>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Blad bwin?

V 0

virtuso

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
BHm
Witam wczoraj zagrałem singla: i45.tinypic.com/2uq2na8.png, o to screen i mianowicie niby jest przegrany ale szukałem te spotkanie w necie bowiem na live nie było co mnie zaciekawiło, i według mnie spotkanie skończyło się wynikiem 1:0 i gol padł w 90 minucie może coś źle szukam za nim to zgłoszę chciałbym prosić was o sprawdzenie tego, z góry dziękuje.

Ps: mam nadzieje ze dział jest odpowiedni :p

bender7 91

bender7

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Far Far Away
Napisz do nich, błędy się zdarzają, ja tak miałem kiedyś w Betsafe podczas meczu mistrzostw Europy w koszykówkę, które odbywały się w Polsce. Po napisaniu do nich od razu poprawili wynik i uzupełnili kasę na koncie.
Co do tego meczu, to też znalazłem info, że bramka padła w 90-tej minucie, strzelił Aflalo. Napisz to, podaj źródło i czekaj na odpowiedź. Pozdrawiam.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
virtuso +2 Punkty
czoker 1K

czoker

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam wczoraj zagrałem singla: i45.tinypic.com/2uq2na8.png, o to screen i mianowicie niby jest przegrany ale szukałem te spotkanie w necie bowiem na live nie było co mnie zaciekawiło, i według mnie spotkanie skończyło się wynikiem 1:0 i gol padł w 90 minucie może coś źle szukam za nim to zgłoszę chciałbym prosić was o sprawdzenie tego, z góry dziękuje.
Ps: mam nadzieje ze dział jest odpowiedni :p

Postawiles zaklad kto pierwszy strzeli gola w 1 polowie, wiec jezeli gol padl w 90 minucie to zaklad jest przegrany, poniewaz w 1 polowie bramka nie padła. pozdro

V 0

virtuso

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
BHm
Postawiles zaklad kto pierwszy strzeli gola w 1 polowie, wiec jezeli gol padl w 90 minucie to zaklad jest przegrany, poniewaz w 1 polowie bramka nie padła. pozdro

Postawiłem kto pierwszy strzeli bramkę w pierwszej połowie, ale postawiłem na to ze nie będzie bramki, i z tego co sprawdzałem gol wpadł w 90 minucie, już do nich napisałem na razie bez żadnej odpowiedzi.

czoker 1K

czoker

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Postawiłem kto pierwszy strzeli bramkę w pierwszej połowie, ale postawiłem na to ze nie będzie bramki, i z tego co sprawdzałem gol wpadł w 90 minucie, już do nich napisałem na razie bez żadnej odpowiedzi.

sorry, spojrzalem tylko na poczatek zakladu :p
na odpowiedz pewnie poczekasz 2-3dni

V 0

virtuso

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
BHm
No trudno trzeba czekać, długo dosyć jestem w Bwin i to pierwszy raz kiedy mam taki problem wiec nie za bardzo się martwię, mam nadzieje ze normalnie poprawia błąd i wypłaca kaskę, liczę ze nie będę próbować kombinować z unieważnieniem zakładu.

czoker 1K

czoker

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Bwin i czekanie na odpowiedź 2-3 dni????

Przestalem tam grac 2 miesiace temu i taki byl moj maksymalny czas oczekiwania na odpowiedz od nich, a gralem tam plus/minus 1,5 roku. Pisalem do nich dosyc czesto, wiec nie wiem co cie rozbawilo

V 0

virtuso

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
BHm
No nie wiem ja jeszcze nie mam odpowiedzi jak dojdzie dam znać.

pete1989 1,1K

pete1989

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Przestalem tam grac 2 miesiace temu i taki byl moj maksymalny czas oczekiwania na odpowiedz od nich, a gralem tam plus/minus 1,5 roku. Pisalem do nich dosyc czesto, wiec nie wiem co cie rozbawilo

Polecam poczytać temat o bwinie a dopiero później się wypowiadać o obecnych standardach odpisywania supportu.

doberman 4,1K

doberman

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Niestety ostatnio ich poziom nieco spadł z tonu. Także radziłbym zadzwonić bądź napisać na Ang. Support.

V 0

virtuso

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
BHm
Wciąż 0 odpowiedzi a co najlepsze od rana nie mogę się zalogować?
Czy ktoś miał bana na bwin? Ładuje mi się długo a potem log-in failed czyżby ban?

W 0

wojtek56

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
lódz
bwin
ja od dwóch godzin nie mogę się zalogować - ciągle spróbuj jeszcze raz

V 0

virtuso

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
BHm
Czyli może jakieś problemy maja, coś się sypie chyba tam u nich, myślę nad zmiana buka bo co się u nich ostatnio wyrabia ...

T 7

tiger32

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
zmień na Unibet chyba najlepszy obecnie buk ewentualnie bet365 ze względu na szeroką oferte live ale Unibet najlepszy szybkie wypłaty, szeroka oferta i nie nakkładają tak szybko limitów.

V 0

virtuso

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
BHm
Prace nad stronka mieli, a co do odpowiedzi supportu wciąż nic, żałosne to się robi.