>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Blue Square FREE £5 bet.

robin29 0

robin29

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Cala Polska
Dziwna sprawa
Napiszcie do nich, za zarejestrowałem się z linku 25 funtów, wpłaciłem i nie dostałem premii, zaksięgowali dopiero po napisaniu do supportu, około 12h czekałem na odp.
Ale dziś spotkała mnie prawdziwa niespodzianka, wycofałem część środków/ pierwsza wypłata i nie minęło 5 min i dostałem e-maila z MB, że pieniądze mam już na koncie. Jestem zszokowany :spokodfhgfh:
Pozdrawiam,

G 0

galek3

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam

Jak mozna skontaktowac sie z tym bukiem...co wysle wiadomosc z o2 to przychodzi zwrotna !:/

robin29 0

robin29

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Cala Polska
Niestety koniec promocji dla Polski
Witam

Jak mozna skontaktowac sie z tym bukiem...co wysle wiadomosc z o2 to przychodzi zwrotna !:/

Poleciłem znajomemu buka, wpłacił 25 funtów i nie przyznali bonus mimo spełnienia warunków w regulaminie. Gdy próbował do nich napisać, e-maile do nich nie dochodziły, zwrotki przychodziły. Wysłał więc e-maila z innej skrzynki niż u nich miał zapisany.
Odpisali:

Thank you for your reply. Read the conditions of the bonus offer and nothing is written None players from Poland.
Please clarify.

a w regulaminie nie ma wyszczególnionego tylko:
14. All new customers located in certain jurisdictions, territories and states (other than the United Kingdom) may be deemed inelligible for this offer at the absolute discretion of Blue Square. Inelligible jurisdictions may be confirmed with Blue Square Customer Services prior to application.

Z 10

zbiniu30

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
POLSKA
Buk oferuje freebet do 100 funtów .Szczególy na stronie buka jak ktos jest zainteresowany promocja

T 115

tomi5454

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
już chyba promocja nieaktualna bo gadałem z supportem i oni polakom już nie dają

hertinho 3

hertinho

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Mielec/Slubice/FFO
Brawo dla Bluesquare, dzisiaj zleciłem o 8 rano wypłate, dostałem e-mail, że musze wysłać dokumenty potwierdzająca tożsamości i pieniążki przed chwilą wylądowały na moim koncie moneybookers. Są wypłacalni można wypłacać od 10 F, Polecam.