić na remis, kurs 36.00 (bwin).
Nie no bez jaj, takiego wała to jeszcze nie widziałem. Kompletna dominacja Campillo, a ci sędziowie przynają zwycięstwo Amerykaninowi. Matka Clouda po ogłoszeniu werdyktu z szoku zemdlała. Boks przez takie decyzje umiera.

cruel21 +3 Punkty
konrad140 +10 Punkty (i tak brawa za świetną analizę ;) zachęcam dalej do udzielania się. Pozdro)
Pudzianxx 8,5K

Pudzianxx

Znawca - MMA
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa - Ursynów
Sobota - 3 marca 2012 . Walka bokserska w Anglii w wadze ciężkiej .

Tom Dallas vs Matt Skelton

Tom Dallas - 1.67 - 10/10 ⛔ - Sportingbet ( pozostałe buki podobnie )
Dla mnie jest to ogromna pomyłka jeżeli chodzi o kurs number two tutaj było number one http://forum.bukmacherskie.com/f201/mma-mieszane-sztuki-walki-37927-18.html#post2479445 .
Osobiście jaki bym wystawił na tą walkę to w okolicach góra 1.15 na Toma .
Co do walki krótko bo nie ma co analizować .
Tom Dallas to dobry , młody 26 letni Angielski prospekt wagi ciężkiej .
Dobry technicznie , z dobrymi warunkami fizycznymi , lewym prostym i silnym ciosem .
Na 15 walk 11 wygranych przez KO .
Jedyną porażkę jaką zanotował to z rąk znakomitego Davida Price ( walkę wziął dosłownie kilkadziesiąt godzin przed w zamian kontuzjowanego zawodnika bez odpowiedniego wcześniejszego przygotowania )
Rywal to tłusty , stary 45 letni zapuszczony worek do bicia . Od kilku lat prezentujący totalną padakę , przegrywając min. z Irlandzkim taksówkarzem .
Nie walczący już od 1.5 roku a teraz wracający tylko i wyłącznie po wypłatę i poprawienie rekordu dobremu prospektowi .
Na temat szybkości i techniki w tej walce nie ma co porównywać bo nie ma co .
Walka na dystansie 8 rund . Tom Dallas przez KO lub TKO . Polecam .

&lt;&lt;&lt;Skorzystałeś z typu? Kliknij Dzięki .
dałem dupy po całości , przepraszam wszystkich , Dallas kompletnie bez formy

patryy +1 Punkty
cruel21 +3 Punkty
Pudzianxx 8,5K

Pudzianxx

Znawca - MMA
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa - Ursynów
Walka dziś w nocy o 4 nad ranem na Polsat Sport . Pas WBO w wadze piórkowej .
Juan Manuel Lopez vs Orlando Salido 1 - 1.55 - 7/10 ⛔ - Bwin .

Jedziemy z koksem dalej po udanej dzisiejszej nocy z Bellatora ( Straus i Sandro ) czas na boks i zmazać ostatnim typem plamę .
Jest to walka rewanżowa w pierwszej walce przegrał Lopez i był to ewidentny przypadek przy pracy . Teraz Lopez zmotywowany jak nigdy odbierze co swoje w swoim rodzinnym kraju .
Dla mnie jest on o wiele lepszym bokserem z lepszymi umiejętnościami , lepszy technicznie i wyprowadzający szybsze i składniejsze kombinacje .
Oto co powiedział o tamtej walce - Byłem za ciężki, wychodząc do ringu. Nie chodzi o to, że nie byłem w formie. Nabrałem za dużo kilogramów pomiędzy ważeniem a walką i nie byłem w stanie wykonywać założeń taktycznych. Od pierwszej rundy miałem świadomość, że nie jestem w stanie walczyć tak, jak sobie to zaplanowałem - wyznał &quot;Juanma&quot;.
Lopez udowodni że pierwsza walka to niewypał . Stawiam na wysoką wygraną przez decyzje lub skończenie walki przed czasem . Były znakomity mistrz w czołówkach p4p powróci na tron .

Powodzenia .
lipa kolejny faworyt dostaje Bęcki , trzeba odpuścić na jakiś czas boks

anapolon +5 Punkty (pl)
konrad140 2,2K

konrad140

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Old Trafford
:idea: Pawel Kolodziej v Giulian Ilie Over 8.5 Rundy 1.53 Bet365

Ilie to twardy zawodnik. Może umiejętności jako takie , ale woli walki nikt mu nie odmówi. Nigdy nie przegrał przed czasem. Ze dwa lata temu walczył z innym naszym - Dawidem Kosteckim i wytrwał pełne 12 rund dając całkiem dobrą walkę. Harnaś trochę się obawia Rumuna , zresztą sam mówi:
Po walce z Dawidem Kosteckim Giulian oparł się o ścianę i płakał. To oznacza, że jest bardzo ambitnym zawodnikiem, który nie lubi przegrywać. Od tej pory zrobił naprawdę duży postęp. I nie ukrywam, że cieszę się z tego powodu, bo przez to podnosi poprzeczkę znacznie wyżej
Harnaś walczy u siebie w domu w Krynicy Zdrój. Nie ma raczej możliwości , aby tą walkę przegrał. Harnaś zapowiada , że po ewentualnej wygranej czeka go walka o mistrzostwo świata IBF. Tak więc porażka nie wchodzi w grę. I krótka walka raczej też nie.

bebad 46

bebad

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Słabo wypadł Kołoldziej. Spodziewałem się że zn takim rywalem zaprezentuje się dużo lepiej. Słaba obrona, praca nóg itd... W ewentualnym starciu z Hernandezem polak dostanie do jednej bramki, być może nawet przed czasem.

S 2,2K

soltysiao

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Rose-Maxwell
Rose przez decyzje ✅
2,20

bet365
Rewanzowa walka na terenie Briana Rose. W 1 walce zostal on nieoczekiwanie sklepany w 6 rundzie. Bylo to w maju 2010 i Rose zrobil postep od tego czasu. Ostania walka to wygrana przez decyzje z mocnym jak na jego poziom Arronem. Rose nie ma konczacego uderzania i z 18 zwyciestw tylko 5 razy konczyl przed czasem i to kelnerow wiec wygrana przez nokaut raczej sie wyklucza. Przegrana przez nokaut rowniez bo chyba 2 razy tego samego bledu nie mozna popelnic i mial sporo czasu na przeanalizowanie swojej jedynej przegranej walki i wyciagniecie wsnioskow na jutro. Maxwell na 15 walk tylko 3 konczyl przed czasem co mowi samo za siebie ze drugi raz cudem juz nie wygra. Na punkty rowniez nie ma szans bo walka jest w rodzinnym miescie Rose wiec nie ma opcji takiego rozstrzygniecia nawet jakby mial przewage...

S 2,2K

soltysiao

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Bakhtin-Cermeno ⛔ walka wyrownana a ze jestesmy w Rosji to jednak zwyciezca mogl byc tylko jeden...
6,00

bet365
Walka o wakujacy pas WBA w wadze superkoguciej. Kompletnie nie rozumiem kursow.. Wystawione chyba dlatego ze Bahtin jeszcze w zyciu nie przegral i ze walczy w Rosji ale bez przesady. Walczyl tak naprawde z kelnerami i jego rekord jest poprostu sztuczny. Cermeno ma za soba walki z sama czolowka wagi. Z Moreno 2 porazki ale po niejednoglosnej decyzji, to samo z Terrazasem. Z Montielem tylko przegral w 3 rundzie. W karierze pokonywal juz sporo lepszych zawodnikow niz Rosjanin, np Mijaresa czy wlasnie Montiela. Fakt ze bylo to juz jakis czas temu ale nie widze argumentow bokserskich ze strony Bakhtina i licze na wyrownana walke.

gregor07 792

gregor07

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Inad
Bakhtin-Cermeno
6,00

bet365
Walka o wakujacy pas WBA w wadze superkoguciej. Kompletnie nie rozumiem kursow.. Wystawione chyba dlatego ze Bahtin jeszcze w zyciu nie przegral i ze walczy w Rosji ale bez przesady. Walczyl tak naprawde z kelnerami i jego rekord jest poprostu sztuczny. Cermeno ma za soba walki z sama czolowka wagi. Z Moreno 2 porazki ale po niejednoglosnej decyzji, to samo z Terrazasem. Z Montielem tylko przegral w 3 rundzie. W karierze pokonywal juz sporo lepszych zawodnikow niz Rosjanin, np Mijaresa czy wlasnie Montiela. Fakt ze bylo to juz jakis czas temu ale nie widze argumentow bokserskich ze strony Bakhtina i licze na wyrownana walke.
Mogę prosić o te argumenty bokserskie Bakhtina?

bebad 46

bebad

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Mogę prosić o te argumenty bokserskie Bakhtina?
Przecież napisał że ich nie widzi ;p
JA powiem tak.. W niższych wagach organizm szybciej odczuwa stoczone walki. Carmeno ma za sobą bogatą kariere, a ostatnie jego wyniki mówią same za siebie że jest już mocno past prime.

gregor07 792

gregor07

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Inad
Skoro ich nie widzi tzn, że musiał ich obydwu widzieć w ringu, także Soltysiao ciągle proszę o podanie tych elementów bokserskich, w których Bakhtin jest słabszy od Cermeno.

S 2,2K

soltysiao

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Skoro ich nie widzi tzn, że musiał ich obydwu widzieć w ringu, także Soltysiao ciągle proszę o podanie tych elementów bokserskich, w których Bakhtin jest słabszy od Cermeno.
Nigdzie nie napisalem ze jest slabszy. Pisalem ze nie widze jego przewagi na tyle na ile szanse oszacowal buk. Jest chyba roznica i na drugi raz radze czytac ze zrozumieniem bo juz nie pierwszy raz sie wychylasz i czepiasz.

gregor07 792

gregor07

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Inad
Nigdzie nie napisalem ze jest slabszy. Pisalem ze nie widze jego przewagi na tyle na ile szanse oszacowal buk. Jest chyba roznica i na drugi raz radze czytac ze zrozumieniem bo juz nie pierwszy raz sie wychylasz i czepiasz.
Ok, niech Ci będzie. Nie mam zamiaru się kłócić, byłem nawet u spowiedzi ;) Mimo, że już po walce to ciągle jednak czekam na odpowiedź na moje pytanie.