>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

BluesQ 3funty bez depozytu

J 8

jerzyk63

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
To śmieszne, ale ja nie mogę się wogóle zarejstrować, bo jak wybieram Mr w opcji Pan/Pani przy rejetsracji, to ciągle mi pokazuje błąd.
Czy mieliście tez coś takiego ?

ramzi 0

ramzi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Glogów
Jasnowidzem jestem??? :| napisz co w błędzie pisze to Ci powiem

konradk18 0

konradk18

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Suwalki
A co można zagrać, żeby obrócić te drugie 3 funty, bo tego też nie można zmarnować?

J 8

jerzyk63

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ramzi - nie musisz mi mówić, co jest w błędzie, ja to wiem. Pojawia się bowiem komunikat, że nie wybrałem przy rejestracji konta opcji - zaznacz płeć. A przecież ja zaznaczam opcję &quot;Mr&quot;, czyli Pan. Tymczasem w kółko pojawia się komunikat, że nie wybrałem opcji - zaznacz płeć. I to jest bez sensu, bo przez ten w kółko powtarzająćy się komunikat, nie mogę się zarejestrować

A 2

algorytm

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Panowie rewelacja bukmacher ????
zagrany frebet na portugalia winer minimum 2 bramami po kursie 4.5 za owe 3 funty. wygrana 10.50. Zlecam o 23:14 na Moneybookers 10Ł i szook kase mam o 23:14 na MB ????
bez dokumentow itp . Tylko panowie prosba nie zakladac multum kont :dziekie polacy ????

J 8

jerzyk63

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
No cholery można dostać. Usiłuje się zarejestrować. W rubryce &quot;Title&quot;, zaznaczam opcję &quot;Mr&quot; i ciągle wyskakuje ten komunikat: &quot;An error occurred whilst processing your registration. Problem fields are highlighted below.&quot;

risto44 0

risto44

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam, probuje sie dzisiaj caly dzien zarejsrtowac na bluesq.com, ale po klikniecu &quot;create my account&quot; wyskakuje &quot;Busy&quot; i nic sie dalej nie dzieje.... mial ktos podobny problem?

A 2

algorytm

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
panowie nie wpisujcie polskich znakow w ulicy miejscowosci itp kod pocztowy bez &quot;-&quot; i przejdzie na bank

risto44 0

risto44

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nie o to chodzi, nawet jak przy pustym formularzu klikam create my account wyskakuje busy......

doniooo 1

doniooo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kalisz
No cholery można dostać. Usiłuje się zarejestrować. W rubryce &quot;Title&quot;, zaznaczam opcję &quot;Mr&quot; i ciągle wyskakuje ten komunikat: &quot;An error occurred whilst processing your registration. Problem fields are highlighted below.&quot;
I tylko przy opcji &quot;Title&quot; podswietla Ci sie ze blad?
Ja mialem ten sam napis co Ty, ale nic sie nie podswietlalo, wiec przez chwile nie wiedzialem o co chodzi. Nie mialem jednak zaznaczonej zadnej opcji depozytu, zmienilem na Moneybookers i dalej juz poszlo gladko ????

doniooo 1

doniooo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kalisz
Nie o to chodzi, nawet jak przy pustym formularzu klikam create my account wyskakuje busy......
Przez chwile jest busy, ale potem juz leci normalnie. Sprobuj na innej przegladarce.

J 8

jerzyk63

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
No nareszcie udało mi się zarejestrować. Tylko jeden warunek - należy korzystać z każdej innej przeglądarki, niz IE

risto44 0

risto44

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Probowalem juz na IE, Mozilli i Operze, niestety dalej &quot;busy&quot; i nie przechodzili dalej nigdzie. Zaznaczam ze mam dobry internet i wszystko chodzi szyko i tak jak nalezy... Pomoze ktos????????? Please...

mroku 104

mroku

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z Australii
Failed to redeem promotional code&#39;&#39;

dlaczego nie chce wejsc? juz po promocji?

M 17

miki3453

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ten sam błąd co kolega ;/ waluta funt. chyba już po promocji...

S 0

sorvali

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
june 7 Panowie był wczoraj ;] więc pewnie po promocji.
a w ogóle to żałosny buk - support odpisał mi dopiero dziś po prawie 24h, abym w celu weryfikacji konta wysłał skan dowodu, skan rachunku bankowego oraz obustronny skan karty kredytowej zarejestrowanej na dane konta gracza..
chyba im się we łbach poprzewracało

baz 25

baz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
jak dla mnie buk SWIETNY wypłata na mb w czasie rzeczywistym, nie trzeba czekać na kase, żadnych weryfikacji dany, naprawde super.