>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Blokada Konta

maik844 24

maik844

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Z FoRuM :)
Witam zablokowali mi konto na bet365 dzownie to mi mowia ze urzywam kilku meili na skrill czy ktos mial tak sytuacje i czy wogole odblokuja mi to??

krisbarca_92 481

krisbarca_92

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
UŻYWAM - skoro mowia, ze uzywasz kilku maili to tak musi byc - wplacales i wyplacales uzywajac tylko jedno konta ? Cos mi sie zdaje, ze nie, dlatego maja prawo zablokowac Ci takie konto.

sewerynkg 3,1K

sewerynkg

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Na skrillu można mieć podpiętych kilka maili, więc jeśli tak robiłeś to wyjaśnij wszystko. Jak wpłacałeś z innych danych to nic już nie zrobisz.

S 0

skrapi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Możesz spróbować założyć jeszcze jedno, np na kolegę, mój znajomy tak zrobił, że miał konto na inne dane i wpłacał ze skrilla i nie było żadnych problemów. Chyba dane muszą się zgadzać tylko wpłacając poprzez przelew, ale jak wpłacasz to tylko z jednego konta Skrilla a nie z 10 czy tam 5 .

P 15

podworkowy1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja też wczoraj wpłacam (konto mam 5lat) chce zagrać - nie da się. Piszę do nich ,no to zadzwoniła do mnie kobieta i co? mówi mi,że wpłacałem z innego skrilla na moje konto w bet365! JA od ZAWSZE wpłacam tylko z jednego maila i wypłacam i tylko na moneybookers!
Dane wczoraj potwierdziłem i czekam ,bo rzekomo sprawdzają konto.
Jest możliwość,że kiedyś na początku miałem innego maila w skrillu,ale na moje dane (jakieś 4lata temu,ale CHYBA) więc nawet jesli to o to sie nie powinni doczepic jesli cos odkopali..bo konto było na moje dane,ale szczerze to wątpie bym kiedykolwiek miał innego maila..

K 0

krawcutm

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Tomaszów Mazowiecki
Też zablokowali mi konto, najpierw pisałem maile, ze 4, pózniej chat okazało się że kontakt musi być telefoniczny. Pani zadzwoniła, wypytała o dane itp i mam czekać na decyzje. Ogólnie konto zablokowane po próbie wpłaty, nie chciało się otworzyć okienko do logowania do banku, wyszedłem i już zalogować się nie mogłem ;/

maik844 24

maik844

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Z FoRuM :)
Panowie dzwonilem pisalem to samo co wy i oni maja taki regulamin i jest po koncie jest wam zablokuja ja juz zalozylem nowe na WH i tam sobie gram i tyle szkoda troche bet365 no ale to jest zycie pozdro

P 15

podworkowy1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Panowie dzwonilem pisalem to samo co wy i oni maja taki regulamin i jest po koncie jest wam zablokuja ja juz zalozylem nowe na WH i tam sobie gram i tyle szkoda troche bet365 no ale to jest zycie pozdro

gów**prawda. Dzwonili dziś do mnie (po interwencji na czacie) podałem jeszcze raz swoje dane, i aktywowali mi konto. Loguję się i gram już normalnie. Widocznie miałeś coś na sumieniu, pozdro

P 15

podworkowy1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
truj im na live czacie, dzien w dzień w końcu się tym zajmą.
Ja jeden raz dziennie,aż w końcu sie wkurzyłem i napisałem,żeby jakąś notatke im zostawiła,i napisała ze w trybie przyspieszonym będzie to rozpatrzone.
Jak sprawa się wyjaśni to napisz tutaj.

yamakasi 175

yamakasi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Japan
Witam,
Zamkneli mi konto bez mozliwosci ponownego otwarcia.
Kolega moze na siebie otworzyc konto. I teraz mam pytanie.
Jezeli bede sie logowal u siebie na kompie to tez zablokuja nowe konto ?

crossmen 360

crossmen

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Myslę jak nie będziesz korzystał z bonusów to nie mają podstawy do zablokowania,natomiast do tego ,że koledzy wyżej opisali,to przecież każde konto na skrill na swój numer i email nie ma tu nic do rzeczy bo to akurat można zmienić i u buka i w skrill
Najwyżej szybko ci je zlimitują